Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 42 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημερα Σας!

Μέλος καιρό, πρώτη κριτική! Η ημερομηνία ενδεικτική, ίσως να ηταν και μεσα στον Ιούλιο.

Δε μου αρεσε το ντεκαβλέ υποτονικο ύφος που λέει το ποιηματάκι των υπηρεσιών της στο τηλέφωνο. ( το είπε και μπροστά μου λιγο πριν φύγει) Συνεννόηση παρόλα αυτά μια χαρα, ετοιμάστηκε και ήρθε σφαίρα επιτόπου. Πίπα ακα, +20
Μπαίνει μέσα, αεράτο κοντό φουστανακι, μπλουζάκι "φανελάκι" που με το πολύ καλο σώμα της έδειχνε τούμπανο μιλφ!
Αμέσως φάνηκε οτι μιλάει πολυ!! Και επίσης αμέσως έβγαλε μπλούζα και φουστανάκι μονη της και μου έδειχνε το στριγκο που πήρε απο το Παρίσι! Δε μου άρεσε που γδύθηκε μονη της, δεν άφησε για λιγο μπαλαμουτιασμα κλπ να φτιάξει η ατμόσφαιρα! Βέβαια δε κανει και γλωσσοφιλα, οποτε.. Ξενέρωτα φιλάει δυστυχώς, και τη ρώτησα γιατι, μου λέει ε γιατι δε πλένουν όλοι τα δόντια τους!! Τα δικά μου φρέσκοπλυμενα και απο τσίχλα!! . Της ειπα αν θα κανει μπάνιο και μου λέει ερχεται απο το σπίτι, εχει κανει, ηταν αργά οταν την πήρα τηλ και ισως όντως να ηταν και το άφησα..σε 69 που ήρθε, ενώ δεν έγλυψα, ηταν καθαρή χωρίς δυσάρεστη οσμή. Ηταν ομως αξυριστη στο νινακι της αλλα και στα πόδια! Ολιγον τραγικό.
Άρχισε να με γλυφει σε στήθος μπουτια προσαγωγούς κλπ λες και έκανε γρήγορο πρόχειρο σαλιωμα φακέλου αλληλογραφίας. Φιλια γρήγορα σε διάφορα σημεία και υπερβολική στα "μπουτακια μου, καβλιαρη μου, αντράκι μου" κλπ. Ωρες ωρες ενα πράμα λες και ειμαι κανένα βρέφος που το μαγαριζουν θειάδες!
Η πίπα της πολυ μέτρια, πολλες φορες έγκυρες μονο κεφάλι και αυτο χωρίς να το κανει και τοσο καλα! Για μένα, το οτι κανει deep throat, δε σημαίνει οτι κανει καλη πίπα. Τον εγλυψε ξενέρωτα στην αρχή και δε τον μουσκευε με σάλια να κανει αργή πίπα κλπ. Και φυσικα παντα πεντακαθαρος και περιποιημένος ο υποφαινόμενος και δεν ειμαι κανένα έκτρωμα για όσους βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα!
Καποια στιγμη, τραβιέται και μου λέει απότομα "ν μου πεις πριν χυσεις να τραβηχτω!" , ξενερωνεις εκει βρε αδερφέ, πως να το κανουμε, ας καταλάβει μονη της και να τραβηχτει! τραβήχτηκε κανά 2 φορες γιατι νόμιζε θα χυσω, ενταξει της λεω μην άγχωνεσαι, στο πω τελευταία στιγμη. Στο διάλλειμα, έτρωγε τους ξηρούς στο κρεββατι και μιλάμε ακατάπαυστα! Με πονέσε το κεφάλι μου! Λιγο μασάζακι και επέλεξα αν κατάφερνε να ξανα σηκωθεί ο γιουτσος να τελειώσω παλι με μαλακια και πίπα. Εκει που πήγα να σκάσω στα γέλια, στη δεύτερη που τελικά σηκώθηκε και προσπαθούσε να με κανει να χυσω, με πίπα και χέρια, έλεγε κατι "λιζαα, μπανανα!! Ελα μπου μπου, ελα! Μπορείς, ελα να κοιμηθείς σα πουλάκι""

Εν κατακλείδι, συστήνεται σαν πανέμορφο σώμα μιλφ και μαλλον περισσότερο σε όσους γουσταρουν απο την αρχη να της βουλώσουν στόμα και να τη σφυροκοπησουν στα 4. Εγω πρεπει να φτιάχτω για να περάσω σε αυτο το στάδιο.

Αυτά και λυπάμαι αν χαλάω τη σειρά των διθυραμβικων κριτικών!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 08, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
24 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxal

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Σεπτεμβρίου, 2014
Φιλε μου καλημερα..μια διευκρινιση...στοματικο κανει ελευθερο..?..γιατι δηλωνει πως οχι ουτε και με εξτρα χρεωση.
09 Σεπτεμβρίου, 2014
χαχαχαχαχ.....φοβερή περιγραφή αδερφέ!!!!!
Αν όντως πέταγε τέτοιες μαλακίες πάνω σρ κρίσιμες στιγμές , είναι φουλ ξενέρωμα...
Νομίζεις ότι είσαι με νταντά ή νοσοκόμα κι όχι με πουτάνα.
09 Σεπτεμβρίου, 2014
η μόνη σωστή περιγραφή για την Πάολα! +1 (κ κανει ελεύθερο στοματικό με +20)
10 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όλες ακυρώνουν λιγο τα λεγόμενα τους. Σου λενε δε κανω, αν τους μιλήσεις ομορφα και πολιτισμένα σου λενε +20. Η παολα απο κοντα μου είπε και καλα το αποφεύγει για τους γνωστούς λόγους και οτι εχει ρίξει άκυρο σε συμφωνηθέν +20 ακα επειδή τελικά μύριζε το μόριο του
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4