Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 43 10
Call-Girls 79659
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σημερινή συνάντηση με Κατερίνα μετά από τη μεγάλη της απουσία από τη χώρα μας. Δεύτερη φορά κριτική για κοπέλα που έχω συναντήσει δε γράφω ποτέ. Εδώ θα κάνω την εξαίρεση γιατί το αξίζει.

Η Κατερίνα με την επιστροφή της με ενημέρωσε ότι κάθε Τετάρτη και Πέμπτη το δωράκι της είναι 70 ευρώ/ώρα σε χώρο της επιλογής μου. Επιπλέον είναι από τις λίγες που μπορεί τις ώρες που μπορώ και εγώ (μεσημέρια). Άλλο που δεν ήθελα λοιπόν. Πανεύκολη επικοινωνία (δηλαδή πιο εύκολη δε γίνεται). Με 2 PM έτοιμο το ραντεβού.

Η Κατερίνα μου εμφανίστηκε εμφανώς αδυνατισμένη, με πολύ ωραίο ντύσιμο για τα δικά μου γούστα που τόνιζε το ωραίο της μαλλί, τη λευκή της επιδερμίδα και τα γαλάζια της μάτια. Η επιδερμίδα της ήταν σα να χαϊδεύεις μωρό, απαλή σα μετάξι. Το σώμα της για τα δικά μου γούστα είναι υπέροχο (όχι τέλειο αλλά σα τα μοντέλα της Victoria Secret αλλά σώμα με τις ελάχιστες ατέλειες που αγαπάς να βλέπεις). Ήμουνα κωλόφαρδος και πέτυχα δωμάτιο με καθρέφτες παντού οπότε το θέαμα με την ίδια στα 4 να με γλύφει ήταν υπέροχο. Όπου και να κοιτούσα άλλαζα πλάνο και έμοιαζε σα να σκηνοθετώ την όλη φάση.

Δε θέλω να ξαναλέω τα ίδια. Το στοματικό της κοπέλας για μένα είναι από τα κορυφαία. Το νινάκι της είναι για ατελείωτο γλύψιμο (μαζί και το κωλαράκι). Καθαρότατη. Στο σεξ έχει αυτό που λατρεύω: Στενό νινάκι. Είναι απολαυστικότατο αλλά (ρε γαμώτο) δεν μπορείς να κρατηθείς εύκολα.

Επειδή είχα να τη δω καιρό μιλήσαμε και λιγάκι και δεν επιδίωξα δεύτερο γύρο αν και η Κατερίνα με περιέλαβε με μια απολαυστική πίπα διαρκείας για αποχαιρετισμό.

Υπενθυμίζω ότι η κοπέλα δεν κάνει cim/cif, πρωκτικό για όσους είναι fun αυτών των υπηρεσιών.

Είπα στην αρχή ότι δε γράφω ποτέ 2η κριτική για κοπέλα που έχω ξανασυναντήσει. Η Κατερίνα είναι η εξαίρεση γιατί έχει μερικά χαρακτηριστικά που δεν έχει καμία άλλη στο χώρο. 1)Εκτιμά τον πελάτη και τον σέβεται (θυμάται τους πελάτες). 2)Είναι no1 στο κομμάτι της επικοινωνίας (δε σου βγάζει την παναγία για να κάνεις ένα ραντεβού) 3)έχει έναν υπέροχο χαρακτήρα σε συνδυασμό με εμφάνιση και υπηρεσίες.

Τη στιγμή που άλλες του ίδιου βεληνεκούς και χειρότερες στην εμφάνιση ανεβάζουν τιμές, το παίζουν ντίβες, νομίζουν ότι ο πελάτης είναι ο Μαλάκας (το Μ κεφαλαίο) που θα του τα πάρουν εύκολα, η Κατερίνα με low profile δείχνει το δρόμο. Εγώ προσωπικά τέτοιες κινήσεις και τέτοιες κοπέλες τις εκτιμώ και 1000 φορές να τους σπρώξω το χρήμα που τη σημερινή μέρα δύσκολα βγαίνει και ελάχιστες το εκτιμούν αυτό. Για το μόνο που λυπάμαι είναι που δεν την έχω συναντήσει περισσότερες φορές.

Χαίρομαι ιδιαίτερα λοιπόν μιας και αυτό το ραντεβού με το Κατερινάκι ήταν ένα από τα τελευταία μου.
Σε μερικές εβδομάδες αναχωρώ από Ελλάδα για 2 χρόνια (Βρυξέλλες). Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας στο να συναντήσω μερικές από τις ωραιότερες συνοδούς τα τελευταία 3,5 χρόνια (ξεκίνησα όταν μεσουρανούσαν το υπερπίπινο τότε Lydiagr και η απίστευτη Εύα). Καμιά-δυό μου ξέφυγαν αλλά δεν είμαι του πολύ κυνηγητού και παρακαλετού. Το "άθλημα" αυτό με έμαθε να σέβομαι τον εαυτό μου και να του υπενθυμίζω πάντα ποιος κάνει το παιχνίδι.

Adios Amigos.. Να περνάτε καλά ρε παίδες. Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Noah_1
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
570
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostasm2005

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Σεπτεμβρίου, 2014
Καλη επιτυχια παικτη! Κανε μας περηφανους και στα ξενα! Γερο-μύστης
25 Σεπτεμβρίου, 2014
καλη συνεχεια φιλαρακο σε οτι κανεις εκει στα εξωτερικα.

μια ερωτηση μονο, το 70αρι τεταρτες/πεμπτες ειναι κατι το οποιο συμφωνηθηκε με εσενα προσωπικα ή ειναι επισημη προσφορα (σαν τα βιλατζ ενα πραμα) ? ρωταω γιατι εχει μια κριτικη ακριβως πριν απο εσενα (την ιδια ημερα) με τιμη 100. φυσικα και δεν γνωριζω την ακριβη ημερομηνια που πηγε ο ετερος συναγωνιστης.
25 Σεπτεμβρίου, 2014
Μπράβο φίλε.

Τίμησέ μας και στα ξένα. Μεγάλο χαμόγελο
25 Σεπτεμβρίου, 2014
καλη επιτυχια στα σχεδια σου ..με πολλες-πολλες ευχαριστες εκπληξεις!!
26 Σεπτεμβρίου, 2014
Ρε παιδιά έχω λάβει 30 email με την ίδια ερώτηση. Το τηλεφωνο της κοπέλας δεν είναι κρυφό. Επάνω στην κορυφή της κριτικής λέει "Γλομπεο-προφιλ". Κλικάρετε στο προφιλ της και θα δείτε που αναφέρει το κινητό της τηλέφωνο.
29 Σεπτεμβρίου, 2014
Από την κριτική σου, φαίνεται ότι πέρασες καλά, με μια κοπέλα που αξίζει τον κόπο και το χρήμα. Μπράβο και να έχεις καλή δύναμη και στα ξένα.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6