Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 18 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Συνάντηση σε Hotel του κέντρου μεσημέρι. Τα κορίτσια στην ώρα τους και τα δύο. Ηθελα Duo και την γνωστή IRIS και την φίλη της Angela (γράφτηκε στο forum για την ίδια κάτι που την αδικεί πολύ). Λοιπόν οι κοπέλες κατά την προσωπική μου άποψη είναι και οι δύο όμορφες, με πολύ καλό σώμα και ωραία ντυμένες. Η IRIS έντονα βαμένη, δεν με χάλασε όμως. Ηρθαν χαμογελαστές, κεφάτες και αεράτες με ένα μπουκάλι κρασί το οποίο το ήπιαμε όλο. Για τα κορίτσια δεν μπορώ να πω τίποτα. Με έκαναν και αισθάνθηκα άνετα από την πρώτη στιγμή. Για την Angela που έγραψε φίλος ότι ήταν "κουμπωμένη", "ντροπαλή" κλπ, ίσα ίσα το αντίθετο διαπίστωσα. Παρόλο που η ίδια δεν μιλάει Αγγλικά ή Ελληνικά είναι πάρα πολύ καλή, άνετη, με ωραίο χαμόγελο, δεκτική και δείχνει να απολαμβάνει τα πάντα. Παιχνίδια μεταξύ τους πολύ καλά, στην πρώτη πράξη ήμουν πασάς, αραγμένους με δύο μούναρους ρώσους να μου γλύφουν εναλλακτικά το Λάκη και βέβαια δακτύλιασμα από εμένα και στις δυο στις πίσω τρυπούλες τους. Ε δεν άργησα και πολύ με χύσιμο στη μάπα και στο στόμα και στα δύο κορίτσια.
Μασαζάκι και από τις δύο και κουβεντούλα για διάφορα, όπου η IRIS αναλάμβανε και χρέη διερμηνέα για την Angela. Πολύ καλή στη συζήτηση η IRIS και χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια. Μόνες τους ξεκίνησαν και πάλι τον αγώνα για την κατάκτηση της...κορυφής. Η δεύτερη πράξη περιελάμβανε βασικά κουλούρι και για τις δύο κάτι που το είχα θέσει ως στόχο βάσει του ότι είμαι fun του είδους. Ξεκίνησαν με λίγο παιχνίδι μεταξύ τους και μετά αφού ξεκίνησα το σκίσιμο του κώλου της IRIS τα κορίτσια έριχναν γλωσσόφιλα μεταξύ τους. Μετά είχε σειρά το σκίσιμου του κώλου της Angela, όπου και στο τέλος κατέθεσα μέσα αφού η κάβλα είχε χτυπήσει κόκκινο. Απίστευτη εμπειρία να σκίζεις δύο κώλους στη σειρά, χωρίς παράπονα, χωρίς μη και μα και με πολύ πολύ ξύλο. Αφού τα κωλομάγουλά τους στο τέλος ήταν κατακκόκινα από τις ξυλιές. Μπανάκι, κουβεντούλα και με τις δύο, κρασάκι, αστειάκια και έφτασε η ώρα για την τρίτη πράξη, χωρίς πάλι να φάνε τζάμπα το χρόνο μου. Η τρίτη πράξη είχε μουνάκι, αφού πρώτα περιποιήθηκα και τις δύο με γλύψιμο στο μουνάκι τους, να φωνάζουν από κάβλα, να χύνουν (τουλάχιστον έτσι έδειξαν και οι δύο) και με mouth fucking στην άλλη κοπέλα όσο έγλειφα την μία. Μιλάμε για πολύ mouth fucking.Το menu στο τέλος περιελάμβανε και μουνάκι όπου και κατέθεσα στην IRIS (αν και fun του Anal όπως είπε, κάτι που φάνηκε κιόλας).
Γενικά πέρασα πάρα πολύ καλά, σαν να ήμουν με δύο φίλες και που βέβαια σκοπεύω να το επαναλάβω. Τα δύο κορίτσια ήταν για μένα υπέροχα, χωρίς να είναι "οι μουνάρες" δεν είναι καθόλου άσχημες, με σώμα πολύ καλό, σε έκαναν να αισθάνεσαι ο γκόμενος τους, με τα αστεία τους, μέχρι και latin χορούς μου χόρεψαν και βέβαια very very VFM.
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ, θα τα ξαναπούμε. Φίλοι μου καλά να περνάτε πάντα και να προσέχετε. Ελπίζω να σας βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 11, 2014
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Μέλος
Εγγραφή:
4 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2014
Like :Χαμόγελο
28 Μαΐου, 2015
Συναγωνιστή, μου έφερες στο μυαλό αυτή την εικόνα http://www.xvideos.com/video10981943/anal_trio_sheena_shaw#_tabComments... Προσκύνημα
Αχ αυτή η πισωκίνηση...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2