Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 100 10
Call-Girls 114062
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Παικτες γενικα νομιζω οτι τα παντα για την κοπελα εχουν ηδη ειπωθει, οποτε θα κανω μια μικρη σουμα της δικης μου εμπειριας.

Ημερομηνια ενδεικτικη.

Την Αντελινα ηθελα να την συναντησω απο οταν ηταν στο πρακτορειο με τους αλλους μουνους αλλα δεν εκατσε ποτε. Χαζευοντας λιγο το φορουμ αποφασισα να την παρω. Με την πρωτη προσπαθεια ηταν ελευθερη και κανονισαμε το rendez-vous με 2-3 μηνυματα.
Εφτασε στην ωρα της και χαιρετηθηκαμε.

Απο εμφανιση:
Δεν ειναι οσο ωραια φαινεται στις photos αλλα γενικα ειναι αρκετα ωραια τυπισα. Ειναι κοντουλα με πολυ ομορφο προσωπο και εναν κωλο ο οποιος ειναι μεγαλος για τα γουστα μου αλλα αρκετα γυμνασμενος.

Απο υπηρεσιες:
Πολυ καλη και ακουραστη πιπα κατα την γνωμη μου. Αν της το ζητησεις μπορει να συνεχισει για ωρες. Επειδη σπανια τελειωνω με πιπα, ειχε βαλει σκοπο της τουλαχιστον μια φορα να καταφερει να με τελειωσει ετσι. Ε, μετα απο κανενα 20λεπτο η και παραπανω τα καταφερε. Αφου καταφερα να τελειωσω με πιπα, η Αντελινα περναει το ποιοτικο τεστ οσον αφορα το τσιμπουκι.
Βαθεια ωραια φιλια, αλλα κατι με πρβληματισε στις στασεις. Δεν την βολευε το ιεραποστολικο με μενα. Ουτε πορνοσταρ το παιζω, ουτε αγαρμπος ειμαι, ουτε την εχω μεγαλη. Προτιμουσε παντα να ειμαι απο πισω, σε ολες τις εκδοχες. Δυστυχως ειμαι φαν του να βλεπω την γκομενα απο μπροστα, οποτε η μονη εναλλακτικη μου ηταν να την γυρισω προς τον καθρεφτη και να την βλεπω απο κει.
Φτιαχνεται οταν την γαμας δυνατα (η ετσι καταλαβα τουλαχιστον) και μια φορα που τελειωσα γρηγορα αρχισε να μου γκρινιαζει (το οποιο το βρηκα αρκετα αστειο). Ευτυχως την ξαναγαμησα 2-3 φορες κι ολα okay.
Χρησιμοποιει κι εναν δονητη στην κλητοριδα της περιστασιακα.

Κωλο δεν πηρα, αλλα δεν με απασχολησε πολυ, μπορει να παρω την επομενη φορα.

Γενικα πιστευω οτι στα 120/ωρα ειναι αρκετα vfm αλλα με κωλο +50 νομιζω ξεφευγει καπως. Απλα το λεω, ο εχων το πορτοφολι αποφασιζει ουτως η αλλως!

Πολυ πιθανο να την ξανατιμησω, ειναι και καλο τυπακι!

Χαιρετω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 05, 2015
Διάρκεια
3 ώρες
Κόστος
330€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
1.926
Πόντοι:
1.416
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού