Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 13 10
Call-Girls 61964
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντησα τη Μελίνα από σπόντα.
Στην πραγματικότητα είχα πάρει τηλέφωνο για Julia ή Nicole. Καμία διαθέσιμη τις ώρες που μπορούσα και μου προτάθηκε η Μελίνα. Είπα ναι γιατί ξέρω ότι όλα τα κορίτσια του πρακτορείου είναι εξαιρετικά και γιατί μου την είχε προτείνει και ο φίλος Κύκλωπας στο παρελθόν.
Ήρθε στην ώρα της λοιπόν και ανοίγοντας βλέπω ένα όμορφο κορίτσι. Το πρόσωπο πολύ όμορφο με γαλανά μάτια, όμορφη μύτη, ωραία χείλια φυσικά και όμορφα δόντια. Στο ύψος μέτρια κοντά στο 1,65 και το κορμί τούμπανο όπως τις φωτογραφίες.
Στα του αγώνα τώρα.
Μετά τα πλυσίματα βγαίνει ντυμένη και μου ορμάει κατευθείαν. Δεν είχα προλάβει να ξαπλώσω και όπως ήμουν όρθιος δίπλα στο κρεβάτι, ανεβαίνει αυτή επάνω και με αρχίζει στα φιλιά. Κατέβαινε προς τα κάτω με την ανάλογη περιποίηση και έφτασε στην επίμαχη περιοχή που χωρίς χρονοτριβή πήρε στο στόμα. Καταλάβαινε τι ήθελα αμέσως και έπαιρνε πρωτοβουλία.
Ξάπλωσε και μου ζήτησε να της βγάλω τη φούστα. Αποκαλύφθηκαν τα μπουτάκια της με το ξανθό χνούδι αφού δεν τα ξυρίζει, αλλά δεν είναι καθόλου αντιαισθητικό. Μου παίρνει το χέρι και το βάζει μέσα στο κυλοτάκι της και με καθοδηγούσε στον τρόπο που ήθελε να της χαιδέψω την κλειτορίδα. Υγράθηκε γρήγορα και μου άρεσε αυτό. Ολολήρωση του γδυσίματος και με ξαπλώνει για να αρχίσει δεύτερο γύρο περιποίησης από πάνω μέχρι κάτω. Πολύ καλή πίπα με περιποίηση όλης της περιοχής.
Γύρισε μόνη της σε 69 που διήρκεσε αρκετά. Δεν δέχτηκε δαχτυλοσκόπηση και πράγματι είχα καιρό να δω τόσο κλειστό πίσω σύστημα. Και άλλες δεν δίνουν αλλά φαίνονται δουλεμένες. Της ζήτησα προφυλακτικό γιατί θα μέναμε στο 69 και ήρθε επάνω μου. Πότε όρθια πότε πέφτοντας πάνω μου που μου έδινε στο στόμα τα 4άρια φτιαγμένα αλλά με πολύ καλή αίσθηση βυζιά της. Δεν άντεξα πολύ και δεν άργησα να καταθέσω μέσα της.
Αφού είναι Ελληνίδα δεν χρειάζεται να πω ότι το σόσιαλ ήταν εύκολο.
Μπανάκι και μου λέει έλα να σε λιώσω. Απορημένος για το τι θέλει να πει, ξαπλώνω και με γυρίζει μπρούμυτα. Βγάζει μια κρέμα από την τσάντα της και μου κάνει για 10 λεπτά ένα πολύ όμορφο μασαζάκι.
Ξεκίνημα δεύτερου γύρου με πολλές πρωτοβουλίες από μέρους της για εναλλαγή στάσεων. Ιεραποστολικό, στα 4, κουταλάτο κ.λ.π. Στα 4 στήνεται πολύ όμορφα και κρατάει τα κωλομέρια της ή σηκώνει το σώμα για να χουφτώνεις βυζιά ή να φυλάς.
Κατάθεση πάλι μέσα της επομένως δεν ξέρω για cif, cim.
Πολύ τίμια επιλογή, εργατική και δεν αφήνει χρόνο να πάει χαμένο.
Μπράβο στο πρακτορείο για τα κορίτσια του, τη συνέπεια και τις προτάσεις του.

ΥΓ: Το κορίτσι είναι γαύρος και πρέπει όλοι οι γαύροι να την τιμήσουν.


ΥΓ2: Και οι μή γαύροι πρέπει να την τιμήσουν για να έχουν την αίσθηση ότι γαμούν ένα γαύρο μιας και στο γήπεδο δεν μπορούν.

ΥΓ3: Πλακίτσα κάνω, όπως θα έχετε διαπιστώσει και στα ανάλογα θρεντ του σάιτ δεν ασολούμαι με τα αθλητικά θρεντ. Απλά είναι καλή περίπτωση και δεν πρέπει να την χάσει κανείς.

Ξέρω ότι οι κριτικές μου δεν έχουν δεν έχουν την ρητορική του φίλου blizardeye που σε καθηλώνουν, άλλωστε αυτός είναι θεωρητικού πανεπιστημίου. Εμείς οι των πρακτικών πανεπιστημίων είμαστε πιο τεχνοκράτες Μεγάλο χαμόγελο αλλά σας χαιρετώ και ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
NICK TRIVE
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
9.254
Πόντοι:
25.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Διαγραμμένο μέλος 34899, rodriguez65 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Αυγούστου, 2014
Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο για ΥΓ και ΥΓ2. Είμαι σίγουρος ότι θα εκτιμηθούν δεόντως από τις βόρειες περιοχές της χώρας mμας.
Είσθε απολαυστικός!
Όσο για την διαφορά θεωρητικών και πρακτικών θεωρώ ότι η κριτική σας το αποδεικνύει. Εσάς από σπόντα σας βγήκε η Melina [ !!! ] ενώ εμένα από σπόντα μου βγήκε η Lilly ... Κεφάλι σε τοίχο!
review reaction 1 hornyasfuck
27 Αυγούστου, 2014
Ωραίος ο παίκτης , άσε την Melina και γράψε στο Theard της Ομήρου , περιμένουμε ΚουλΚουλ
review reaction 1 hornyasfuck
27 Αυγούστου, 2014
Φιλε Ελληνοπωλονεζα ειναι την γνωριζω απο τοτε που ηταν στο κασσανδραs day1 μιλαμε για 5-7 χρονια πισω, πραγματι πολυ ομορφο κοριτσι και πολυ καλη στον αγωνα απλα το αναφερω για τα χρωματα τηs που ειναι ανοιχτα και φυσικα η βυζαρεs τουμανο , να εισαι καλα ...!!!
review reaction 1 hornyasfuck
27 Αυγούστου, 2014
το κουστουμι δε μας ειπες ποσο πηγε μαστορα!
review reaction 1 hornyasfuck
27 Αυγούστου, 2014
απολαυστική κριτική
review reaction 1 hornyasfuck
28 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν έγραψα τιμή γιατί είναι γνωστή. 130€
review reaction 1 hornyasfuck
28 Αυγούστου, 2014
η συνάντηη εγινε Incall ή σε δικο σου ξενοδοχειο ???
review reaction 1 hornyasfuck
28 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@ drizzt
Πίσω από το Ωνάσειο.
review reaction 1 hornyasfuck
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8