Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.8 3 10
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καλησπέρα κι από μενα στην παρεα. Πιο κατω θα σας δικιολογησω τον τιτλο που εβαλα. Εναντια στις προηγουμενες κριτικες, ειπα να παρω την κοπελα για τον παρακατω λογο. Ειμαι γεννημα-θρεμα κορυδαλιωτης και καψουρεμενος με την απέναντι γειτονεισα που εδώ και χρονια, όταν τη βλεπω, θελω να τη σκισω!!!! Ειδα στο ιντερνετ την αγγελια της Ejshan και λεω "θα σκισω την τουρκαλα φανταζομενος πως είναι η γειτονησα". Τηλεφωνακι, ραντεβού και μετα από 3 ωρίτσες τσουουουπ, νατο το μωρο. Μολις ανοιξα την πορτα και την ειδα λεω από μεσα μου "ρε συ, αυτή είναι η γειτονησα"!!! Η σκεψη μου επιβεβαιωθηκε όταν κοντοσταθηκε σαστισμενη στην πορτα όταν με ειδε. Μπηκε μεσα λιγο ψυχρη και μιλοντας ελληνικα με προφορα ξενικη, αρχισε να γδύνεται. Παιδια, ντυμενη είναι πολύ πιο ομορφη!!! Φουλ κυταριτιδα, ραγαδες, πεσμενο βυζι και σωμα σαν σταμνα!!!! Μεγαλη παραπλανηση οι φωτο που εχει στην αγγελια!!! Το μονο καλο ηταν ότι ηταν καθαρη. Πιπα αδιαφορη εως κακιστη!!! Ξαπλωσε ανασκελα, ανοιξε τα ποδια και κοιταγε το ταβανι λες και περιμενε να περασει από πανω κανενα αεροπλανο. Δεν εδωσα σημασια και της τον εβαλα. Αν ειχα πλαστικη κουκλα ρε παιδια αντι για αυτή, θα ηταν καλυτερα!!! ουτε μιλαγε, ουτε κουνιοταν.... τιποτα!!! Την γυρισα στα 4 και πριν προλάβω να πλησιασω, γυρναει και μου λεει " οκι κωλο". Απορησα και γελασα. Όχι κωλο της λεω!!! Παω να τον βαλω... αγγουρια!!! Ειχε στεγνωσει σαν κοντρα πλακε!!! Προσπαθω, προσπαθω, τιποτα. Ετσουξε το πουλι μου από το ζορι!!! Και ξαφνικα σηκωνετε, κι αρχιζει να ντύνεται λεγοντας με απταιστα ελληνικα "αν δεν μπορεις να γαμησεις γιατι πληρωνεις???" Μου ηρθε να την πλακωσω στις κλωτσιες την σκυλα!!! Ειχα κανει τη μαλακια και της ειχα δωσει τα λεφτα στην αρχη Μαλακία αλλιως θα επαιρνε τον γκιονη μου!!! Τη μπινελικωσα και εφυγε. Η τυχη όμως με βοηθησε. Την επομενη μερα το πρωι, τσουπ, να η γειτονησα στο μπαλκονι να απλωνει τα εσώρουχα που φοραγε όταν συναντηθηκαμε. "καλημέρα" της λεω και της κλεινω το ματι. Κιτρινησε σαν το λεμονι μολις με ειδε. "Χαρισμα σου τα 120 που σου εδωσα εχθες, αλλα να ξερεις πως εισαι πολύ μεγαλη φολα!!!!" Χωθηκε μεσα στο σπιτι και δεν ξαναβγηκε!!! Τα απλωμένα εσωρουχα τα μαζεψε μια θειτσα την άλλη μερα. Όχι μονο δεν προκειται να την ξαναπαρω, αλλα θα την κραζω κιολας οπου την πετηχενω!!! Πολύ παραπλανηση από τα γραφεια και τους προαγωγους πεεφτει μαγκες!!! Το νου σας!!!!! Καλα μαμισια να εχουμε από εδώ και περα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
30 Νοε 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2014
Τι λες ρε φίλε, πω πω! Για φαντάσου.
30 Νοεμβρίου, 2014
Φιλε αν αυτο ειναι αληθινο ειναι και γαμω τις φασεις. Σε βλεπω να παιρνεις το αιμα σου πισω και αυτη να μετακομιζει.
30 Νοεμβρίου, 2014
μαύρο!!!!
01 Δεκεμβρίου, 2014
Ετοιμάσου για κράξιμο από εκπρόσωπο του γραφείου μεγάλε!!! Το συνηθίζουν όταν βλέπουν κριτική που δεν τους αρέσει!!! Με κράξανε κι εμένα σε άλλο site όπως και το παλικάρι που έγραψε κριτική πριν από εμένα.
01 Δεκεμβρίου, 2014
Παιζει και κραξιμο ρε φιλαρακι;;;;;;;; Ειμαι καινούργιος και δεν το ειχα προσεξει αυτό σε καποιον. αν το κανουν αυτό τι να πω. αλητια. ευχαριστω παντος. Από ότι ειδα κι εσυ φολα εφαγες εεε Κεφάλι σε τοίχο! μη σκας. θα παρω το αιμα μας πισω συντομα. δηναμη!!!!
01 Δεκεμβρίου, 2014
όταν βλέπω αρνητική κριτική είμαι πάντα επιφυλακτικός καθώς λέω ότι μπορεί να πρόκειται για κάποιο ανταγωνιστικό γραφείο κλπ...για το συγκεκριμένο κοντοπούτανο όμως ουδείς έχει πει καλά λόγια...οπως και για το γραφείο στο οποίο εργάζεται...δεν καταλαβαίνω πως την έχουν δεικαι πως νομίζουν ότι βγαίνουν τα φράγκα τη σήμερον ημέρα....αν δε, σου είπε και τέτοιο πράγμα προσβλητικό έπρεπε να της τα πάρεις με το ζόρι τα λεφτά....μια φορά με πρόσβαλλε μία επειδή ΑΥΤΗ ήταν ξενέρωτη και δεν είχα πλήρη στύση και μου λέει ''είσαι αντερφή?'' και γελούσε...την έφτυσα στα μούτρα....πήγα στην τσατσα της απαίτησα τα λεφτά...αυτή δεν μου τα έδινεκαι την πήρε ο διάβολος...με άκουσε όλη η φυλής...τελικά μου τα έδωσε
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6