Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 11 10
Call-Girls 46194
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μιας και οι επιλογές του γραφείου έως τώρα είναι κορυφαίες, δεν θα μπορούσα να μην δοκιμάσω και το τελευταίο απόκτημα, την Nicole. Η Ζέτα όπως πάντα φιλική, άμεση και εξυπηρετική μου έκλεισε το ραντεβού με ένα τηλεφώνημα. Η Nicole χτύπησε την πόρτα του δωματίου ακριβώς στην ώρα του ραντεβού. Μπήκε στο δωμάτιο άνετη, ευδιάθετη και χαμογελαστή, δίνοντάς του ένα φιλάκι. Γύρω στο 1,70 μαύρα μαλλιά, εκφραστικά μάτια γλυκιά έκφραση όμορφα και απλά ντυμένη. Λίγο ευχάριστη κουβεντούλα για γνωριμία και για να σπάσει ο πάγος (μιας και μιλάει άψογα Ελληνικά) έως ότου έρθει και το νερό που παράγγειλα και τα ρούχα άρχισαν να φεύγουν αποκαλύπτοντας ένα λεπτό αρμονικά καλοσχηματισμένο κορμί, όμορφο κολαράκι. Ο πλαστικός έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο στήθος της, σε αρμονικό με το σώμα μέγεθος, στητό και παράλληλα πολύ μαλακό στην υφή σαν να είναι φυσικό. Η Nicole είναι αρκετά έμπειρη και έχε την δυνατότητα να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Παρόλα αυτά αν της φερθείς με ευγένεια και τρυφερότητα θα την κερδίσεις και θα αποδώσει τα μέγιστα. Φιλάει υπέροχα, της αρέσει να την χαϊδεύεις, να την φιλάς στο σώμα στο λαιμό στο στήθος (όπου ανταποκρίνεται άμεσα) και σε όλο της το σώμα. Απολαμβάνει να της γλύφεις το ευωδιαστό και φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της, υγραίνεται εύκολα και με παράλληλη δακτυλοσκόπιση φτάνει γρήγορα σε οργασμό. Και τότε είναι πρόθυμη να ανταποδώσει προσφέροντας μια υπέροχη πίπα, υγρή με περιποίηση της ευρύτερης περιοχής, αργή και αισθησιακή στην αρχή χωρίς χρήση χεριών και στην συνέχεια τον εξαφανίζει συνεχόμενα, βαθιά απολαυστικά, απλά υπέροχα. Στον αγώνα ακούραστη, ορεξάτη και παίρνει πρωτοβουλίες. Σε όλες τις στάσεις που δοκιμάσαμε η εκτέλεση ήταν άψογη, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία να είναι από πάνω όπου είναι ακούραστη και δεν σταματά να ανεβοκατεβαίνει προσφέροντας ωραίο θέαμα και βαθιές διεισδύσεις. Επίσης στα τέσσερα η θέα από το υπέροχο κολαράκι της είναι απίθανη και καυλωτική, της αρέσει το απολαμβάνει και αν κάνεις ότι σταματάς αναλαμβάνει αυτή με όμορφες κινήσεις της λεκάνης της. Θα ήθελα να αναφέρω και το reverse caw όπου η θέα είναι υπέροχη φροντίζοντας γι αυτό είτε σκύβοντας μπροστά για να βλέπεις το μουνάκι της να γαμιέται είτε ανοίγοντας το κολαράκι της με τα χέρια της. Υπέροχη σε όλα της έδειχνε να το απολαμβάνει τρελά, και να φροντίζει σχεδόν 50 συνεχόμενα λεπτά συνεχόμενου σεξ να βρίσκομαι σε εξαιρετική στύση. Και μόλις ο αμυδρός ήχος από το κινητό σήμανε ότι τελειώνει σε δέκα λεπτά ο χρόνος του ραντεβού με μια απολαυστική πίπα με ξεζούμισε κυριολεκτικά. Η Nicole είναι πολυοργασμικό μωρό που όσο ασχολείστε μαζί της είτε γλύφοντας το μουνάκι της είτε χαϊδεύοντας το είτε κάνοντας της σεξ θα το απολαμβάνει και θα χύνει (σε μία ώρα τέλειωσε τέσσερις φορές). Πραγματικά είχα ένα υπέροχο, δυνατό άκρως ερεθιστικό ραντεβού που με άφησε ενθουσιασμένο. Θα φροντίσω σύντομα να το επαναλάβω γιατί μιας και πέρασα τόσο όμορφα της πρώτη φορά, είμαι περίεργος να δω πως θα είναι την δεύτερη. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 01, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
KyklopasPolifimos
Μέλος
Εγγραφή:
1 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
34
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2014
Εχυσε τεσσερις φορες;;;;;αρε πουστη μου να χα μουνι θα σου ρχομουνα τζαμπαΚεφάλι σε τοίχο!Μαλακία
02 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κύριε αποδεδειγμένε προμότορα (για να μην αναφέρω ποιες κατά καιρούς έσπρωχνες) πριν προβείς σε χειρονομίες καλό είναι να μελετήσεις λίγο τι σημαίνει επιστημονικά "πολυοργασμική γυναίκα".

