Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 120 10
Call-Girls 262095
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στην "ταλαιπωρία" που βιώνω τον τελευταίο μήνα με τα αλλεπάλληλα ταξίδια μεταξύ Αθήνας-Βρυξελλών είδα νέες υπάρξεις να κινούνται στο χώρο και είπα να κάνω μια δοκιμή μιας και οι τιμές για CG μεταξύ Αθήνας-Βρυξελλών είναι χαοτικές.. όπως χαοτικές βέβαια είναι και οι υπάρξεις που μπορείς να πετύχεις εκεί (εδώ είναι σα να παίζουμε Β Εθνική στη καλύτερη των περιπτώσεων) αλλά λέμε τώρα.

Έχοντας λοιπόν σχετικά συχνή επικοινωνία με μια ύπαρξη μέσω fb που δεν είναι του χώρου (έτσι λέει τουλάχιστον) αλλά ασχολείται με φωτογραφήσεις κλπ σαν μοντέλο, είπαμε να κλείσουμε ένα ραντεβουδάκι. Δεν ξέρω αλλά δεν φοβάμαι πια για φόλες γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό πάντα πετυχαίνω διάνα. Σε αυτή την περίπτωση είχαμε ένα αρνητικό (από τα αποδυτήρια που λένε) το μικρό στήθος που είχα δει από τις φωτογραφίες που μου είχε στείλει. ΟΜΩΣ το συγκεκριμένο στήθος (στητό - καγκελορωγάτο) είναι από τα αγαπημένα μου άνευ μεγέθους. Ένα δεύτερο θέμα είναι ότι δεν είχα πολύ διάθεση τη συγκεκριμένη μέρα αλλά επειδή την επόμενη ταξιδεύω είπα να το συναντήσω το κορίτσι να μου φύγει η απορία αλλά και να μη φανώ ανακόλουθος στο κορίτσι (gentleman).

Πάμε στα του ραντεβού:

Καθυστέρηση 25 λεπτών (1η κίτρινη στα όρια της πορτοκαλί) αλλά αυτό που είδα στην πόρτα με έκανε να μη με νοιάζει η καθυστέρηση καθόλου (πάλι καλά είχα και ένα παράθυρο χρόνου μισής ώρας). Μου είχε πει ότι είναι όμορφη στο πρόσωπο αλλά δεν την πολυπίστευα. Είναι τελικά αρκετά όμορφη με πολύ όμορφο χαμόγελο. Ηλικία 24, ύψος ~1,60-1,70, σώμα αδύνατο (50 κιλά).

Αρκετή κουβέντα για το σπάσιμο του πάγου. Χτύπησε και το κινητό της 3-4 φορές όπου το σήκωνε (2η κίτρινη)Κεφάλι σε τοίχο!. Της την λέω διακριτικά μου λέει δεν γίνεται να το κλείσει ήταν κάτι προσωπικά τηλεφωνήματα. Τέλοσπάντων λέω... Πάλι καλά δεν ξαναχτύπησε. Η κοπέλα ήταν λίγο τρακαρισμένη αλλά είχε φοβερή διάθεση. Το φιλί το αποφεύγει παρεπιπτόντως και το σεβάστηκα. Μετά από αρκετά γελάκια και ευχάριστη διάθεση (έγινε θρύψαλα ο πάγος) ξεκινάμε το μπαλαμούτιον το οποίο αρχίζει και παίρνει άγριες διαστάσεις. Ηθικόν ακμαίον και ανορθωμένον και εκεί που είμαστε μέσα στην κάβλα μου λέει "ελπίζω να έχεις προφυλακτικά γιατί δεν έφερα" (σχεδόν κόκκινη κάρτα). Ξαφνικά μου έρχεται στο μυαλό ο φίλος Nick που είχε παρόμοιο περιστατικό και με έπιασαν τα γέλια. "Μην αγχώνεσαι" μου λέει "θα πάρουμε τη ρεσεψιόν". "Πάρε της λέω εσύ μιας και είναι δικό σου λάθος και όταν χτυπήσει η πόρτα εσύ θα τα παραλάβεις για να ισιώσεις". Μέχρι να ανέβει το παιδί από τη ρεσεψιόν είχαμε γίνει πάλι ένα κουβάρι. Χτυπάει η πόρτα τη στέλνω να παραλάβει, τα πετάμε εκεί στο κρεβάτι και κατόπιν ακολούθησε ένα πολύ καλό ματσάκι. Σεντόνια, πετσέτες, προφυλακτικά, μαξιλάρια ένα κουβάρι. Ένα χάος το κρεβάτι. Η κοπέλα γουστάρει να κάνει σεξ. Είμαι τυχερός που στο τέλος του ραντεβού δεν είχα κάποιο έντονο σημάδι από φιλί ή γρατζουνιά (ψαχνόμουν κάνα 5 λεπτο για πιπιλιές). Πάλι καλά που δεν είχα και πολύ όρεξη.. δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν είχα. Πίπα αρκετά καλή με χέρια και χωρίς, νινάκι καθαρότατο και αρκετά στενό, ρώγα που ανταποκρίνεται άμεσα στη περιποίηση. Κραυγούλες άκρως καυλωτικές. Τελείωμα εντός λόγω υπέρμετρης καύλας (τελείωμα μου είχε πει "όπου θες"). Ακολούθησε ντουζάκι και αρκετό social. Θυσίασα πολύ χρόνο στο social αναφέροντάς της τα αρνητικά του ραντεβού, γιατί της λέω αν σε περιλάβουν τα παιδιά από το site την έχεις βάψει. Επιπλέον, γνωριστήκαμε και λίγο καλύτερα και έλυσα κάποιες απορίες μου γιατί μου έκανε εντύπωση για "amateur" να έχει τέτοια διάθεση για σεξ αλλά αυτά περνάνε σε προσωπικά δεδομένα.

