Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 6 10
Call-Girls 18961
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σάββατο πρωί και η περιήγησή μου στο Bou μου επιφυλάσσει μια έκπληξη. Νέα καταχώρηση (βράδυ Παρασκευής) πρακτορείου και κοριτσιών που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον μετά από καιρό. Ανοίγω το σύνδεσμο με την αγγελία και βλέπω τα κορίτσια. Παθαίνω πανικό και διαβάζω τις λίγες σελίδες με τα ποσταρίσματα των συναγωνιστών. Βλέπω το ποστάρισμα του Αντισθένη "άμα είναι να δούμε Ρωσίδια του amour-russe γουστάρω" και λέω εδώ είμαστε.

Ξεκινάω αμέσως με sms στα αγγλικά προς το πρακτορείο για συνάντηση με Leri. Είναι 10 το πρωί και δεν περίμενα άμεση απάντηση. Σε 5 λεπτά παίρνω απάντηση που μου ζητάει confirm. Συνεχίζω με sms να ζητάω πληροφορίες και γνησιότητα των κοριτσιών. Δέχομαι τηλεφώνημα από την εξυπηρετικότατη τηλεφωνήτρια. Μου λέει ότι η Leri δεν μπορεί την ώρα που θέλω και μου προτείνει για αργότερα. Δεν μπορούσα αργότερα και ρωτάω για Kira. Είναι ελεύθερη και κλέινω με αυτήν.

Μια ώρα πριν το ραντεβού δέχομαι τηλεφώνημα πάλι από το πρακτορείο που μου ζητάει αριθμό δωματίου, γιατί το κορίτσι είναι καθ' οδόν. Λέω πως δεν είμαι ακόμη στο ξενοδοχείο αλλά μπορώ να είμαι εκεί σε 20 λεπτά και να τους πω τον αριθμό. Πράγματι 20 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα είμαι έτοιμος και δίνω τον αριθμό. Ξανά τηλέφωνο σε πόση ώρα θέλω να ανέβει και απαντώ ότι μπορεί και τώρα. Θα μου πείτε γιατί τα γράφω αυτά, αλλά θέλω να καταλήξω ότι ενώ ήρθε 15 λεπτά νωρίτερα, έφυγε στον χρόνο που είχε συμφωνηθεί και το 15άλεπτο ήταν δώρο.

Ανοίγω την πόρτα και βλέπω το πιπίνι των φωτογραφιών, με μαύρο μίνι φόρεμα μαύρη ζακετούλα και παπούτσια μπαρέτες.
Έδειχνε τόσο μικρή και χωρίς κάτι πρόστυχο πάνω της που άρχισα να αμφιβάλλω για το αν θα μπορούσα να κάνω σεξ μαζί της. Δεν είναι από αυτές που στο δρόμο θα σπάσεις αυχένα για να δεις, όχι γιατί δεν είναι όμορφη αλλά γιατί μοιάζει με σχολιοκόριτσο. 20 χρονών σπουδάζει στη νομική από ότι μου είπε.

Αμέσως μετά τις συστάσεις μου ζητάει το δωράκι της. Της το δίνω και παίρνει τηλέφωνο τον οδηγό ότι όλα είναι οκ.
Μπαίνει για μπάνιο και βγαίνει με ένα σετάκι ροζ εσωρούχων από αυτά που φορούν τα κορίτσια της ηλικίας της, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Διστακτικός την πλησιάζω και πάω να ξεκινήσω Gfe κατάσταση. Με σπρώχνει με δύναμη και με πετάει στο κρεβάτι. Έρχεται πάνω μου και μου τραβάει με δύναμη τα πόδια σε στάση που την βολεύουν. Βλέπω ότι το κορίτσι παίρνει pse πρωτοβουλίες και εκπλήσσομαι. Αφήνομαι στα χέρια της. Αρχίζει με βαθιά γλωσσόφιλα και κατεβαίνει στο στήθος μου, δαγκώνει τις ρόγες μου και γλύφει παντού. Κατεβαίνει προς τα κάτω και βγάζει την πετσέτα. Αρχίζει μια υγρή και βαθιά πίπα με γλύψιμο του κορμού, σαλιώματα χωρίς όμως περιποίηση των αρχιδιών. Ήταν όμως τόσο βαθιά που έκπληκτος έβλεπα να τον εξαφανίζει και δεν είμαι και μικρός πανάθεμά με. Με κοίταζε με τα υπέροχα γκρίζα μάτια της και προσπαθούσε να περάσει το λαρύγγι και να φτάσει οισοφάγο. Δεν ήθελα να σταματήσω το θέαμα αλλά έπρεπε να γευτώ αυτό το πλάσμα. Σηκώνομαι και του αφαιρώ τα εσώρουχα φιλώντας το στο στόμα. Την τοποθετώ σε στάση για να τη γλύψω από πάνω μέχρι κάτω. Το κεφάλι της κρέμεται από το κρεβάτι και στον καθρέπτη απέναντι βλέπω τις κριμάτσες του προσώπου της ακούγοντας τα βογγητά της. Αληθινά ή όχι (πάντα πιστεύω το δεύτερο) ήταν άκρως καυλωτικά.

Ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο. Πέρασμα προφυλακτικού και ιεραποστολικό. Τέλεια η αίσθηση να σφυροκοπάς φιλώντας αυτό το υπέροχο πλάσμα. Αλλαγή σε κουταλάτο με γύρισμα του κεφαλιού για φιλιά. Στήσιμο στα τέσσερα με πολύ καλό στήσιμο και σπάσιμο μέσης. Εκεί τρελαίνομαι βλέποντας αυτή την όμορφη πίσω τρύπα να μου φωνάζει πάρε με. Ενώ είχα πληρώσει για απλό πρόγραμμα σκέφτομαι " τι θα πω στο Χόρχε όταν με ρωτήσει, πήρες κώλο?" Ματάκι Πέφτω πάνω της και της ψιθυρίζω στο αυτί, θέλω τον κώλο σου. 50 μου απαντάει αμέσως και λέω ναι. Τώρα μου λέει και ευτυχώς είχα το παντελόνι δίπλα και έβγαλα εύκολα ένα 50άρικο. Το άφησα στο κομοδίνο και παίρνει λιπαντικό. Δυσκολέυτηκε λίγο στην αρχή αλλά όσο περνούσε η ώρα και παίζοντας με την κλειτορίδα της έδειχνε να το ευχαριστιέται. Όπως είναι στα 4 ρίχνω το βάρος μου και την ξαπλώνω μπρούμυτα, περνάω τα πόδια μου έξω από τα δικά της και της τα κλείνω τελείως. Είδα λαμπάκια από την καύλα αλλά δεν ήθελα να τελειώσω γρήγορα. Την γυρίζω στο πλάι με το εργαλείο πάντα καρφωμένο, την ανεβάζω πάνω μου. Τα είδα όλα και έφτανα στο τέλος μετά από ένα 20άλεπτο σφυροκόπημα σε αυτό το μικρό κολαράκι. Σκεφτόμουν αν έπρεπε να τραβηχτώ για να της τα δώσω στο στόμα ή οπουδήποτε αλλού, αλλά δεν μπορούσα να το αποχωριστώ και έχυσα μέσα της.

Μπανάκι και συζήτηση. Είχε μείνει ένα 20άλεπτο και ενώ δεν φαινόμουν ότι θα μπορούσα δεύτερο γύρο, ανεβαίνω πάνω της και φιλώντας τη αρχίζω να τρίβομαι. Δεν άργησε να έρθει η ανόρθωση και ξανά μια από τα ίδια. Δεν μπορούσα να τελειώσω όμως γιατί τα είχα δώσει όλα στον πρώτο γύρο και αγχώθηκα και με το χρόνο. Της το λέω και μου λέει δεν γίνεται να σε αφήσω. Μου βγάζει το προφυλακτικό και αρχίζει μια δυνατή πίπα με όλα τα παραπάνω που έχω περιγράψει.
Της πιάνω το κεφάλι και επιδίδομαι σε ένα άγριο mouth fuck. Τι να πω ένα 20άχρονο πιπίνι με επιδόσεις φτασμένου escort. Ειλικρινά δεν το περίμενα όταν το είδα αλλά αυτό που έγινε ήταν τσόντα με διάσημη πορνοστάρ.Money Mouth

Τηλέφωνο στον οδηγό για παραλαβή και αποχαιρετισμός. Της λέω ότι θα γράψω τα καλύτερα και μου λέει ευχαριστώ πολύ θα με βοηθήσει στη δουλειά μου αυτές τις 15 ημέρες που θα κάτσω. Δεν ξέρει αν θα ξαναέρθει για αυτό όσοι μπορείτε δείτε την το αξίζει. Εγώ πάντως θα την ξαναδώ, όμορφη, με χιούμορ και πολύ καλή στον αγώνα. Τέλειος συνδυασμός. Έρωτας

Ίσως σας κούρασα, δεν γράφω και πολύ καλά το ξέρω, αλλά προσπαθώ πάντοτε να δώσω με αντικειμενικότητα τα της συνεύρεσης με κάποιο κορίτσι για να βοηθήσω. Ελπίζω να τα κατάφερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
NICK TRIVE
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
9.234
Πόντοι:
25.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rodriguez65, PSAXTIRI, wired77 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2014
ευγε φιλε μου παντα τετοια Ναι!
TM
Takis Modinos
30 Νοεμβρίου, 2014
+1 ΚουλΚουλ
30 Νοεμβρίου, 2014
Από την κριτική φαίνεται μάχιμο πιπίνι χωρίς να δυσανασχετεί και με αντοχές, αυτά μας αρέσουνε. Κάποια στιγμή θα τιμηθεί και αυτό, συγχαρητήρια που περάσατε καλά.
30 Νοεμβρίου, 2014
Φαίνεται πολύ καλό Νικ..γνήσιο ρωσίδιΈρωτας
30 Νοεμβρίου, 2014
Ωραίος ο Nick...κρίμα που θα κάτσει μόνο 15 μέρες...Θα προσπαθήσω να το προλάβω!!
Ελπίζουμε το γραφείο να έχει ανάλογη συνέχεια!!
30 Νοεμβρίου, 2014
Τι μας έχεις κάνει τέτοια ώρα μεσημεριάτικα ρε φίλε Έρωτας
Πιπίνι με τρελή κριτική,θα τιμηθεί δεόντως.....

30 Νοεμβρίου, 2014
Ωραίος ο nick πρέπει άμεσα να τιμηθούν τα τεμάχια. ..ρε φίλε η κοπέλα δεν είχαι θέμα με το ανατομικό σου πρόβλημα?
30 Νοεμβρίου, 2014
Οπως ακριβως τα λεει ο NICK, παρα πολυ καλη περιπτωση!
Οποτε προλαβω θα επανελθω και εγω στις κριτικες
30 Νοεμβρίου, 2014
Μια χαρα τα γραφετε, κυριε και μας εχετε ξεσηκωσει. Απο τις πιο δυνατες περιγραφες, που εχω διαβασει. Κινεισθε πλεον με ταχυτητα φωτος και το απολαμβανετε. Ευγε και μη δινετε σημασια σε ... κακεντρεχη ... σχολια, οπως αυτο του κ. Kostasm2005.Σας ζηλευουν, κυριε.
30 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τι ανατομικό πρόβλημα ρε παίκτη. Ευλογία Θεού είναι
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2