Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 6 10
Call-Girls 18950
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
«γέρο μου , πρέπει να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου», ήταν η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου μόλις έπιασα στα χέρια μου τα λεφτά από το δώρο των Χριστουγέννων. Αρκετή περίοδο αγαμίας πέρασε και η αρχική ιδέα ήταν μια επίσκεψη σε στούντιο μιας και οι οικονομικές δυνατότητες ήταν περιορισμένες, ψάχνοντας όμως στο δίκτυο και στο σαιτ έπεσε το μάτι μου πάνω σε κάτι Ρωσιδάκια μπουκιά και συχώριο.ΓλώσσαΑμέσως σκέφτηκα την συμβουλή του φίλου μου του γιατρού : «για να ξεπεράσεις την ερωτική απογοήτευση του καλοκαιριού χρειάζεσαι ένα 20χρονο Ρωσιδάκι!»
Βέβαια θα μου κόστιζε κάτι παραπάνω από το στούντιο αλλά δεν γαμιέται, έτσι κι αλλιώς τα λεφτά θα πηγαίνανε να βουλώσουν κάποια τρύπα σε κάποια τράπεζα, έ, ας πάνε να βουλώσουν την τρύπα της Κίρα!!...
Χωρίς να χάσω χρόνο παίρνω τηλέφωνο στο πρακτορείο και ζητάω ραντεβού με την Κίρα, μου λέει ευγενικά η τηλεφωνήτρια ότι το μόνο διαθέσιμο ραντεβού είναι στις 1.00πμ καθώς ήταν ήδη αργά (8:00μμ). Χωρίς δεύτερη σκέψη το κλείνω αλλά μόλις κλείνω το τηλέφωνο με ζώνουν τα φίδια.
« ρε λες να είναι κουρασμένη μιας και είναι το τελευταίο ραντεβού της ημέρας και να μανουριάσει; Θα προλάβω σε μια ώρα και δεύτερη φορά ή να πάω κουμπωμένος;………..
01:15 χτυπάει η πόρτα του δωματίου και σκάει μύτη το πιτσιρίκι. Όπως ακριβώς είναι στις φωτογραφίες ,με τις ματάρες της, τις χειλάρες της, και παρουσιαστικό σχολιαρόπαιδου. Την ρωτάω εάν είναι κουρασμένη και μου απαντάει «όχι», χαίρομαι ,ας αρχίσουμε το παιχνίδι.
Ξεκινάει να με φιλάει και δεν χόρταινα να δαγκώνω τα χείλη της, συνεχίζω να την φιλάω σε όλο το σώμα προσπαθώντας να γευτώ όλη την φρεσκάδα του κορμιού της. Αρχίζει να τον παίρνει στο στόμα ,πίπα καλή, ok, not to die for , αλλά αρκετά καλή με βάθος. Έχω πέσει με τα μούτρα στο μουνάκι της και έχω ξεχαστεί οπότε μου λέει, «δεν θέλεις να γαμήσεις;» , την γυρνάω στα τέσσερα και της πετάω τα μάτια έξω… για 15 δευτερόλεπτα!Χαμόγελο Που λέει και ο Ντι Καπριο σε μια ταινία. Με την κάβλα που είχα δεν άργησε να έρθει το τέλος…
Τάιμ άουτ , κουβεντούλα ,και πάμε για δεύτερο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίωρο ήταν πιο απαιτητικό από το πρώτο με συνεχή κίνηση και εναλλαγές στάσεων χωρίς σταματημό αλλά το μικρό δεν πτοήθηκε ούτε δυσανασχέτησε παρόλο που πρέπει να ήταν κουρασμένη όλη μέρα ,από τις δυο το μεσημέρι. Ίσα ίσα έδειχνε να το ευχαριστιέται τρίβοντας την κλειτορίδα της. Πάνω στην ώρα ήρθε και η ολοκλήρωση και η συνεδρία έληξε ευχάριστα και on time .

Σε γενικές γραμμές η Κίρα είναι ένα γλυκό μωράκι που δεν χορταίνεις να φιλάς τα χείλια της και να κοιτάς τα μάτια της, ήταν πολύ γλυκιά ,σαν να ήμουν με την γκόμενα και γενικώς συστήνετε για GFE καταστάσεις. Δεν θα έλεγα ότι βάζει φωτιά στο κρεβάτι και δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες, με ρώταγε συνέχεια τι θέλω και πως το θέλω αλλά είναι ακούραστη σε αυτό που κάνει και προφανώς το έχει δουλέψει το πράγμα, φαίνεται και από το μουνάκι της το πράγμα που για την ηλικία της είναι πηγαδομούνοβα! Το κωλαράκι δεν το δοκίμασα ,αν και θα ήθελα αλλά τα εξτρα 50€ δεν μπόρεσα να τα διαθέσω. Πέρασα πολύ καλά και ελπίζω να περάσετε και σεις καλά όσοι προλάβετε μιας και θα είναι μέχρι τις 20 του μηνός.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 16, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
perpetouas
Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού