Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 46 10
Call-Girls 88591
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δεύτερο "ρεπορτάζ" μου για την Angelina και τελευταίο, καθώς το όριο είναι μέχρι δυο για κάθε κοπέλα.

Μετά από μακρά αποχή από το άθλημα, είπα να επιστρέψω για λίγο. Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα κάτι καινούριο, αλλά δεν βρήκα τίποτα, καθώς άλλη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, άλλη δεν μου έκανε κλικ ότι θα περνούσα καλά και έτσι θυμήθηκα την Angelina.

Η επικοινωνία και η συνάντηση έγιναν πολύ εύκολα - και οι εντυπώσεις είναι παρόμοιες με την πρώτη φορά.

Πρόκειται για μια νταρντάνα Ρουμάνα, ψηλή, πάνω από 1.80΄, με σφιχτό σώμα, μελαχρινή τώρα, γιατί κατά καιρούς αλλάζει χρώματα, νορμάλ πρόσωπο, όχι ιδιαίτερα βαμένη και μακιγιαρισμένη και...μικρομεσαίο φυσικό στήθος. Καλά κάνει που το αφήνει φυσικό. Ίσως να έχει πάρει 3-4 κιλάκια από την προηγούμενη φορά, κάτι που δεν χαλάει πάντως τη γενική εικόνα. Ίσως να είναι και ιδέα μου. Ίσως και να την είδα καλύτερα αυτή τη φορά επειδή...είχε πιο πολύ φως στο δωμάτιο!

Στα του αγώνα, ισχύουν αυτά που έχουν γράψει οι περισσότεροι: της αρέσει πολύ να γαμιέται, αλλά...όπως θέλει αυτή. Αν λοιπόν ταιριάζετε με αυτά που θέλει και τη "φτιάξετε", ιδιαίτερα αν την περιποιηθήτε με ένα καλό γλείψιμο, στο οποίο ανταποκρίνεται και χύνει δυνατά και...πραγματικά, θα σας το ανταποδώσει όπως ίσως καμιά άλλη.

Αυτό έγινε και με μένα, καθώς μετά από τη δική μου περιποίηση, άναψε και έδειξε μεγάλη διάθεση, θέλησε να αλλάξουμε κάμποσες στάσεις και γενικά...της άρεσε, χωρίς βέβαια να αποφύγει και κάποιες επαγγελματικές κραυγές και...δηλώσεις, καθώς πιστεύω ότι ύστερα από το πρώτο τελείωμά της στο...pussy licking εκ μέρους μου, δεν υπήρξε άλλο, παρά αυτά που έκανε και έλεγε! Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι υποκρινόταν, πραγματικά γούσταρε, έτσι κατάλαβα τουλάχιστον.

Η ουσία είναι ότι πέρασα καλά και η συνάντηση ήταν "γεμάτη".

Μόνο της μειονέκτημα για κάποιους μπορεί να είναι...οι διαστάσεις της, καθώς έτσι ψηλή που είναι, δεν είναι τόσο "μανιτζέβελη" όπως άλλες, πιο μινιόν κοπέλες. Αν και παίρνει πρωτοβουλίες και...χειρίζεται μόνη της τον εαυτό της, οπότε μικρό το κακό.

Επειδή ο πρώτος γύρος ήταν πραγματικά δυνατός, δεν υπήρξε δεύτερος, κάτι το οποίο αυτή έκοψε με το έμπειρο μάτι της και έτσι βρήκε την ευκαιρία να φύγει στο σαραντάλεπτο. Δεν αντέδρασα, γιατί δεν ήθελα κάτι άλλο - και έτσι δεν της βγάζω κίτρινη κάρτα, γιατί θεωρώ ότι απλά το κατάλαβε και γι' αυτό το έκανε και ότι θα καθόταν κανονικά ολόκληρη την ώρα αν έβλεπε ότι το ήθελα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες κοπέλες που σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνουν εκείνες το παιχνίδι στα χέρια τους και επιδιώκουν να σε ξαναανεβάσουν πριν τελειώσει η ώρα...

Στην κουβέντα καλή όσο λίγες...αν σας αρέσει η κουβέντα βέβαια. Ξέρει πολύ καλά ελληνικά, όπως και αγγλικά.

Σε θέματα καθαριότητας άψογη και μοσχομυριστή.

Bonus ο πολύ ωραίος τρόπος που δίνει γλωσσόφιλα. Το φιλί της δεν είναι "κρατημένο" αλλά πραγματικά "βαθύ με γλώσσα".

Για πίσω πόρτα δεν ρώτησα.

Συμπέρασμα: Το βγάλατε ήδη. Είναι πάρα πολύ καλή, αρκεί όμως να πας με τα νερά της.

Θα είναι εδώ για μια βδομάδα περίπου, όπως μου είπε και ύστερα θα φύγει για την πατρίδα της και θα επιστρέψει μετά το Πάσχα.

Καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 06, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2015
δεν ειναι το εμπειρο ματι φιλε ετσι κανει φευγει..δεν ειναι στανταρ ο 2ος γυρος παιζεται με αυτην
07 Μαρτίου, 2015
Σχολιάζοντας τον τίτλο:
Ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω αν η κοπέλα ή ο πελάτης αποτελούν το στανταράκι...Η αναστροφή των ρόλων σε όλο τους το μεγαλείο.
08 Μαρτίου, 2015
Φίλε, εγώ την έχω δει δυο φορές όλες-όλες και από την εποχή που η Εύα 38 σταμάτησε, στανταράκια για μένα προσωπικά δεν υπάρχουν... Από κει και πέρα, ό,τι θέλει ο καθένας κάνει.
08 Μαρτίου, 2015
o δευτεροσ γυρος είναι σιγουροσ αν την ικανοποισεις σαν γυναικα και όχι σαν εργαλειο. Αλλωστε το αξιζι η μεγαλυτερη και ομορφοτερη κλειτοριδα της Ρουμανιας.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4