Πάμε για μια σύντομη σύνοψη:
Τα συν της κοπέλας είναι η εμφάνιση (μοντέλο δε θα την έλεγα αν και το επαγγέλλεται όπως λέει) αλλά είναι πολύ σέξι και ιδιαίτερα όμορφη. Φοβερή διάθεση και το καλύτερο social που έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Είναι πραγματικά σα να είσαι με μια καβλιάρα φίλη σου. Σεξουαλική διάθεση απίστευτη. Με εμένα τουλάχιστον αυτό έβγαλε.

Τα πλην είναι όσα αναφέρθησαν παραπάνω (καθυστέρηση, κινητό που χτυπούσε, μικρό στήθος). Επίσης αν σας αρέσουν οι μπαμπάτσικες τότε πιθανότατα ψάξτε αλλού. Έχει όντως σώμα μοντελέ αδύνατο όπως στις φωτογραφίες.

Υπο κανονικές συνθήκες τα πλην θα υπερίσχυαν και θα το σκεφτόμουν να την ξανασυναντήσω. Η διάθεση όμως και η αίσθηση που σου δίνει μετά το ραντεβού είναι αν είναι δυνατόν να την κλείσεις ξανά και την επόμενη μέρα. Αν δεν έφευγα θα την έκλεινα και αύριο γιατί έχουμε χρωστούμενα...

Υ.Γ1.: Επειδή δεν είναι επαγγελματίας, είναι πιο δύσκολο να τη συναντήσεις (είναι λίγο επιφυλακτική) αν και δεν αντιμετώπισα έντονα αυτό το πρόβλημα μιας και είχαμε επαφή μέσω fb από πιο πριν.

Υ.Γ.2: Μη μου στέλνετε μηνύματα γιατί θα είμαι εκτός και δεν θα έχω χρόνο. Πληροφορίες περισσότερες θα βρείτε από το τηλέφωνο που δίνει η ίδια στο προφίλ της.

Καλά να περνάτε κύριοι..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 03, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Noah_1
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
570
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alitirios12, kostasm2005

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Νοεμβρίου, 2014
Ρε παιδια και ο παραμυθας ο Αντερσεν απο Βρυξελλες δεν ηταν ή κανω λαθος
04 Νοεμβρίου, 2014
Στελάρα το γαμημενο το Μέδουσα δεν είχε ούτε στη ρεσεψιόν και έτρεχα στο περίπτερο. Κεφάλι σε τοίχο!
Παλι καλα τη βολέψει εσύ. Μπράβο παίχτη μου πολυ καλή ενημέρωση.
04 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εχεις να πεις κατι τωρα που βγηκαμε κι αλλοι που το εχουμε παρει το κοριτσι?
A
alpula
13 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σαν τι να πω δηλαδη? Χμμμ; Άντε να σου πω συγχαρητήρια. Έλα παναγία μου κάτι τύποι...
13 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χαχαχα χοντρέ, υπερήλικα και αμόρφωτε φίλε μου. Πάλι λάθος κάνεις. Και τα μικρά παιδάκια ξέρουν καλά ότι ο Άντερσεν είναι από Δανία .. Αλλά πού να το ξέρεις εσύ μιας και το μεγαλύτερο ταξίδι που έχεις πάει άντε να είναι μέχρι τον Ασπρόπυργο Χαμόγελο Η ζωή σου όλη φίλε μου είναι ένα Σαββατοκύριακο δικό μου.. Κουλ Keep eating kebab my friend LOL
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5