Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Υστερα απο ενα κουραστικο ταξιδι γυρισμου απο 2ημερακι τι καλυτερο απο μια πολυ ομορφη κοπελα στο κρεβατι για μια ωριτσα.
Συνεννοηση αμεση με μολις 1 μηνυμα και ειχαμε ηδη κλεισει ραντεβου για χοτελ παραλιακο.Ειχα διαβασει οτι ψιλοαργει μου ειπε και εκεινη στο μηνυμα οτι μπορει να καθυστερησει 10 λεπτα αλλα ηρθε και 10 λεπτα νωριτερα.

Ανοιγω την πορτα και βλεπω ενα μαυρισμενο γκομενακι πολυ ομορφο πραγματικα,τα κλασσικα χαιρετουρες καθομαστε στο κρεβατι λιγο κουβεντουλα να ειπωθουν τα απαραιτητα κανουμε τσιγαρακι και αρχιζει να αφαιρει σιγα σιγα ρουχαλακια.
Παρτο το πρωτο τι ωραιο κορμι τι επιδερμιδα μωρου,το κοριτσι το εχει κανονικα ειναι μουναρος και σιγουρα το ξερει καλα.

Ξεκινανε τα γλωσσοφιλα σκυβει και αρχιζει την πιπα με αρκετο σαλιο και λιγο χερακι προσπαθει πολυ και αν και οχι στο 100% τα καταφερνει πολυ καλα,την γυρναω αναποδα αρχιζω το γλυψιμο μοσχομυριζε η καβλα, περασμα προφυλακτικου και δωστου αλλαγη 2 στασεων οπου ηρθε το πρωτο τελειωμα.Μπανακι και απο τους 2 και ξαπλα στο κρεβατι ποτακι,τσιγαρο κουβεντουλα.

Πριν προλαβω να το καταλαβω το μωρο ειχε αφαιρεσει την πετσετα μου και ειχε ξεκινησει τον δευτερο γυρο γλυφωντας με ακομα περισσοτερο σαλιο αυτη την φορα κοινως μπανιο.Περναει την καποτα και καβαλαει η θεα αυτου του μωρου να χοροπησαει πανω σου απιστευτη.
Σηκωνετε στηνετε στα 4 και μενω αλαλος μα τη κωλος ειναι αυτος κοριτσι μου,αρχιζει το σφυροκοπημα και δεν ηθελα να βγω απο μεσα της και να χασω αυτην την εικονα.

Πιστευω πως αν εδινε κωλαρακι θα ειχαμε θεμα σοβαρο.

Με μια ανακεφαλαιωση το μωρο αξιζει στο φουλ ειναι παρα πολυ ωραιο κοριτσι με λιγο καιρο στην δουλεια και σιγουρα οσο περναει ο καιρος θα γινεται και καλυτερη.

Valeria many thanks for the great time and see you soon.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 03, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
g.s.m.arena
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
149
Πόντοι:
2.277
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού