Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 10 10
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
δεν συνηθίζω να γράφω κριτικές αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τέτοιο διθύραμβο για κοπέλα που δεν το αξίζει.
Εμφάνιση της κοπέλας με ρούχα αρκούντος ικανοποιητική.Μαύρο φόρεμα όχι ξέκωλο αρκετά μακρύ και εφαρμοστό. Πρόσωπο γλυκό με ωραία μάτια πολύ μακριά κατσαρά μαλλιά και στραβά δόντια. Όχι αποκρουστικά αλλά στραβά. Βγάζοντας το φόρεμα εκτός του νταρντανοειδές που περιμένεις βλέπεις αρκετή κοιλιά και αρκετή κυταρίτιδα. Εχει πέσει πολύ φωτοσοπ Δεν με χάλασε γιατί μετά από δύο μοντελοειδή σώματα της προηγούμενες μέρες έπρεπε να μπαζώσω για να κρατήσω τον τίτλο του μπαζοφονία. Αρκετά μαυρισμένη με ωραία εσώρουχα και λέω από μέσα μου θα περάσουμε ζάχαρη.
Αρχίζουν τα προκαταρτικά μια χαρά . Φιλιά ΟΚ πίπα μέτρια ΟΚ και παω να ανταποδώσω την περιποιηση . Πριν αρχίσω εγω είχαν αρχίσει οι ψευτικες κραυγούλες. Μετα από δυο-τρια λεπτα περιποίησης άρχισε να τραβιέται. Μωρό της λέω τι έγινε ??? δεν θέλω να χύσω μου λεει γιατί δεν θα μπορώ να δουλέψωΚεφάλι σε τοίχο!
ΟΚ Συνεχίζουμε της λέω αλλά χαλάρωσε να περάσουμε καλά. Πέρασμα προφυλακτικού και βουρ. Μετα από κάνα δυο στάσεις που πηγαίναμε για οσκαρ ερμηνείας από τα ΑΧ-ΒΑΧ της ψιθυρίζω για το κωλαράκι της , και την χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ. Με τι σκατά με πέρασε για τον γκόμενο της , με εμένα δεν δούλευε ? δεν πλήρωνα?
ΟΚ baby προσπάθησε να χαλαρώσεις και θα δούμε.Αντε πάλι κουπί και προσπάθεια να την χαλαρώσω. Έβγαλε και το λιπαντικό , προσπάθεια για δαχτυλοσκόπηση και εισαγωγή και σφιγγόταν τόσο πολύ που δεν έμπαινε ούτε καρφίτσα. Μωρό χαλάρωσε της λέω και δεν θα ξανακουμπήσω το κωλαράκι.
Στα τέσσερα λοιπόν και ενώ έχω καταφέρει να φτιαχτώ , της λέω σε χύνω μωρό μουυυυ....
και τραβιέται φωνάζοντας ΟΧΙ ΜΕΣΑ. Μαλάκα την έκανες σκέφτομαι , θα έχει σπάσει κανα προφυλακτικό. Τραβιέμαι με τα μισα χύσια στην καπότα τα αλλα να ραντίζουν τον κώλο της. Κοριτσάκι το κατάλαβες ότι μου έκοψες το χύσιμο στη μέση???????Κεφάλι σε τοίχο! και η απάντηση ήταν , φοβήθηκα μην είχε σπάσει το προφυλακτικ΄με τόσες στάσεις που αλλάξαμε.!!!!! ΕΛΕΟΣ με την κάθε μαλάκο.
Ο χρόνος είχε πάει στο σαράντα και αρχίζω να ντύνομαι. Δεν θα κάτσεις λίγο να χαλαρώσης μου λέει????
Τι να χαλαρώσω κοριτσακι μου? Να γαμησω ήθελα και μέσα από αυτή την διαδικασία να χαλαρώσω και μου έκανες τα νεύρα κρόσια!!!!!
Και μην γράψει κανείς καμιά μαλακία περι καθαριότητας, μεγέθους και συμπεριφοράς

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 06, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
12 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
205
Πόντοι:
3.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Αυγούστου, 2014
oυτε ξεπετα του 50αρικου δεν θα φεροταν ετσι...
07 Αυγούστου, 2014
Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;ΕμμμμΕμμμμΕμμμμΓερο-μύστης
07 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τι δεν καταλαβες??? να στο εξηγησω
07 Αυγούστου, 2014
Καλά δεν παίζεσαι..."μετά από δύο μοντελοειδή σώματα έπρεπε να μπαζώσω γι ανα κρατήσω τον ΄τίτλο του μπαζοφονιά" ΘεόςΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
07 Αυγούστου, 2014
Αν και δεν είμουν παρών στην συνεδρία αυτά που γράφεις με εκπλήσουν. Την συγγεκριμμένη κοπέλα την έχω πάρει τέσσερις φορές και όλες τις φορές πέρασα μαζί της υπέροχα. Η αλήθεια είναι ότι την βρίσκει πραγματικά, γαμιέται αληθεινά παρόλο που δεν έχει και την κορυφαία εμπειρία.Προσωπικά πιστεύω ότι είναι εμφανίσημη κοπέλα, και πολύ καλός χαρακτήρας. Στο σέξ δεν έχει αναστολές και ακολουθεί σε ότι της πεις. Όσο για το Anal η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ στενή, θέλει πολύ καλή προετοιμασία και υπομονή αλλά αν το τηρήσεις θα ανταμηφθείς μιας και της αρέσει και φτιάχνεται. Τέλος για το εμφανησιακό σαφέστατα δεν είναι από τους πολύ λεπτούς σωματότυπους, και αυτό φαίναιτε και από τις φωτό, και έχει αναφερεί και από άλλους συναγωνιστές, είναι γυναικάρα με τα πιασήματά της χωρίς κατά την γνώμη μου να είναι χοντρή.Για μένα αυτό το κορίτσι είναι από τις καλύτερες GFE καταστάσεις που έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια σε αυτό το χώρο, από τις σπάνιες περιπτώσεις που C.G αγαπάει και απολαμβάνει τόσο πραγματικά αυτό που κάνει. Βέβαια πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο παίζει και η χημεία που υπάρχει. Πραγμαικά εκπλήσομαι από την κριτική σου, ίσως κάποιοι λόγοι να συντρέχουν και έδεσε το συγκεκριμμένο ραντεβού.
07 Αυγούστου, 2014
Aν ειχες ενα ματι θα την εβλεπες μουναρα και απιθανη.
07 Αυγούστου, 2014
Μπράβο ρε παίχτη που τα έγραψες! Τουλάχιστον να υπάρχει μια απάντηση στα παραμύθια που σερβίρουν εδώ και καιρό μυθικά όντα της Ελληνικής μυθολογίας!!Θυμός
N
nickos99
08 Αυγούστου, 2014
Απο το συγκεκριμενο μονο η βερονικα...
08 Αυγούστου, 2014
Α,ρε Οδυσσέας που σας χρειάζεται σε μερικούς...
08 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

παιχτη ουτε στραβα δοντια ειδες ουτε κυταριτιδα ΟΥΤΕ φωτοσοπΧμμμ; . Οσο για το ότι το απολαμβανει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2