Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 51 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Kάθοδος στην Αθήνα και μετά από πολύ ψάξιμο, διάβασμα κριτικών και γνώμες Αθηναίων παικτών τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω για την βοήθεια τους,συνάντηση με την Δήμητρα για πρώτη φορά στην καριέρα μου σε δικό μου δωμάτιο. Αφού ξεπεράσαμε ένα προβληματάκι με την reception που ήταν αυστηρή όσον αφορά το ποιός ανεβαίνει στα δωμάτια, άνοιξα την πόρτα και αντίκρυσα μία ξανθιά petit κοπέλα με ωραίο πρόσωπο και ωραίο χαμόγελο, καλοντυμένη άψογη με πολύ ωραίο κολιέ γενικά στην τρίχα μπορώ να πώ.

Ζήτησε να πάει λίγο στο μπάνιο για ένα ντουζάκι, βγαίνοντας φορούσε τα εσώρουχα της, το μάτι μου έπεσε κατευθείαν πάνω στις βυζάρες της ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα(καλή δουλειά του πλαστικού της) που βγάζουν μάτι σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα της. Της πρόσφερα ένα ποτήρι λευκό κρασί που είχα παραγγείλει και αφού τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας αρχίσαμε τις διευρευνητικές επαφές δηλ. τα πρώτα φιλάκια και τα πρώτα αγγίγματα.

Μου έβγαλε το μπουρνούζι και πιάνοντας τον πούτσο άρχισε να με φιλάει στο στόμα με έναν ήρεμο τρόπο στην αρχή αλλά μόλις πείραξα αυτές τις υπέροχες ρώγες της τα φιλιά έγιναν πολύ πιο έντονα και λίγο μετά γονατίζοντας πήρε τον πούτσο στο στόμα της προσφέροντας ένα πολύ ωραίο τσιμπούκι. Μετά από λίγο παρόλο που δεν το συνηθίζω λόγω της κάβλας και της υπέροχης μυρωδιάς της, περιποιήθηκα για λίγο το απόλυτα καθαρό ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα μουνάκι της με τα τεράστια μουνόχειλα. Αμέσως μετά συνέχισε το άπαιχτο τσιμπούκι της κοιτώντας με με αυτά τα πανέμορφα μάτια της και μου έκανε κάτι κολπάκια με την γλώσσα της που κόντεψε να με τελειώσει. Της σηκώνω το κεφάλι για να σταματήσει το τσιμπούκι και μου κάνει ένα γλύψιμο αρχιδικό απίστευτο και μετά ανέβηκε στο λαιμό όπου φιλώντας με κόντεψα να λιώσω από την κάβλα, την γλώσσα της ξέρει να την χρησιμοποιεί άψογα.

Με το ζόρι της λέω βάλε προφυλακτικό γιατί θα τελειώσω δεν αντέχω άλλο. Πέρασμα προφυλακτικού την βάζω από κάτω όπου συμμετείχε με πολύ ωραίες κραυγές και επειδή έβλεπα ότι δεν θα αντέξω την σφυροκοπώ για λίγο στα τέσσερα και τελείωμα με πολύ κάβλα και ποσότητα σπέρματος λόγω ολιγοήμερης αποχής στο στόμα της, στο πρόσωπο ακόμα και στο στήθος της. Περίμενε υπομονετικά να στραγγίξει ο πούτσος και μετά πήγε σιγά σιγά στο μπάνιο για τα περαιτέρω.

