Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 1 10
Call-Girls 9346
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με το νέο απόκτημα του γραφείου. Όπως πάντα το ραντεβού κλείστηκε εύκολα. Η κοπέλα ήρθε μερικά λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα. Η Σάρα είναι ψηλή, κάτι παραπάνω από 1,75. Μαύρα μαλλιά, γλυκιά φατσούλα που δεν μοιάζει για Τσέχα μιας και έχει μογγόλικα χαρακτηριστικά (περισσότερο ταίριαζε να είναι από Καζακστάν), με σχιστά μάτια και ωραίες γωνίες. Ηλικία κοντά στην αναγραφόμενη (ίσως λίγο μεγαλύτερη), σωματότυπος όπως φαίνεται στις φωτογραφίες , στήθος 3άρι φυσικό με μεγάλη ευερέθιστη ρόγα ελαφρώς πιο χαλαρό από ότι φαίνεται στις φωτό. Περιττά κιλά δεν υπάρχουν, κοιλιά επίπεδη με λίγο χαλαρότητα στο δέρμα, ωραία κολάρα, γενικά ένα ψηλό κορίτσι με αρμονικό σώμα και όχι πολύ αδύνατο (ελαφρώς πιο δεμένη από την Τζούλια για όσους γνωρίζουν). Άνετη, πρόσχαρη και χαμογελαστή από την πρώτη στιγμή που μπαίνει στο δωμάτιο, μιλάει και καταλαβαίνει πολύ καλά Ελληνικά. Πεντακάθαρη και ευωδιαστή επιδερμίδα χωρίς ιδιαίτερα σημάδια. Φιλάει με γλώσσα από την πρώτη στιγμή και καθόλη την διάρκεια. Μουνάκι πεντακάθαρο, καλοσχηματισμένο δείχνει μικρό σε σχέση με το σώμα της. Δέχεται με ευχαρίστηση την περιποίηση και το απολαμβάνει, ενώ δεν θέλει δακτυλοσκοπήσεις (τουλάχιστον με μένα). Πίπα σε γενικές γραμμές καλή χωρίς να είναι κάτι το ακραίο, υγρή, τεχνική χωρίς δόντι, με χρήση λίγο χεριού και προσπάθειες να τον εξαφανίσει, και λίγη περιποίηση της γύρω περιοχής. Στο σεξ δείχνει να το γνωρίζει καλά το άθλημα, παίρνει πρωτοβουλίες, στήνεται και εκτελεί όμορφα (παρόλο που είναι μεγαλόσωμη). Από πάνω (ορθά και ανάποδα) εκτελεί σωστά και δυνατά με πολύ καλές διεισδύσεις, μεγάλες διαδρομές, ωραία στησίματα που σε συνδυασμό με το μικρό και σχετικά στενό μουνάκι της δίνει πολύ ωραία αίσθηση. Στα τέσσερα η όλη θέα είναι πολύ καυλωτική, αντέχει άγριο σφυροκόπημα και βοηθάει με τις κινήσεις της λεκάνης της. Κολαράκι αν και φαίνεται καλά δουλεμένος (και το παραδέχτηκε και η ίδια ότι το έχει κάνει) και παρόλες τις προσπάθειές μου δεν μου έδωσε (κρίμα γιατί έχει ωραία σούφρα) παρά μόνο λίγο δακτυλάκι. Είναι σίγουρο ότι αντέχει και ανταποκρίνεται άνετα σε PSE καταστάσεις (άγριο δυνατό γαμήσι, μπατσούλες, αισχρόλογα κ.λ.π). Παρόλο που φαίνεται να το απολαμβάνει χύνει πολύ δύσκολα. Επίσης δεν κάνει CIM (τουλάχιστον από ότι γράφει στο site και είπε και σε μένα που την ρώτησα ). Η Σάρα είναι μια γυναίκα που δεν θα σε απογοητεύσει και ιδιαίτερα άτομα που τους αρέσουν οι ψηλές γυναίκες και το PSE στύλ, χωρίς όμως να είναι του επιπέδου κάποιων άλλων δυνατών χαρτιών του γραφείου (Veronica, Nicol, Μελίνα)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 09, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
KyklopasPolifimos
Μέλος
Εγγραφή:
1 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
34
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2014
Και οι φωτογραφίες και η περιγραφή ταιριάζουν πολύ περισσότερο στη..."Τζούλια" που μου είχαν στείλει απ' ό,τι οι περιγραφές και οι φωτογραφίες της ίδιας της Τζούλιας! Ρε, λες;;;
14 Σεπτεμβρίου, 2014
+1
Τα είπες όλα.
