Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 6 10
Call-Girls 16731
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Συνεννόηση με το γραφείο άψογη. Κατά την άποψη μου ένα από τα καλύτερα πρακτορεία Cgs, και με πολύ δυνατά κορίτσια (Veronica, nicole)
Τη Τζούλια την είχα ξανακαλέσει - αυτή είναι η δεύτερη φορά - και δε μπορώ να πώ ότι πέρασα άσχημα, αλλά και πάλι δεν ήτανε και εξαιρετικά, όπως πέρασα με τις άλλες κοπέλες του πρακτορείου. Παρόλα αυτά, επειδή έχω αδυναμία στις ψηλές κοπέλες είπα να την ξανακαλέσω μπας και τα καταφέρω καλύτερα
Δυστυχώς όμως η βραδιά δε πήγε καλά και θα σας εξηγήσω και τους λόγους.
Αρχικά ζήτησα από το πρακτορείο η συνάντηση να είναι για μια ώρα. Η κοπέλα ήρθε στην πένα και στην ώρα της. Ωστόσο μετά το πρώτο τελείωμα στο 25λεπτο η κοπέλα μου είπε ότι είναι +20 για δεύτερο. Δεν το γνώριζα ότι ισχύει αυτό για το συγκεκριμένο πρακτορείο γιατί συνήθως κρατάω μέχρι το τέλος της ώρας, όπως επίσης δεν αναγράφεται στο Site. Παίρνω το πρακτορείο, το επιβεβαιώνει, και λέω στη Τζούλια ότι είμαι πρόθυμος να δώσω +20 για να συνεχίσουμε. Ωστόσο η ίδια μου λέει ότι είναι κουρασμένη και ότι πονούσε κτλ και ότι ήθελε να φύγει. Εν τέλει έφυγε στο μισάωρο παρόλο που είχα ζητήσει την κοπέλα για 1 ώρα και ήμουν πρόθυμος να δώσω τα 20 - και στην τελική είχα διάθεση να κάνω σεξ. Αν η κοπέλα είχε θέμα έπρεπε να είχε ειδοποιήσει το πρακτορείο και όταν την είχα ζητήσει να μου απαντούσαν ότι δεν είναι διαθέσιμη. Προσωπικά θεωρώ ότι η κοπέλα με έριξε και ότι δεν ήτανε εντάξει.
Συμπερασματικά, ωραία γυναίκα, ψηλή με όμορφο σώμα, αλλά δεν είναι εντάξει στα Services. Φιλιά χωρίς γλώσσα, Services ίσα-ίσα για να βγει η επίσκεψη. Πάντως για τους φίλους που ψάχνουν όμορφες κοπέλες με πολύ καλά Services, προτείνω ανεπιφύλακτα veronica kai nicole. Και ο λόγος που το αναφέρω αυτό είναι γιατί δεν έχω τπτ απέναντι στο πρακτορείο το οποίο και θεωρώ ένα από τα καλύτερα.
PS: για όλους τους φίλους του Spor, είναι η πρώτη φορά που γράφω αρνητική κριτική, και ο λόγος που το κάνω είναι απλά να σας προειδοποιήσω για τη συγκεκριμένη κοπέλα, για τα μέτρια Services και την περίεργη συμπεριφορά της. Σημειώστε ότι έχω καμιά 100 ct και cgs και δεν έχω ξαναγράψει ποτέ κάποια αρνητική κριτική ( που είναι και αρκετές άλλες που τις αξίζουν αλλά που δε μου τη σπάσανε σε τέτοιο βαθμό )

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2014
την Julia την εχω προτίμησή και εγώ και πέρασα τέλεια, αλλά αν ήμουν στην θέση σου σίγουρα θα σπαζόμουν και εγω αν ήθελα δεύτερη φορά, κατα τα αλλα για μενα την θεωρώ επαγγελματία σε αυτό που κάνει.
02 Σεπτεμβρίου, 2014
Την Τζούλια είχα δοκιμάσει να την πάρω στο παρελθόν αλλά μόλις μπήκε μέσα στο δωμάτιο...δεν μου άρεσε αυτό το αμήχανο υφάκι που είχε(τότε πρωτοξεκίναγε) και επίσης το πρόσωπο με χάλαγε λίγο...σώμα μια χαρά έχει...οπότε την έστειλα...της έδωσα βέβαια 20 ευρώ για το ταξί...ότι να ναι...
K
Kapsonis19891989
02 Σεπτεμβρίου, 2014
Η κοπέλα φίλε δεν σε έριξε, εσύ είσαι τσιφούτης, φραγκοφονιάς και σπαγγος. ΓλώσσαΧμμμ;Κεφάλι σε τοίχο!
02 Σεπτεμβρίου, 2014
Ο ένας γράφει ότι έχει αναλογίες μοντέλου και ότι μοιάζει με τις φωτογραφίες της.

Ο άλλος μιλάει για φιλί χωρίς γλώσσα και διάθεση ξεπέτας.

Εγώ τίποτα απ' αυτά δεν διαπίστωσα! Δηλαδή δεν έχει αναλογίες μοντέλου, διαφέρει από τις φωοτογραφίες, όμως, στη δουλειά της ήταν καλή και υπομονετική και σε καμιά περίπτωση δεν προσπάθησε να με ξεπετάξει, αντίθετα, πρόσεξε να καθήσει μαζί μου όλη την ώρα που είχαμε συμφωνήσει!

Μήπως άλλη κοπέλα μου είχαν στείλει τελικά;
03 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε ολους τα ιδια κανει εδω κ δυο χρονια..Και 50 να της εδινες δευτερη φορα δεν κανει η χρυσομουνα..
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5