Ντουζάκι και από τους 2 και social time πολύ καλό στα Ελληνικά και λίγο αργότερα ακόμα περισσότερη φόρα στα φιλιά, αυτό το kissing που κάνει στο λαιμό δεν το χόρταινα με τίποτα, στοματικό με deep throat και πνιξίματα, φτύσιμο στον πούτσο, (να μην τον ματιάσει κιόλας), περιποίηση της γύρω περιοχής άψογη και ωραία καυλόλογα και κοπλιμέντα για το μέγεθος του πούτσου,που με έφεραν αμέσως στο 100%. Ιεραποστολικό με σφυροκόπημα με όλη μου την δύναμη και εκεί πραγματικά έπαθα πλάκα από τις φωνές της, πρέπει να μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο.Ολοκληρωτικό τρεμούλιασμα του κορμιού της καθώς έχυνε. Αμέσως μετά ανέβηκε από πάνω μου όπου της άρεσε πολύ να της δαγκώνω αυτές τις τεράστιες και πανέμορφες ρώγες και μετά από λίγο ξανά χύσιμο από μέρους της με φοβερή κάβλα. Τελείωμα μέσα της σε doggy δίνοντας ότι είχα και δεν είχα και μέσα σε κραυγές κι από τους δυό μας.

Στο διάλειμμα πάρα πολύ γέλιο και ο τρίτος γύρος παρόμοιος με τους 2 πρώτους, αλλά λόγω ηλικίας και της κουραστικής μέρας που προηγήθηκε δεν μπορούσα να τελειώσω. Μου λέει μην ανησυχείς θα σε τελειώσω εγώ τώρα ότι και να γίνει και πραγματικά με τσιμπούκωσε για περίπου 20 λεπτά και κάνοντας και κάτι μαγικά πιέζοντας στα σωστά σημεία τους όρχεις τελείωσα για τρίτη φορά μέσα στο στόμα της όπου δεν άφηνε τον πούτσο με τίποτα έπρεπε να τον στραγγίξει εντελώς και μετά να τον αφήσει ήσυχο, απίστευτο ρούφηγμα.

Τελειώνοντας την συνάντηση μου είπε ότι πέρασε πολύ καλά μαζί μου και αν θα μπορούσαμε να ξαναβρεθούμε.

Συμπερασματικά η κοπέλα είναι εμφανίσιμη petit με ωραία μάτια, βυζάρες, τον κώλο της θα τον ήθελα λίγο πιο μεγάλο αλλά κατά τ΄άλλα μου έδωσε τα πιο ωραία φιλιά της ζωής μου και στο στόμα και στο λαιμό και έκανα το πιο παθιασμένο αγοραίο σέξ στη ζωή μου και αν έμενα Αθήνα θα την ξανάβλεπα σίγουρα για αρκετές φορές.

Υ.Γ.1 πρωκτικό δεν πήρα γιατί δεν είμαι fun λόγω ενός προγενέστερου ατυχήματος με μερέντα.
Υ.Γ.2 Ευχαριστώ όλους όσους ανταποκρίθηκαν στα PM και με οδήγησαν να κατευθυνθώ στην Δήμητρα.
Υ.Γ.3 Προσοχή Αθηναίοι συναθλητές γιατί είναι άκρως ερωτεύσιμη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
baby-cool
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
58
Likes:
287
Πόντοι:
366
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2015
baby-cool αν θέλεις στείλε το κιν της.Για 1 ώρα ποσο είναι;
21 Φεβρουαρίου, 2015
φτύσιμο στον πούτσο, (να μην τον ματιάσει κιόλας),Μεγάλο χαμόγελο
21 Φεβρουαρίου, 2015
+1 Κουλ ωραίος ο baby cool
21 Φεβρουαρίου, 2015
εκανες μαλακια τρελε....το 2ωρο στα 200 παει Λύπη δεν πειραζει αφου περασες κομπλε καλα ειναι...

αν δεις απο κατω λεει απλο προγραμμα 100 ...2ωρο 200...τεσπα...
K
Kapsonis19891989
21 Φεβρουαρίου, 2015
Κουλ ο κουλ!!!! Καπέλο
Ο δικός μου τίτλος από τον δικό σου, μεταφρασμένος στα Αγγλικά και .... τραγουδιστά ...
https://www.youtube.com/watch?v=vneFS48Z4Ws#t=12 Ναι!
21 Φεβρουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

100 το απλο!χωρις 2 εκτονωση κ ολα με σκουφακι!ουστ!!!!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6