Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Απηυδισμενος απο τις τελευταιες εμπειριες με σιτυτουρια στο τελευταιο ταξιδι μου ειπα να δοκιμασω καποια απο τa cg που τοσο θραυση κανουν στο σαιτ . Δοκιμασα τις δυο πρωτες αλλα με γραψαν στον πουτσο τους (αν ειχαν δηλαδη) παρα τα απανωτα μηνυματα μου. Δοκιμασα με την Βαλερια η οποια και απαντησε αμεσα και δεν ειχε σουξου μουξου και ηταν πολυ δεκτικη στο κλεισιμο ραντεβου.
Εδω να επισημανω οτι με ολο τον σεβασμο προς τα κοριτσια που κανουν αυτη τη δουλεια οτι καμακι και ψηστηρι κανουμε στα κανονικα γκομενακια. Αν ειναι για να πηδηξουμε επι πληρωμη να παρακαλαμε ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΜΕ. Αυτο προς γνωση και συμμορφωση.
Συνεχιζω. Ραντεβου στο ξενοδοχειο μου στο κεντρο. Αψογη στην ωρα της. ανοιγω την πορτα και βλεπω ενα ομορφο καυλοραπανο με τα χαμογελα του με τα σκερτσα του και με τα ναζια του.
Κατ'αρχην ευγενικη κοπελα. Μιλαει Αγγλικα αρκετα καλα. Κουβαλαει και αρκετη τρελλα μεσα της. εχει αλλαξει το μαλλι σε κατι προς καστανο (κατι τετοιο δεν τα παω καλα με τις ονομασιες των αποχρωσεων) Της παει πολυ ομως. Εχει ομως μια και μια Κορμαρα αλλο πραγμα.
Αυτο ειναι που φωναζω με τα κωλοσιτυτουρια . Δεν πληρωνω για να παω με μια που ειναι χειροτερη απο τη γυναικα μου ή την γκομενά μου. Θελω να παω με μια που να την βλεπω και να μου σηκωνεται , οχι με τον Σαμψων τον παλαιστη απο την Ουκρανια.
Η Κοπελα εχει σωμα θανατηφορο, παρα πολυ ωραιο στηθος ενω το κωλαρακι της ειναι πραγματικο ποιημα.
Στον αγωνα σε βαζει κατω και σε σκιζει με πολυ καλο στοματικο , στα δε τεσσερα ειναι κορυφη, με τα κουνηματα της τις φωνες της κλπ κλπ. Αυτο πραγματι ειναι σερβις. Βεβαια ξερω, οτι επειδη εχω φαει ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ απο ct ισως να την αξιολογω και λιγο καλυτερα απο οσο πρεπει αλλα παντως εμενα μ'αρεσε πολυ.
Η κοπελα ειναι VFM πολυ καλο σερβις , αψογη συμπεριοφορα κλπ.
Α και να πω οτι στο διαλειμμα με ρωτησε αν καπνιζω για να κανει κι αυτη τσιγαρο και οταν της ειπα οτι δεν μπορει μεσα αλλα στο μπαλκινο πηγε το τρελλοκομειο στο μπαλκονι να καπνισει. ΓΥΜΝΗ.
Αυτα και αν ξαναπαω παλι αυτη θα παρω τηλεφωνο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Μαϊ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
884
Πόντοι:
326
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2014
Μπράβο ρε συμπατριώτη!Χαίρομαι που πέρασες καλά Χαμόγελο
07 Νοεμβρίου, 2014
Μπράβο ρε Τάσο πολύ την χάρηκα την κριτική σου και περισσότερο που επιτέλους πέρασες καλά
Ας με κατηγορούν για αγαπούλη που την έχω δει 20 φορές, αλλά όπου αλλού και να πηγαίνω το συνδυασμό της Βαλέριας δεν τον βρίσκω.
07 Νοεμβρίου, 2014
Ωραιος....παντα τετοια... Σπασίκλας
07 Νοεμβρίου, 2014
Δώσε πόνο λέμε
07 Νοεμβρίου, 2014
Εστρωσε η Βαλερια. Αφου ζηταει αδεια για να καπνισει. !!!!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5