Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 42 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Για επαγγελματικούς λόγους έλλειπα από την Αθήνα, αρκετό καιρό. Επιστρέφοντας είπα να δοκιμάσω για μία ακόμη φορά την υπέροχη Πάολα. Ήταν όπως πάντα συνεπέστατη στο ραντεβού. Γλυκύτατη και υπέροχα ντυμένη με κάβλωσε από την ώρα που άνοιξε την πόρτα του ανσασέρ και ήρθε στο διαμέρισμα μου. Φιλί στο στόμα στην πόρτα και αμέσως στην κρεβατοκάμερα. Την ώρα που γδυνόταν για να πάει στο μπάνιο, είχα ερεθιστεί τόσο που δεν έβλεπα την ώρα...
Τυλιγμένη με την πετσέτα, μπήκε στο δωμάτιο και με τρέλανε με το...καλησπέρα. Άρχισα να την γλύφω παντού. Το κορμί της μύριζε υπέροχα και δεν μπορούσα να βάλω φρένο γλύφοντας το τρομερό μουνάκι της. Κάποια στιγμή, πήρε την πρωτοβουλία και άρχισε εκείνη τα φιλιά αλλά δεν άντεχα για πολλά. Μου έβαλε προφυλακτικό και την πήρα με ορμή.
Μόλις τελείωσα, με σκούπισε, με άφησε να ηρεμήσω για δέκα λεπτά πριν αρχίσει ένα αισθησιακό μασάζ που κατέληξε σε πίπα ολκής.
Αμέσως μετά κάθησε στα τέσσερα και την πήρα από πίσω...


Την Πάολα την ξέρω εδώ και τρία χρόνια αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο καλή όσο στην τελευταία συνάντηση. Τα αξίζει και με το παραπάνω τα 60 ευρώπουλα και ειδικά σε αυτή την εποχή που μετράμε και το τελευταίο σεντ.

Ηταν τόσο φιλική που έμεινε αρκετή ώρα μετά και συζητάγαμε γυμνοί στο κρεβάτι. Είναι κοινωνική και ξέρει να κάνει αμέσως τον "πελάτη" να την αισθάνεται ως γκόμενα του και αυτό είναι το μεγάλο της ατού.

Μετράω αντίστροφα για την επόμενη φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 04, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
A
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαρτίου, 2015
Την πήρες από πίσω??? Δίνει κουλούρι???Χμμμ;
07 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μία φορά που της το είχα πεί, μου είχε ζητήσει παραπάνω, αν θυμάμαι καλά 20 ευρώ. Αλλά δεν με πολυενδιαφέρει για να σου πω την αλήθεια. Έχω άλλη για αυτό...
A
akist
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2