Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 42 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
10 μερες πριν περιπου η συναντηση, ελεγα να μην γραψω αλλα περασα καλα, οποτε αφου δεν εγραψε αλλος αργοτερα, ειπα να βαλω ενα λιθαρακι και εγω.
ευκολη συνεννοηση το πρωι της ιδιας μερας, για απογευματινη συναντηση σε ξενοδοχειο του φαληρου.
παρα δεκα εστειλα μηνυμα τον αριθμο του δωματιου, ακριβως ηταν μεσα. πρεπει να περιμενε καπου εκει τριγυρω.

ευχαριστη παρουσια, κομψα ντυμενη, και ομιλητικοτατη (δεν με ενοχλησε). οπως ειναι στις φωτο η κοπελα, αν την βρειτε και σε αλλο site εχει και αλλες φωτο.
μπηκε για ντουζακι αυτη, μετα πηγα εκανα και εγω. οταν βγηκα φορουσε τις ζαρτιερες της, αραξα στο κρεβατι και μιλουσαμε μεχρι να τις βαλει. εκανα μια επιβεβαιωση των υπηρεσιων της, μην γινει καμια παρεξηγηση και της τον φορεσω σε λαθος τρυπα δηλαδη.
ερχεται ξαπλωνει διπλα μου, και αρχιζει τα χαδακια και τα φιλακια. την γυρναω ανασκελα πριν με καβλωσει πολυ, και αρχιζω απο λαιμο και κατεβαινω με τη γλωσσα. σταση στις βυζαρες για κανα λεπτο, και παω για μουνι. μου ανεφερε και η ιδια δευτερολεπτα πριν "κανε οτι θες, προσεχω πολυ και εχω και χαρτια". ψιλοσταρχιδια μου εμενα, μου αρκουσε που ειχε κανει μπανιο.
ειναι η πρωτη ιεροδουλη που γλειφω, στα μπουρδελα δεν με ψηνει καθολου. πεντακαθαρη φυσικα, της εκανα εκει κολπα, της γαμαγα το μουνι με τη γλωσσα, γυρω γυρω την περιοχη και παλι με τα μουτρα, τα χερια μονιμα στα βυζια. αφου εβγαλα 1 λιτρο σαλιο, παλουκωθηκα και αραξα για την δικια της περιποιηση.
περασε ενα χερι ολο το σωμα μου με τη γλωσσα και επικεντρωθηκε στα αρχιδια και γυρω περιοχη για λιγο. περασμα καποτας και καλη υγρη πιπα. με παροτρυνε να της γαμησω το στομα, τον επαιρνε βαθια αλλα κατι με πονουσε στο "deep" που εκανε και δεν ασχοληθηκα παραπανω, αν και θα ηθελα.

στο εργο η κοπελα ειναι δυνατη, "χορευει" οπως ειπαν και αλλοι. ειναι νταρντανα και φχαριστιεσαι να χουφτωνεις μετα μανιας τα παντα πανω της. γλωσσοφιλα δεν ζητησα, και αποτι διαβαζα δεν δινει -συχνα- , οποτε ηθελα να ειμαστε και οι 2 ωραιοι.
αλλαγη πολλων στασεων, και κανενα παραπονο γενικα. δουλεμενο το πραγμα της, μετρια αισθηση, αλλα ικανοποιητικη.
στο τελος του πρωτου γυρου ειχα την κωλαρα στα 4 και πριν τελειωσω μου ειπε να της τα ριξω στο σωμα, αλλα εγω ειχα λυσαξει και δεν εβγαινα απο κει μεσα για κανενα λογο. στραγγιξα και πηγα για ντουζακι.

αραλικι μετα στο κρεβατι, κουβεντουλα για λιγο και μετα μασαζ σε ολο το σωμα απο μερους της. εδω να πουμε κατι, ναι, μιλαει πολυ. ακουσα πολλα για αλλους πελατες και για προσωπικες ανησυχιες-ασχολιες, αλλα δεν με ενοχλησε. οποια στιγμη ηθελα την εκοβα αλλωστε, ειναι ευγενικη και δεν εκβιαζει καταστασεις ουτε το κανει για να φαει χρονο, τουλαχιστον ετσι εκρινα εγω. και γενικα βλεπω να λετε ολοι για τα μπλα μπλα των cg, εσεις τα ανεχεστε !

τελειωνει το μασαζακι και παμε για 2ο γυρο αφου ειχα ξανακαυλωσει. πρεπει να ειχαμε κανα εικοσαλεπτο ακομα. μου ειχε πει βεβαια και η ιδια, οτι οι περισσοτεροι δεν βγαζουν τον 2ο γυρο στην μια ωρα.
μια απο τα ιδια λοιπον, ο καθρεφτης μου εδειχνε τσοντα στην οποια πρωταγωνιστουσα και με ευχαριστιομουν Γλώσσα .
αλλαγη στασεων, επειδη ειχαμε ηδη κανει πολλα, της ελεγα να αλλαζει στασεις οπως αυτη ξερει. μπλεξαμε τα μπουτια μας, ποδι πανω ποδι κατω, καθετα εγω, στον αερα, στο ταβανι, κρεμασμενος απο τον ανεμιστηρα οροφης που δεν ειχε. τελος παντων, αν ειχα μεγαλυτερη φαντασια και εμπειρια θα εξαντλουσαμε το καμα σουτρα. βεβαια ενιωθα τον μητσο πολυ αναισθητο, δεν θα τελειωνα ευκολα. ορθιος εγω και στα 4 στο κρεβατι αυτη, για κανα 3λεπτο συνεχομενα σε ψηλο ρυθμο, αφου ειχα λαχανιασει, της λεω παμε για πιπα να τελειωσω.
αραξα, αυτη προσπαθουσε με νυχια (χερια) και με δοντια (στομα) ενω εγω χουφτωνα τα παντα. ε δεν υπηρχε περιπτωση, της ειπα να αραξει. αυτη ξαπλωσε διπλα μου και μου ειπε "στο ειπα οτι οι περισσοτεροι δεν τελειωνουν 2η φορα στο μονοωρο". συνεχισαμε κουβεντουλα και αυτη ειχε απλωσει το μπουτι πανω στο ποδι μου και χαιδευε το στηθος μου. η πουτσα μου ηταν καβλωμενη ακομα, λιγο γελοιο το σκηνικο. την επαιξα λιγακι μπας και χυσω αλλα δεν συγκεντρωνομουν, ημουν και λιγο κουρασμενος-ειχα βαρεθει.

