Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 4 10
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ο κλήρος έπεσε(δυστυχώς)στην εν λόγω κυρία(που λέει ο λόγος)καθώς Faidra,Elvira,Iris ήταν απασχολημένες!είχα κάποιες επιφυλάξεις για την συγκεκριμένη λόγω κριτκών αλλά λέω ας δοκιμάσω(τι το ήθελα!).Στο τηλέφωνο την βρήκα εύκολα και ήταν διαθέσιμη άμεσα για συνάντηση στο σπίτι μου.Την ρώτησα τιμή κ πρόγραμμα και μου λέει επι λέξη:80 ευρώ,1 ώρα,ελεύθερο στοματικό,2 εκτονώσεις,κάνει πρωκτικό,δεν κάνει cim & cif!Aν και είμαι fan των cim & cif λέω δε γαμιέται....αφού είναι διαθέσιμη τώρα και κάνει τα υπόλοιπα με 80 ας δοκιμάσουμε!
Ήρθε στην ώρα της...ανοίγω πόρτα...και (μην γελάσετε)με το που την βλέπω είναι σαν να βλέπω την Anastasia Ru αρκετά χρόνια νεότερη!βέβαια η Dora είχε λίγο πιο πετακτά δόντια (θύμιζε λίγο νεαντερνταλ).Πρέπει να είναι γύρω στα 30,κοντούλα με casual ντύσιμο όπως της ζήτησα λόγω πολυκατοικίας.καθόμαστε λίγο στον καναπέ και της λέω πως έχω διαβάσει για εκείνη και καλά και κακά και ελπίζω να μην ισχύουν τα κακά(για να της κόψω την σκέψη να μου ψιλοφάει ώρα κ τέτοια).μιλήσαμε ελάχιστα και βουρ στο γήπεδο!Αφού γδύθηκε ξεπρόβαλλε το μικρό της στήθος με συμπαθητικές ρώγες....λεκάνη περίεργη(δυσανάλογη)σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα...και κωλάρα όχι τόσο φοβερή όσο φαίνεται στην φωτό!Απο φιλί τίποτα(από το στήθος μου και κάτω φίλαγε), πίπα αρκετά καλή(οφείλω να το ομολογήσω ήταν μαστόρισσα)!Με ξενέρωσε αρχικά που μου ζήτησε μπροστά τα χρήματα και Νο2 ξενέρωμα όταν ξεκίνησε πίπα μου επισήμανε να μην ξεχαστώ και τελειώσω(αφού το έχουμε πει από την αρχή και είμαι ενήμερος πως δεν κάνει τελειωτικό)!Με έκανε πύραυλο με την πίπα και της ζήτησα να μου βάλει προφυλακτικό για να περάσουμε στο κυριώς πιάτο!την ανέβασα από πάνω και τον πήρε αρχικά στο μουνί(δεν ήταν πηγάδι ευτυχώς)και στη συνέχεια στον κώλο!εκεί τρώω το 3ο ξενέρωμα!αφου την έχω στα 4 και τον έχει στον κώλο της γυρνάει και μου λέει 'ελπίζω να μην γίνει κανένα ατύχημα και ξεφτυλιστώ!'!!!και της λέω κι εγώ το ελπίζω,τον νου σου!!!ευτυχώς δεν έγινε κάτι από πίσω...και τελείωσα πάνω στα βυζιά της.Ντουζάκι και από τους 2,λίγη κουβεντούλα στον καναπέ και βουρ για δεύτερο γύρο!άλλη μια φορά πίπα με μαεστρία χωρίς προφυλακτικό,βάλσιμο προφυλακτικού και την καρφώνω από πάνω μου....και μετά από λίγο της ζητάω να τον πάρει στον κώλο!εκεί ξεκίνησαν τα δράματα!σταματάει,με κοιτάει και με ελαφρύ χαμόγελο μου λέει πως δεν κάνει 2 φορές πρωκτικό!Ξενέρωμα Νο4!!!Σταματάω,γίνεται ένας ψιλοκαβγάς και της λέω πως δεν είναι τίμια γιατί στο τηλέφωνο μου είπε από αυτά που δεν κάνει είναι cim & cif!και μου απαντάει το φοβερό πως μου είπε ότι κάνει πρωκτικό αλλά δεν την ρώτησα πόσες φορές κάνει ενώ εκείνη εννοούσε μια φορά(κι εγώ έπρεπε να έχω πάρει τηλέφωνο την Πυθία!)!!!έβαλε λίγο τα κλάματα μπας και την λυπηθώ αλλά επέμενα πως δεν είναι τίμια και πρέπει να επανορθώσει οικονομικά!Έβγαλε απο την τσάντα της ένα 10εύρω και το άφησε στο κομοδίνο,ντύθηκε και εξαφανίστηκε το λαμόγιο αφού της εξήγησα πως αν μου το έλεγε από το τηλέφωνο δεν θα την φώναζα....γιατί δεν αξίζει για 80 ευρώ χωρίς cim,cif και 1 φορά πρωκτικό!!!!
Οπότε το νου σας να τα ξεκαθαρίσετε όλα απο το τηλέφωνο όσοι το σκέφτεστε να την συναντήσετε αλλά δεν αξίζει 80 ευρώ το service!Στα 50 θα ήταν καλά!!!Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν την ξαναπλησιάζω ούτε να με πληρώνει το λαμόγιο!!!!!Μακρυάάάάά

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 08, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
djnet71
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
576
Πόντοι:
6.055
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Οκτωβρίου, 2014
μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?? λαμόγιο η κοπέλα γα αυτές τις λεπτομέρειες?? Money Mouth
10 Οκτωβρίου, 2014
δεν κάνουμε ένα ερωτηματολόγιο πριν τα ραντεβού; να ξέρουμε τι κάνει και πόσες φορές και τι δεν κάνει κάποια κοπέλα...
11 Οκτωβρίου, 2014
τωρα τι να πω ?????? την επομενη φορα ζητα και λεφτα για να @@@@@@@@ !!!!!!! εχουμε ξεφυγει γενικως .....Μαλακία
12 Οκτωβρίου, 2014
Νομιζω τύπε οτι ειςαι υπερβολικός. Ακόμα και το πληρωμένο σεξ εχει savior vivre. Πήρες κωλο μια φορά, πηγές για δεύτερη και είδες οτι είχε μια άρνηση. Οκ, δεν ειναι και σουπερ επαγγελματικό θα συμφωνήσω. Το να την πεις λαμόγιο για αυτο ομως ειναι παράτραβηγμενο.. Σε γενικές γραμμές περνάς καλα αν κανείς κατι που γουστάρει και το CG , αλλιώς ειναι σα να γκάμας ρομπότ.
80 ευρω έδωσες' για 2 τεμάχια σε στουντιο να πηγαίνες θα εδινες 50 για ενα.
13 Οκτωβρίου, 2014
Ρε μάστορα έλεος,αλλά το έφτασες στα όρια το πράγμα...Σου γύρισε και 10 ευρώ και έχεις και παράπονο? Άλλη θα σε άφηνε ξερά και θα έφευγε..Είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν θα κακολογήσω κορίτσι,παρόλο που δεν δίνω εύκολα εύσημα. Η συγκεκριμένη κι εμένα δεν μου φαινόταν "σόϊ" απ΄ότι διάβαζα και γι' αυτό και δεν την πήρα, παρόλο που έσπευσα να βρω τηλέφωνο απ' τους πρώτους.Δηλαδή για τόσες άλλες καριολάρες που δεν κάνουν τίποτα απ΄ότι λένε ??? και με σαφώς μεγαλύτερα τιμολόγια ?? εκεί τι θα έκανες??
13 Οκτωβρίου, 2014
Συγνώμη φίλε αλλά είσαι πολύ υπερβολικός.
14 Οκτωβρίου, 2014
θα μπορούσε να γίνει και το αντίθετο. Να σε γειώσει στον πρώτο γύρο να ξενερώσεις και να σε φτιάξει στο δεύτερο.
Βγάζεις κακία για τους λόγους σου που δεν είναι αυτοί οι πραγματικοί ίσως.
στο φινάλε και εσύ να σου να στη θέση της μετά την πρώτη στο Κατσικογάμης να μη γούσταρες επανάληψη. στο τηλέφωνο η τύπισσα δεν θα σου πει την ιστορία της ζωής της. να χεις περισσότερη φαντασία στο σεξ. καλός ο κώλος αλλά έχεις 10000000000 άλλα να κάνεις.
Αντε γεια
05 Δεκεμβρίου, 2014
Εισαι λαθος φιλε απο τις περιγραφες σου η κοπελα ηταν αψογη ,δεν ειναι και κρεας ανθρωπος ειναι ,μαλλον εσυ εχεις προβλημα με τις γυναικες .
28 Ιανουαρίου, 2015
Βλεπω οτι περπαταει στο σαιτ απο cg να χτυπήσω και με ψηνει και αυτο το τεμαχιο κυριοι....Ειδικα με τις μουφοκριτικες φτιαχνομαι ταμαλα....Εβαλα τα σέρτσια(search) αλλα δεν ξεπροβαλε η μικρη.Πως θα γινει να κυκλοφορισουμε στα σωματικα της υγρα και εμεις?
10 Φεβρουαρίου, 2015
μαζι σου μαν...! ειναι λαμογιο με πατεντα!!!!

οταν λες κωλο εννοεις κωλο, οχι 1 μα 2 μα δεν μπορω, μα δεν ειπα ετσι, μα δεν ρωτησες...

κωλο μωρη γαμιολα
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10