Και για να μην ψάχνεις το παραθέτω από site "Υγεία και Ζωή"

Τίτλος: Οι 3 τύποι του γυναικείου οργασμού.

Τύπος-1: ο τύπος οργασμού της γυναικείας κορύφωσης που απαντάται πιο συχνά, καλείται "μεγάλος οργασμός", είναι αρκετά έντονος με μονοκορύφωση που προσφέρει στη γυναίκα βαθιά ψυχική ικανοποίηση και πληρότητα, γι αυτό και δεν νιώθει την ανάγκη να συνεχίσει τη σεξουαλική επαφή μετά την κορύφωσή της. Φυσικά, εάν η γυναίκα δέχεται σεξουαλικό ερεθισμό από τον σύντροφο, μπορεί να κορυφώσει δεύτερη και τρίτη φορά στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.



Τύπος-2: ο τύπος οργασμού της γυναικείας κορύφωσης είναι ο αμέσως συχνότερος από τον προηγούμενο τύπο, καλείται πολυοργασμικός και εκφράζεται με την μορφή των πολλαπλών μικρών οργασμικών κορυφώσεων - κυμμάτων ηδονής. Χαρακτηριστικό στοιχείο αυτού του τύπου του οργασμού, είναι η ύπαρξη μικρού πλατό (η έντονη σεξουαλική διέγερση λίγο πριν τον οργασμό, που αγγίζει την οργασμική κορύφωση), σε σχέση με τον προηγούμενο τύπο (μονοοργασμός), που το πλατό έχει μεγάλη διάρκεια και "γεμίζει" την εισαγωγική φάση της οργασμικής κορύφωσης.



Τύπος-3: ο τύπος οργασμού της γυναικείας κορύφωσης που απαντάται σε μικρό ποσοστό γυναικών και χαρακτηρίζεται από την διακοπή της οργασμικής ακολουθίας έως και την πλήρη αναστολή του οργασμού. Θεωρείται δύσκολος οργασμός που η σεξουαλική διέγερση εμφανίζει συχνές και αιφνίδιες διακοπές της πορείας που η γυναίκα μέσα στη σεξουαλική εξέλιξη της ηδονής διακόπτει τη συμμετοχή της, παγώνει απότομα από ιδέες που αιφνιδιάζουν το μυαλό της και την αναστέλλουν σεξουαλικά. Ο συγκεκριμένος τύπος εκφράζεται με την δυσκολία της γυναίκας να διατηρήσει και να αυξήσει τη σεξουαλική της διέγερση, που μέσα από τις διακοπές που την "σταματούν" εμφανίζει ένα μικρό πλατό, αγγίζοντας το οργασμικό κύμα που απότομα όμως διακόπτεται και αναστέλλεται, προκαλώντας της δυσφορία και εκνευρισμό, απαιτώντας από τον σεξουαλικό της σύντροφο την άμεση διακοπή της σεξουαλικής επαφής.
02 Σεπτεμβρίου, 2014
Οι πληροφορίες μου λένε ότι όπως ακριβώς τα περιγράφεις, ανταποκρίνεται στα ομορφόπαιδα! Σε'κανε κέφι-πέρασες ζάχαρη!
03 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γενικά έχει την εμπειρία να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Το σίγουρο είναι ότι αν της φερθείς καλά και ευγενικά θα σε ανταμείψει με το παραπάνω και πίστεψέ με γνωρίζει να το κάνει καλά.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4