πηγε για μπανακι αυτη, τα μαζεψε, πηρε τα χρηματα που ειχα αφησει εξ αρχης κατω απο το τασακι στο τραπεζι (δεν ξερω αν τα ζηταει απο την αρχη γενικα), αγκαλια και καληνυχτα. χρονος παραμονης 1ωρα 10λεπτα
επειδη ειχα πληρωσει για 3,5 ωρες ετσι κι αλλιως (δεν ειχε λιγοτερο), σκεφτηκα να μην φυγω απευθειας. εριξα εναν υπνο μια ωριτσα, μετα αραξα ειδα λιγη τηλεοραση, μπανιο, και πουλο.

στο συμπερασμα λοιπον. θεωρω οτι ειναι ομορφη γυναικα με καλο σωμα (αλλωστε βλεπετε τι παιρνετε και στις φωτο) και νταρντανα.
δεν δυσανασχετισε με τιποτα, βεβαια δεν της εδωσα και γω δικαιωματα να το κανει. ναι μιλαει αρκετα, αλλα αν δεν μπορειτε την ωρα που μιλαει να αρχισετε να την πασπατευετε για να την κοψετε, τι να πω, μην την παρετε Κεφάλι σε τοίχο!

για 60 ευρω και μπαμ μπαμ συνεννοηση, θεωρω πως θα αντικαταστησει οποιαδηποτε συναντηση με cg κανονισω στο μελλον και φαω στησιμο (ελπιζω να μην γινει αυτο βεβαια). σε περιπτωση αφραγκιων επισης θα την επιλεξω με χαρα μου (αν και στις αφραγκιες μαλλον θα παρω την οδο του μεταξιου). στα ιδια λεφτα, περαν της μαρινας60 την οποια δεν εχω δοκιμασει, οι υπολοιπες ειναι αρκετα χαμηλων στανταρ, απο εμφανιση τουλαχιστον. αυτα απο μενα
κατι τελευταιο
με 3 κλικ, ναι 3 ΚΛΙΚ, βρισκεις ευκολα το τηλεφωνο της. οποιος μου στειλει πμ για να ρωτησει τηλεφωνο, θα τον κρεμασω απο τα αρχιδια Γαμήσου

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.005
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, kaavlas

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Οκτωβρίου, 2014
και μην αρχισετε να γραφετε μαλακιες... 60 ευρω, μια ωρα, καλο σωμα με ακριβεις φωτογραφιες-υπηρεσιες, καθαρη. ε μην ειστε αχαριστοι.
αν περιμενετε την εμπειρια της ζωης σας με 60 ευρω, τοτε ειστε ηλιθιοι.
14 Οκτωβρίου, 2014
ρε μαγκα γραφτηκες 13/09/2014 ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

δλδ ποσα επρεπε να ζητησει αν εκανε γλωσοφιλλα? πιπα χωρις προφυλακτικο? πρωκτικο? μια 40 αρα?

αντε ποια απο εδω ολι με τις ψευτικες κριτικες ελεος!!!!!!!
M
moras123
14 Οκτωβρίου, 2014
εριξα εναν υπνο μια ωριτσα, μετα αραξα ειδα λιγη τηλεοραση, μπανιο, και πουλο ΕΙΣΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ

ενταξει γραφτηκε πριν 1 μηνα ειναι ενεργο μελος ομως. εχει τα τριπλασια μηνυματα απο εμενα που ειμαι γραμμενος 8 χρονια
14 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

επειδη την πρωτη φορα που ανεβασα την κριτικη δεν την δεχτηκε, την εκανα copy paste και συμπληρωσα βιαστικα τα αλλα πεδια. κατα λαθος εβαλα "πιπα χωρις προφυλακτικο" ενω απο την κριτικη μου καταλαβαινετε οτι ειναι "με προφυλακτικο"

κατα τα αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι ψευτικη η κριτικη μου. τα υποκειμενικα κριτηρια της (εμφανιση) βαθμολογηθηκαν με 7 και 7 ενω ο γενικος μεσος ορος της κοπελα ειναι 6,6 και 6,6. δεν επηρρεαστηκαν ουτε 0,1....στα υπολοιπα, εχω δικαιωμα να περασα καλα ? ή μηπως επειδη δεν ειμαι εγγεγραμενος 5 χρονια δεν εχει λογικη οτι περασα καλα...? τι να πω, ορισμενοι εχετε μεγαλα προβληματα !!
14 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευτυχώς δεν είμαστε ηλίθιοι.... Εσύ τύπε είσαι "για τον πούτσο"....
L1
Le_Roi 1982
14 Οκτωβρίου, 2014
φιλε μου στελνεις το τηλ???ΣπασίκλαςΣπασίκλαςΣπασίκλαςΣπασίκλας
14 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλως ρε μαγκα, ειμαι για το πουτσο.
με τετοια ακραδαντα επιχειρηματα αλλωστε, δεν μπορω να πω πως δεν ειμαι ....
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7