Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όλα δείχνουν πως έχω αρχίσει να γερνάω... πλέον θέλω αποκλειστικά φιλετάκια γάλακτος το πολύ 20 ετών. Σφιχτά και τρυφερά για ξεκοκκάλισμαΈρωτας.

Σε αυτό το πλαίσιο μόλις είδα τη νέα άφιξη μ' έπιασε η συνήθης μπουρδελοανησυχία. Αμεση και εύκολη επικοινωνία με το γραφείο με 2 μηνύματα. Μου ζήτησαν μάλιστα να τους ενημερώσω μετά τον αγώνα για την απόδοση της μικρής. Στο τέλος αφού έγραψα τη συστατική μου με ευχαρίστησαν θερμά (!).

Συνάντηση σε high class ξενοδοχείο λίγο πιο κάτω από τη ΔΙΣ (για τα λίγα μεγάλα βύσματα του στρατού που ξέρουν).

Όταν άνοιξε η πόρτα δεν ξετρελάθηκα: μια κοντή κοπελίτσα, παρά τα ψιλοτάκουνα, με συμπαθητικό πρόσωπο, μαύρα εσώρουχα και μαύρο νυχτικό που κάλυπτε σχεδόν τα πάντα.

Όταν έπεσε περισσότερο φως στα ενδότερα, είδα μια πιτσιρίκα με πολύ ωραία μάτια, χαμογελαστή με πολύ μακριά καστανόξανθα μαλλιά (φέρνει λίγο σε Niki Daniels)και για αυτό παρέμεινα.

Βγαίνοντας από το μπάνιο όλο νάζι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και με περίμενε. Τα αγγλικά της αρκετά καλά και διαρκώς χαμογελαστή.

Ανοίγει το νυχτικό και βλέπω ένα μπιμπελό. Απίστευτα σφιχτή η πιπινοκαυλίτσα!

Στήθος μεν μικρό έως ανύπαρκτο, με ωραίο όμως σχήμα και ευαίσθητες ρώγες, κοιλίτσα πέτρα με σκουλαρίκι, μπουτάκια πέτρα και συμμετρικά με το κοντούλικο (165 ίσως και πολύ) σώμα. Πραγματικά όσο πασπάτευα δεν έπιασα κάποιο χαλαρό σημείο - χωρίς όμως να υπάρχει κάπου το υπερβολικά γυμνασμένο. Για το κορμί ευθύνεται ο χορός όπως μου πε η νεαρή Ουκρανή.

Όταν δε της είπα να μου βάλει το σκούφο έπαθα την πλάκα!!! Γυρίζει στα τέσσερα και έρπεται μέχρι την άκρη για να πιάσει τα προφυλαχτικά. Μάγκες λάλησα! Ο ΚΩΛΟΣΠροσκύνημα με γατίσιο κούνημα! Γενικά λατρεύω τα αδύνατα κορμιά με μικρό μεν (όχι φαρδύ πλατομπαζοελεεινιδίστικο) αλλά τσουπωτο στρογγυλο κώλο, ώστε στα τέσσερα να χεις να πιάνεις. Η μικρή έχει αυτό ακριβώς!!! Μάλιστα, στο χαλάρωμα όταν μιλάγαμε, τη σηκώνω όρθια χωρίς τακούνια, τη γυρνάω να δω τον κώλο γιατί όσο τον χούφτωνα δεν το πίστευα και ήταν πέτρα!

Βαθιά παθιασμένα γλωσσόφιλα και πήδημα έπος. Εμφάνιση 19χρονης και κρεβάτι 30αρας. Απίστευτα στησίματα και στα 4 μια ωδή: κεφάλι κάτω, τούρλωμα κώλου, κεφάλι ψηλά βύθισμα και ταυτόχρονο τούρλωμα κώλου - δεν μπορώ να το περιγράψω. Σε κάθε στάση απίθανη συμμετοχή - τη βουτάω δε στα όρθια και βόγγαγε με απίστευτη καύλα στο αυτί μου!! Βέβαια ένας σφάχτης στη μέση με απέτρεψε να το συνεχίσω (πού πας ρε παππού;;;;Χμμμ;)Σε κάποια φάση ενώ το καρφώνω με τα πόδια ψηλά, της χώνω δυο δάχτυλα και αρχίζει να τα πιπώνει με μανία. Δεν ήξερα αν θα χύσω πιο γρήγορα από τον πούτσο ή από τα δάχτυλα!

Χύσιμο στο στόμα. Το μωράκι τα ρούφηξε, χαλαρά ξάπλωσε στο κρεβάτι, χαμογέλασε και περπατώντας στα δάχτυλα (ποίημα η πίσω όψη)πήγε με άνεση να τα φτύσει. Στην αρχή
νόμισα ότι τα κατάπιε κιόλας. Κάποιες άλλες πριν τα αμολήσεις καν έχουν φύγει σφαίρα για το μπάνιο.

Δεύτερος γύρος όνειρο: αραχτός πασάς στην καρέκλα, γονατιστή, τουρλωμένος ο ονειρεμένος κώλος και πίπα φαντασίωση. Βαθιά χωρίς χέρια, να με κοιτάει, να τον παίζει με τη γλωσσούλα της και να τον καταπίνει ολόκληρο. Όνειρο! Ήθελα να το φάω το μωράκι. Το βουτάω σε ένα 69 ώσπου παραδόθηκα στο ρούφηγμά της και το έχυσα....

Από τις λίγες φορές που μετάνιωσα που δεν είχα χρήματα να κάτσω παραπάνω (ποτέ δεν παίρνω παραπάνω από τα απαραίτητα γιατί είμαι επηρρεπής στο να παρασύρομαι).

Ως προς τη βαθμολογία, στο σώμα δεν μπορώ να βάλω παραπάνω γιατί παρά τη συμμετρία και το σώμα πέτρα, απέχει από τα στερότυπά μου (ψηλή, μακριά πόδια, μέτριο προς μεγάλο στήθος). Για όσους όμως γουστάρουν κοντούλικα σφιχτά καυλάκια είναι ό,τι πρέπει.

Μικροκαμωμένη, σφιχτή με απίστευτη συμμετοχή και μοναδικά στησίματα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Μέλος
Εγγραφή:
4 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
3
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Φεβρουαρίου, 2015
ΩΧ ΩΧ ΩΧ ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ....... Ζητω τα μπαλέτα ή οπως ελεγε ενας
Πειραιώτης γνωστος μου παλιά : Το πρωί στα καβαλέτα και το βράδυ στα μπαλέτα.

Ομολογω πως φτιάχτηκα με την περιγραφη (εγκεφαλικά) , το ρημάδι το μπαγιόκο
μας λείπει .
ΕΥΓΕ ! ! !
14 Φεβρουαρίου, 2015
Και πότε περίπου έγινε η συνάντηση?
14 Φεβρουαρίου, 2015
Δεν της έλεγες να σου κάνει και τα γεράματα!!!! Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΓερο-μύστηςΓερο-μύστηςΝαι!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3