Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 105 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Από καιρό διάβαζα κριτικές και σχόλια για την Νάντια. ΟΙ μεγάλη πλειοψηφία συμφωνούσε. Μια μέτριας εμφάνισης γυναίκα με άψογες υπηρεσίες σε πολύ καλή τιμή. Μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον μια γνωριμία μαζί της. Ακόμα περισσότερο με έκανε να θέλω να την συναντήσω ήταν το γεγονός ότι για καιρό προσπαθούσα να την πετύχω στο τηλέφωνο, αλλά δεν απαντούσε. Κάτι που έγινε κάποια στιγμή πριν κάποιες ημέρες για να ορίσουμε, από εκεί και πέρα πολύ εύκολα «ραντεβού» στο γνωστό ξενοδοχείο του Παγκρατίου.

Φρεσκαρίστηκα όσο την περίμενα, προετοιμασμένος και αγχωμένος –τολμώ να πω- για το τι θα συναντήσω, μιας και για την εμφάνιση της δεν είχα διαβάσει τα καλύτερα. Τυπικότατη στην ώρα της χτύπησε την πόρτα του δωματίου. Αυτό που αντίκρισα : Είδα μια ώριμη γυναίκα που σαφώς δεν είναι η ομορφότερη της Αθήνας, με απλό καθημερινό στυλ, όμως με πολύ θετική αύρα, ζεστό χαμόγελο που αμέσως έσπασε τον όποιο πάγο, πλούσιο φυσικό στήθος, περιφέρεια με καμπύλες, κάποια επιπλέον κιλά αναλογικά κατανεμημένα που έμενα προσωπικά δεν με χαλάσανε. Το χαμόγελο της, η συμπεριφορά της και ο αέρας της με «κέρδισαν» για να ανταλλάξουμε τα πρώτα φιλιά, μετά τις πρώτες συστάσεις.

Έκανε ντους και ήρθε στο κρεβάτι. Χάδια, φιλιά, τριψίματα, ισπανική πολύ καλή ανταπόκριση και στην δική μου περιποίηση. Στοματικό αρκετά ποιοτικό με περιποίηση όλης της γύρω περιοχής, για να την στήσω στα τέσσερα και με πρωκτικό sex να τελειώσει ο πρώτος γύρος.
Ξάπλωσε δίπλα μου και λες και γνωριζόμασταν χρόνια μιλούσαμε. Στην πορεία της κουβέντας προέκυψαν πολλοί κοινοί γνωστοί στο χώρο, κάτι που εκτόξευσε την οικειότητα στα ύψη. Ντουζάκι και πάλι στο κρεβάτι για τον δεύτερο γύρο που ψιλά χοντρά κυμάνθηκε στους ίδιους ρυθμούς. Φιλιά, πολλά και πλούσια προκαταρκτικά, στοματικό και από τις δυο πλευρές σε υψηλά επίπεδα, sex σε διάφορες στάσεις για να ολοκληρωθεί η συνέδρια μας και πάλι με πρωκτικό sex. Σε πολύ φιλικό κλίμα κουβεντιάζαμε όσο ντυνόμασταν, φύγαμε μαζί από το ξενοδοχείο, προσφέρθηκε να με πάει κάπου με το αυτοκίνητο της, αρνήθηκα μιας και δεν χρειαζόταν και με πεταχτό φιλάκι το στόμα χωρίσαμε,

Όπως έχουν πει και οι περισσότεροι η εμφάνιση δεν είναι το ατού της Νάντια. Το φουλ πρόγραμμα που προσφέρει με δυο εκτονώσεις στα 50 ευρώ είναι σαφέστατα vfm, πόσο μάλιστα αφού και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι σε υψηλότατα επίπεδα. Σε όποιους «κάνει» η εμφάνιση της πιστεύω θα περάσουν άψογα. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν μετάνιωσα που την συνάντησα απεναντίας, πέρασα θαυμάσια και μάλιστα με έχει βάλει σε σκέψεις να την ξανατιμήσω σε duo –κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ - με την «κολλητή της» την Στέφη μια κοπέλα που επανειλημμένα έχω συνευρεθεί «κατά μόνας» και έχω περάσει εξαιρετικά. Θα δούμε….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Νάντια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πρωκτικό
Ναι
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, sotis99, Kaloeros

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιανουαρίου, 2015
Κι εμένα μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.Ξέρει κανείς αν στο τρίο με τη Στέφη κάνουν και λεσβιακό;
29 Ιανουαρίου, 2015
συμφωνω απολυτα μαζι σου μεγιστε ινδιανε
πες τα να τα ακουσουν κ αλλοι που μολις δουν καλη κριτικη αμεσως προμοτορες fake κτλ
29 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε τις έχω πάρει και πέρασα φοβερά όμως ΟΧΙ τουλαχιςτον με μένα δεν εκαναν λεσβιακό , μπορεις όμως να ρωτήσεις την Ναντια.
29 Ιανουαρίου, 2015
Έχει κανείς το τηλέφωνο της Στεφη γιατί το έχασα μαζί με άλλες επαφές!!
31 Ιανουαρίου, 2015
μήπως θα μπορούσα να έχω με PM το τηλ τις Νάντια γιατί ερχομαι για λίγες μέρες αθηνα?
23 Μαρτίου, 2015
Μπορουμε να εχουμε το τηλεφωνο της;Ευχαριστω
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6