Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αν και λίγο καθυστερημένα αποφάσισα να δοκιμάσω τον τελευταίο Angel. Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα όπως πάντα με αυτό το γραφείο από την προηγούμενη. Η πόρτα χτυπά στην ώρα της, και μπουκάρει ο κορίτσαρος, δίμετρη με τα τακούνια (1,80 σχεδόν χωρίς). Η Emmanuela κατά την γνώμη μου είναι ένα εντυπωσιακό κορίτσι, με όμορφα χαρακτηριστικά, χαμογελαστή, με ωραία πράσινα μάτια. Μικρό στήθος 2άρι στητό, καθαρή επιδερμίδα, φρεσκοξυρισμένο και καλοσχηματισμένο μουνάκι , ΚΟΛΑΡΑ, ατελείωτες μακριές ποδάρες (μου θύμισε έντονα την Adgelina). Λίγο ευχάριστη κουβεντούλα (στα Ελληνικά), σύντομο μπανάκι και ο αγώνας ξεκινάει με χαδάκια και βαθειά γλωσσόφιλα. Με θέα τις ατελείωτες ποδάρες της ξεκινάω περιποίηση στο πεντακάθαρο ευωδιαστό μουνάκι, που φαίνεται να το απολαμβάνει και υγραίνεται. Αρκετά καλή πίπα με περιποίηση στα @@@, υγρή και βαθιά. Παρόλο το μέγεθός της στην καβάλα ήταν άψογη, καλά κουνήματα, μεγάλες διαδρομές, ωραία εικόνα, καυτά φιλιά με γλώσσα, αληθινές κραυγούλες, πραγματικά δεν περίμενα τόσο καλή εκτέλεση. Στην ανάποδη καβάλα τόσο η εκτέλεση όσο και η θέα από την κολάρα της ήταν όλα τα λεφτά. Φυσικά δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό και μπήκα σε έξοδα απολαμβάνοντας την πίσω τρυπούλα της. Φυσικά με τέτοιο κορμί και κολάρα δεν θα έχανα το στήσιμο στα τέσσερα. Ψηλός εγώ, ψηλοκάπουλη η Emmanuela το στήσιμο στα τέσσερα ήταν το κάτι άλλο. Αντέχει το σφυροκόπημα και συμμετέχει με ωραίο στήσιμο και κινήσεις. Τμήθηκαν και οι δύο τρυπούλες της, για αρκετή ώρα σταματώντας που και που για να θαυμάζω την θέα. Τέλειωμα στο κολαράκι της (μιας και στις υπηρεσίες δεν αναφέρει CIM αν και πιστεύω ότι θα το προσφέρει εθελοντικά) στην αγαπημένη μου στάση ανάποδης καβάλας και την emmanuela να φροντίζει να με ξεζουμίσει μέχρι τελευταίας σταγόνας αργά και απολαυστικά (με δική μου καθοδήγηση).
Πέρασα καλύτερα από ότι περίμενα, ωραίο ευχάριστο κορίτσι, καλές υπηρεσίες σε γενικές γραμμές, για λάτρες των ψηλών αλόγων και σαφέστατα καλύτερη από την Σάρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
KyklopasPolifimos
Μέλος
Εγγραφή:
1 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
34
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Οκτωβρίου, 2014
καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο....παρότι έχει κύκλωπες Μαλακία
...ψηλή, άχαρη, αγύμναστη, ατημέλητη, γάλα βλάχας εβαπορέ (ακόμη και στο βουκουρέστι με ντομάτες θα την παίρνανε) υπηρεσίες γάματα, δίνει κώλο (τι δίνει...τον τρώει και κλαίει), δεν προτείνεται με την καμία Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
19 Οκτωβρίου, 2014
επαναλαμβανω....απο το συγκεκριμενο γραφειο υπαρχουν καποια ατομα που το προμοταρουν διοτι τους δινει τις κοπελες στη μιση τιμη για να γραφουν καλες κριτικες. προσοχη μεγαλη σε αυτα τα ατομα οταν γραφουν κριτικες
19 Οκτωβρίου, 2014
Όντως, εντυπωσιακό το ύψος της, όπως εντυπωσιακό και το χρώμα των οφθαλμών της (αν δεν πρόκειται περί φακών επαφής). Κατά τα άλλα, ελλειπές σφρίγος για την ηλικία της, ολίγον αδέξια στις κινήσεις της και ελαφρώς ναΐφ στην συμπεριφορά. Θα έλεγα ότι βρήκα το γενικότερο σύνολο αρκετά "ρουστίκ" για τα γούστα μου. Όσον αφορά στις υπηρεσίες της, θα αρκεστώ στο να γραψω ότι φρονώ πως δεν δικαιολογούν το αντίτιμο της.
19 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΝΙΤRO έγραψα την άποψή μου για την κοπέλα. Αν την συνάντησες και δεν σου άρεσε θα ήθελα να διαβάσω την κριτική σου.
Επίσης θα ήθελα αν μπορείς να μου στείλεις σε pm κάποιες καλές περιπτώσεις μιας και ξέρω ότι είσαι πολύπερπατημένος και έμπειρος, ειλικρινά θα το εκτιμούσα.
19 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το εκπληκτικό με τον Άγιο είναι ότι ακόμη και σε δύο γραμμές δίνει πλήρη εικόνα.
20 Οκτωβρίου, 2014
Kyklopa πραγματικά ρε φίλε δείξε λίγο έλεος.Μας έχεις φλομώσει στο ψέμα.Ο χριστός και η παναγία.Πήγα και εγώ μαζί της.Μαύρα χάλια.Συμφωνω 100% με νίτρο.
K
Kapsonis19891989
20 Οκτωβρίου, 2014
το εκπληκτικο με τον κύκλωπα είναι ότι στις περισσοτερες κριτικές παραπληροφορεί.
Δεν έχω καταλαβει αν είναι προμότορας η απλώς τυφλός από το μοναδικό του μάτι.
20 Οκτωβρίου, 2014
Μαλλον και τα δυο Μαυρε !!!Μεγάλο χαμόγελο
21 Οκτωβρίου, 2014
συμβουλή προς κάθε καλό παίκτη ανοιχτομάτη, μονόφθαλμο ή αόματο...όλοι έχουμε περάσει τις στιγμές αδυναμίας μας αλλά δεν βαφτίσαμε το κρέας ψάρι...δείτε για παράδειγμα εμένα και το αδέρφι μου τον baby που όταν αρνηθήκαμε να γράψουμε θετικές κριτικές για το κωλοπρακτορείο του spice και απλά προτιμήσαμε να μην γράψουμε καθόλου οταν η κοπέλα δεν ξεπερνούσε το 5 στην εκτίμηση μας ,φάγαμε πόρτα από τον πράκτορα ...προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν γιατί μετά θα ακολουθήσουν και οι εκβιασμοί ότι θα σου κάνω θα σου ράνω ,ξέρω ποιος είσαι και τι κάνεις ... Γερο-μύστης
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9