Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 228806
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση μετά απο στιγμιαία φλασιά που έφαγα ένα πρωινό. Μπαίνω στο φόρουμ, βλέπω τις αναρτήσεις της, στέλνω μήνυμα στο κινητό για ραντεβού σε 1 με 1μιση ώρα για 1 ωρίτσα, φουλ πρόγραμμα. Απάντησε αμέσως, κανονίζουμε μετά απο μερικά μηνύματα το ραντεβού σε ξενοδοχείο πίσω απο το Ωνάσσειο. Φτάνω, ανεβαίνω, στέλνω μήνυμα τον αριθμό δωματίου και μετά απο περίπου 15 λεπτά χτυπάει την πόρτα. Όταν άνοιξα είδα μια πραγματικά εντυπωσιακή παρουσία! Μια ψηλη κοπέλα μεξανθό μακρύ ίσιο μαλλί με μεγάλα μώβ γυαλιά και κατακόκκινα χείλη, ένα γουνάκι μπουφανάκι αν θυμάμαι καλά, μια φουστίτσα γκρι, μαύρο καλτσόν και μαύρες ψιλοτάκουνες μπότες μέχρι το γόνατο. Υπήρχε μια σχετική αμηχανία στην αρχή και αρχίσαμε να ξεντυνόμαστε. φόραγε μέσα απο το γουνάκι ενα σιθρού μαύρο κορμάκι που φαινόντουσαν πεντακάθαρα τα εσώρουχα (καυλωτικό!) και τα τατού της. Εχει κορμί λαμπάδα, αδύνατο μοντελέ και 2 συλλικονάτους βύζους που δεν άντεξα και χούφτωσα πριν ακόμα βγάλει τα ρούχα της. Γδύνεται, μπαίνει για γρήγορο ντουζάκι, έρχεται στο κρεβάτι, με ρωτάει αν θέλω πίπα με ή χωρίς και ξεκινάει. Η πίπα είναι για σεμινάριο! Θα μπορούσα να την έχω όλη αυτή την ώρα του ραντεβού να με πιπώνει και μόνο! Την φέρνω από πάνω και σε cowgirl μετά από λίγο, τελειώνω εντός της καπότας. Βγάζει το προφυλακτικό, το πάει για πέταμα, κάνει ντουζάκι, μετά μπαίνω εγώ για ντους και πιάνουμε κουβεντούλα για κανα 15λεπτο. Ξεκινάει με δική της πρωτοβουλία ο δεύτερος γύρος. Πίπα, μουνάκι στα 4, κωλαράκι στα 4, και… δεν τελείωσα! Δεν ξέρω τι μαλακία με έπιασε. Να έχω ένα τέτοιο κορμί και να το πηδάω απο το κωλαράκι και να μη τελειώσω;;; Τεσπα, της λέω ότι δεν είμαι κοντά στο να τελειώσω, βγαίνει, μου βγάζει το προφυλακτικό και πηγαίνει στο μπάνιο για ντουζάκι. Κάθεται μαζί μου πάλι στο κρεβάτι για λιγάκι και μιλάγαμε ώσπου της λεω ότι αν θέλει μπορεί να ντυθεί και να φύγει.
Σε γενικές γραμμές, η κοπέλα έχει ένα κορμί που σε όσους αρέσουν οι αδύνατες κοπέλες θα το αγαπήσουν, 2 σιλικονάτους πεταχτούς βύζους , είναι αρκετά εμφανίσιμη με πολύ ωραία μάτια και με 80 ευρώ για 2 φορές σε μια ωρα μαζί με το κωλαράκι, είναι σκέτος πειρασμός! Είναι μια στρατιώτης στο σεξ, ότι και να πεις δε θα σου χαλάσει χατίρι ούτε θα σου ξινίσει πράγμα που το εκτιμώ πολύ. Θα κάνει ότι περνά από το χέρι της να σε κρατήσει ντούρο και να σε κάνει να τελειώσεις (απλά εγώ πέταξα λευκή πετσέτα και δεν το προσπάθησα πολύ για να τελειώσω τη δεύτερη φορά). Δεν είναι η κοπέλα που θα σε κάνει δυναμίτη με το ταμπεραμέντο της και την τσαχπινιά της αλλά σίγουρα δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου και δε θα χάσεις την ώρα σου μαζί της μιας και είναι κοπέλα που βρίσκεται εκεί για σένα και οχι απλα για να υπάρχει στο χώρο ή να σε κοροιδέψει.

Κανονική (χωρίς περιορισμούς) βαθμολογία:

Εμφάνιση (πρόσωπο)* 8

Εμφάνιση (σώμα)* 9

Γενική συμπεριφορά* 9

Επικοινωνία* 8

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή* 8

Σχέση απόδοσης/τιμής* 9

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 11, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
takoalatipota
Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2015
η μαλακια στα καλυτερα της ...Ναι!Ναι!Ναι! ειδα φως και μπηκα.............!!!!!!!!ο καθεανς ποσταρει οτι @@@@@@@@@@ του κατεβει !!!!!!!!!!!!!ελατε για παμε.........ενα forum για ολους Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
21 Ιανουαρίου, 2015
ο,τι να 'ναι....

ρε docrx8 δε μπορώ να σε καταλάβω. την έχεις πάρει την κοπέλα? ο τύπος που εχει ποστάρει είναι πέρα για πέρα αληθινός...όπως ακριβώς τα λέει έχουν τα πράγματα με την Αντζελα.

Τέλος πάντων...θα έχεις το λόγο σου για να τα λες....
21 Ιανουαρίου, 2015
Μια χαρά κοπέλα είναι η Άντζελα!
Αυτή κι η Βαλέρια είναι οι μόνες VFM και μάλλον η Άντζελα περισσότερο.
Κορίτσαρος, με φουλ σέρβις μια χαρά και σε πολύ λογική τιμή! Δηλαδή τί άλλο να ζητήσει κανείς;
22 Ιανουαρίου, 2015
καλησπερα.... το τηλεφωνο της που μπορουμε να το βρουμε?? σε ευχαριστω
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4