Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 52 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Αναστασία είχα να τη δω πάνω από 9 μηνο κι επειδή είχα όρεξη για κάποια που να είναι κοντά ώστε να μην παίρνω αμάξι, σκέφτηκα να την καλέσω. Είχα γράψει ξανά κριτική για αυτήν το 2012 όταν την είχα πρωτογνωρίσει και νομίζω ότι αξίζει να γράψω κι άλλη μία τώρα όχι μόνο γιατί πέρασα καλά, αλλά γιατί και η ίδια συνεχίζει να προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες όλο αυτό τον καιρό.

Πήρα τηλέφωνο λοιπόν το απογευματάκι, τη ρώτησα αν είναι διαθέσιμι και τι ώρα και κανονίσαμε για 1.5 ώρα μετά. Ήταν ήδη στο γνωστό ξενοδοχείο που κάνει συναντήσεις στην Καλλιθέα, το Ρόζα, οπότε με βόλεψε που δε θα χρειαζόταν να πάω να την πάρω. Μου πρότεινε να πάρει δωμάτιο και να με περιμένει αυτή και φυσικά δέχτηκα.

Όσον αφορά το Ρόζα επειδή βλέπω άλλους που λένε ότι είναι χάλια και πως η κοπέλα δεν πάει αλλου κτλ. κτλ. Ναι το Ρόζα είναι χάλια. Όχι από άποψη υγειινής αλλά διακόσμησης, ειδικά από τη στιγμή που 500μ. πιο κάτω υπάρχει το Πρίαμος που είναι πολύ καλύτερο στην ίδια τιμή. Η κοπέλα πάντως δεν πάει μόνο εκεί αλλά και σε Πρίαμος/Λακόμπα/Ατλαντίκ και φυσικά σε σπίτι αν σε μάθει. Τώρα το αν βγαίνει εκτός Καλλιθέας δεν το ξέρω.

Μετά από μία ώρα της έστειλα SMS ότι μπορώ να έρθω και πιο νωρίς και μου απάντησε με αριθμό δωματίου. Ανέβηκα λοιπόν, μπήκα χαιρετηθήκαμε και τα είπαμε για 2-3 λεπτάκια για το ότι είχαμε να βρεθούμε καιρό, για τις γιορτές κτλ. και μπήκα για μπάνιο. Ακολούθησε αυτή και αφού βγήκε ξαπλώσαμε με την Αναστασία να γυρίζει την τηλεόραση σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Λίγα λόγια για την εμφάνιση τώρα. Σαφώς και η βαθμολογία μου είναι χαμηλότερη από ότι ήταν 2 χρόνια πριν. Σαν σώμα για την ηλικία της (47+) είναι ακόμα πολύ καλή, ίσως και λίγο πιο αδυνατισμένη νομίζω) και στο πρόσωπο έχει σπάσει κάπως. Ξανθιά, μαλλί ως τους ώμους με γκρι-πράσινα μάτια. Μικρό στήθος αλλά ρώγα κάγκελο, λεπτή και με πολύ ώραίο κωλαράκι και μπούτια. Επιδερμίδα πραγματικά μαλακή και γενικά περιποιημένη γυναίκα. Όταν την είχα πρωτογνωρίσει το είχε γουλί εκεί κάτω, μετά γραμμούλα και τώρα τριγωνάκι. Είναι μάλλον τα γαλόνια που ανεβαίνει level.

Ξαπλώσαμε λοιπόν και συνεχίσαμε να μιλάμε όπως χαιδευόμασταν. Λίγο η χαλάρωση με τη δουλειά τον τελευταίο καιρό, λίγο η Summer Brielle στην τσόντα που έπαιζε και λίγο το στόμα της Αναστασίας που πίπωνε και σε 2 λεπτά είχα γίνει τούρμπο. Μου ζήτησε από μόνη της να την πηδήξω και να με ξαναγλύψει μετά, οπότε φορέσαμε προφυλακτικό και για κάνα 5 λεπτο είχε ανέβει πάνω σε reverse cowgirl στάση και κοπανιόταν με δύναμη. Έπειτα συνεχίσαμε στην άκρη του κρεβατιού με την Αναστασία στα 4, τον κώλο τούρλα πάνω και το κεφάλι κάτω και να τρίβει το μουνάκι της όσο την πηδάω. Όσοι την ξέρουν θα γνωρίζουν το πώς αρχίζει και φωνάζει στα Ρώσσικα όταν την πηδάς καλά ήταν τον γλύφεις και γενικά την ευχαριστάς. Άκουσα πολλά τέτοια χτες. Μετά από λίγο την ξάπλωσα ανάσκελα κι αφού έβαλα 2-3 δάχτυλα μέσα και με το άλλο χέρι να παίζω την κλειτορίδα της την έκανα να φωνάζει λίγο ακόμα. Και όταν δε μπορούσε άλλο με συνέχισε με στοματικό μέχρι που τέλειωσα σε στόμα/πρόσωπο.

Ακολούθησε ντουζάκι πρώτα εγώ και μετά αυτή. Πεντακάθαρη, με στοματικό διάλυμα όπως πάντα. Κοίταξα το ρολόι μου και είχαν περάσει κάπου 35-40 λεπτά ήδη. Την είδα που ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου και για να πω την αλήθεια μου πέρασε από το μυαλό μην και μου πει ότι αργήσαμε και πρέπει να φύγει κτλ κτλ όπως η άλλη στην αρχή της βδομάδας. Ξέρω ότι πάντα η Αναστασία κάθεται παραπάνω και επιδιώκει κι ίδια δεύτερο γύρο... αλλά... Είναι σαν να σε έχει τρακάρει νταλίκα και όταν ξαναβγαίνεις στο δρόμο να σε προσπερνάει πάλι νταλίκα από δίπλα. Νοιώθεις ένα σφίξιμο. Μου ανέφερε ότι σύντομα θα φύγει για Πάσχα για την πατρίδα της, τέλος του μήνα αυτού και πως στις υπηρεσίες τις αν θέλω έχει βάλει με +10 ευρώ και μασάζ.

Αφού ξαπλώσαμε ξεκίνησε με φιλιά και χάδια και μετά ξάπλωσε όλη πάνω μου και ξεκίνησε στοματικό. Μετά από λίγο το γυρίσαμε σε 69 να την περιποιηθώ κι εγώ λιγάκι και έπειτα μου φόρεσε προφυλακτικό και καβάλησε πάνω μου πλάτη σε μένα όπως και την πρώτη φορά. Αλλάξαμε άλλες δύο στάσεις, πρώτα σε κλασσικό και έπειτα πάλι με αυτήν στα 4 όπου η συμμετοχή της ήταν άριστη. Τη ζόρισα όσο μπορούσα, ειδιά στα 4 και όσο πιο δυνατά πήγαινα τόσο αυτή το ευχαριστιόταν και φώναζε. Το μόνο αρνητικό για το οποίο δε φταίει η κοπέλα αλλά είναι γενικά πρόβλημα του ξενοδοχείου είναι ότι τα A/C είναι ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι και χτυπάνε πάνω. Και δε μπορείς να αλλάξεις θερμοκρασία. Το καλοκαίρι δε σε δροσίζει απλώς αλλά σε παγώνει και το χειμώνα μετά από λίγο ζεσταίνεσαι υπερβολικά. Ειδικά όπως αυτή τη φορά που επί ένα 15 λεπτο αλλάζαμε στάσεις, άρχισα να ζεσταίνομαι και ξάπλωσα πίσω στο κρεβάτι και την έβαλα να με γλύψει λίγο ακόμα. Ένα δυο λεπτά μετά που χαλάρωσα μου έβαλε ξανά προφυλακτικό και καβάλησε αυτή τη φορά φάτσα σε εμένα και μετά από λίγο που ερχόταν το τέλος την έβαλα να με ξαναγλύψει και με τέλειωσε πάλι με το στόμα της.

Μπανιάρισμα, χαλάρωση και τα σχετικά. Μιλήσαμε λίγο ακόμα με άνεση χρόνου (είχε κανονίσει κι άλλο ραντεβού αλλά αργότερα, οπότε δε βιαζόταν), κι αφού της άφησα διακριτικά το δωράκι της αποχώρησα.

Συνοψίζοντας λοιπόν η συνάντηση μαζί της ήταν παραπάνω από καλή. Σε πρόσωπο και σώμα μπορεί να μην είναι τόσο καλή όσο πριν 2-3 χρόνια (όχι πως τότε την έλεγες αρχιμούναρο, απλά ήταν και είναι ένα αξιοπρεπέστατο μιλφ), αλλά οι υπηρεσίες της είναι κορυφή ακόμα. Επικοινωνιακή και χαμογελαστή πάντα. σου φτιάχνει τη διάθεση και μπορείς να πεις και δυο κουβέντες παραπάνω (καλό για αν πας να την πάρεις από το σπίτι της με αμάξι ώστε να μην υπάρχει αμηχανία στη διαδρομή). Όχι σαν άλλα βούρλα που τους μιλάς και χαζογελάνε και δεν ξέρουν τι να πουν. Όσον αφορά την τιμή επίσης 10 με τόνο. 1 ώρα και 25 λεπτά στο δωμάτιο, δε βιάστηκε να φύγει, δε ζήτησε παραπάνω λεφτά.

Αν λοιπόν κάποιος δεν πάει αρνητικά προκατειλημμένος με την ηλικία και την εμφάνισή της, αλλά πάει με το σκεπτικό ότι θα βάλει κάτω μία έμπειρη γυναίκα που δε θα του πει όχι σε τίποτα και θα πηδήξει σε ό,τι στάση θέλει, όπως θέλει και όσο δυνατά θέλει, θα ευχαριστηθεί τη συνάντησή του με την Αναστασία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιουν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
169
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2015
Συναγωνιστή και πόσο πήγε το χοτέλι? Θα μπορούσες να μου δώσειε σε πμ το τηλ?
10 Ιανουαρίου, 2015
Καλησπερα φιλε ... ψαχνω καιρο το τηλεφωνο τησ να την απολαυσω και εγω και δεν το βρισκω.. θελεις να μου το δωσεις? σε ευχαριστω
25 Απριλίου, 2015
Ρε φίλε πώς θα γίνει να μου δωσεις το τηλεφωνο της να το τιμήσω κι εγώ το κορίτσι?? Σε pm θα ήταν εύκολο?? Ευχαριστώ προκαταβολικα!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3