14 Σεπτεμβρίου, 2014
Μαλακίες, πρόκειται για σιτεμένο μπαζάκι που αξίζει μόνο 130 κλωτσιές. Άκου 130 την 35αρα που δεν δέχεται fingering, anal, cim, cif, και ο άλλος γράφει είναι PSE στυλ!!! Κεφάλι σε τοίχο! Και όλο αυτό το πακέτο αξιολογήθηκε στο Σχέση απόδοσης/τιμής με 8 !!! Μαλακία Είναι βλέπεις τα πεσμένα βυζιά που ανέβασαν την βαθμολογία. Ρε δουλεύετε τον κόσμο? Α ρε Οδυσσέας που σας χρειάζεται! Money Mouth Πάτε γαμάτε τζάμπα και μετά προσπαθείτε να παρασύρετε άλλους να την πατήσουν?? Θυμός
N
nickos99
14 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τον αδικείς ρε τύπε τον κύκλωπα. 1ον δεν γάμησε τζάμπα έδωσε 70 €. 2ον το 8αρι που λες ανταποκρίνεται στα 70 άρα κι αυτός παραδέχεται ότι η σωστή αξία της είναι 50 όπως σε στούντιο. 3ον Μην κοιτάς την υψηλή βαθμολογία έπρεπε να έχει από κοντά το γραφείο που έκανε το σκόντο στην τιμή, αν προσέξεις θα δεις ότι στην ουσία την μαύρισε, επταροοκτάρια έχει να βάλει από την εποχή που ήταν νεόπας και είχε περιορισμό βαθμολογίας. 4ον στην ερώτηση: Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Μέχρι τώρα σε 20 κριτικές 19 φορές είχε απαντήσει: Σίγουρα! Τώρα έβαλε: Ίσως.
C
Cr9
14 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Βερονικα μονοοο ΘυμόςΘυμός
14 Σεπτεμβρίου, 2014
ρε σε αυτο το πρακτορειο ολες ειναι πανω απο 30 εκτος βερονικας. το πρακτορειο πρεπει να αλλαξει ονομα σε your milf Κεφάλι σε τοίχο!
14 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χωρίς να ξέρεις να μην λες μεγάλα λόγια. Τζάμπα δεν έχω γαμήσει ποτέ.
14 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Εσύ βλέπω με παρακολουθείς στενά και ξέρεις καλύτερα τα γραφόμενά μου από ότι εγώ.
Πάμτως εκτός από την δική μου κριτική υπάρουν και άλλες για σύγκριση.
14 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν και δεν ξέρω αν αυτό που λες ισχύει, πέρα από τις ηλικίες το γραφείο έχει εξερετικές περιπτώσεις και δεν το λέω μόνο εγώ. Αυτή την στιγμή είναι το πιο κορυφαίο γραφείο και αυτό φαίνεται τόσο από τα φόρουμ αλλά και από το ότι πρέπει να κλείσεις νωρίτερα για να βρεις ελεύθερη κοπέλα.
Και καλό θα ήταν αντί να σχολιάζεται μόνο να γράφεται καμιά κριτική για να μαθαίνουμε και εμείς.
14 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Νίκο ρίχνοντας μια ματιά στις κριρικές σου βλέπω ότι γενικά βάζεις χαμηλή βαθμολογία σε εμφάνιση. Πρέπει να έχεις πολύ υψηλά standards και πιαθνώς να έχεις βρεί άκρες με όμορφες υπάρξεις. Αν θες πες μας και μας που είναι οι όμορφες για να σταματήσουμε να γαμάμε μπάζα.
24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3