Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Για την Βαλέρια έγινε μεγάλος ντόρος όταν πρωτοεμφανίστηκε. Το αποτέλεσμα ήταν να μου δημιουργήσει υπερβολικά μεγάλες προσδοκίες. Περίμενα ένα τρελό θεόμουνο που κάνει τα αδιανόητα γαμήσια και μου βγήκε μια απλά όμορφη γκόμενα με σχετικά ικανοποιητικές επιδόσεις. Επομένως, η συνεύρεση μου μαζί της διέψευσε σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες που είχα, πράγμα που συμβαίνει σχεδόν πάντα όταν αυτές ακουμπάνε τον ουράνιο θόλο. Σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύτηκα. Το θέμα είναι ότι δεν ενθουσιάστηκα όπως ανέμενα.

Η συνάντηση έγινε πριν 1 περίπου μήνα…

Εμφανισιακά είναι ένα καβλο-σκυλο. Όσοι εξακολουθούν να βγαίνουν το βράδυ στην παραλιακή θα δουν καμιά 50αρια τέτοιου τύπου γκόμενες κάθε βράδυ. Πράγματι έχει όμορφα χαρακτηριστικά: μάτια και χείλη. Αλλά παραείναι σκυλί για τα γούστα μου. Σίγουρα θα την προτιμούσα περισσότερο με λιγότερο έντονο βάψιμο. Το σώμα της είναι σχεδόν αψεγάδιαστο. Βυζάρες χορταστικές, σέξυ καμπύλες και κώλο που –όπως γράφει ο συναγωνιστής παρακάτω– στα 4 σού προκαλεί εγκεφαλικό.

Στα του αγώνα: Σχετικά καλό τσιμπούκι. Με υπομονή και χάρη. Δεν το 'χει το deepthroat και δεν βάζει όσο σάλιο θα ήθελα. Θα έλεγα ότι στην τεχνική παίρνει άριστα αλλά χάνει στο πάθος. Στην πίπα αγάπη μου πρέπει να προσκυνάς τον πούτσο, αλλιώς είσαι απλά διεκπεραιωτική, όση τεχνική και αν σου διδάξουν οι τσόντες… Εννοείται ότι δεν αντιστάθηκα να την γλείψω διότι το μουνάκι της είναι υπέροχο, τέλεια ξυρισμένο και πεντακάθαρο. Το σεξ ήταν καλό, αλλά μέχρι εκεί. Δεν με ξετίναξε κιόλας. Οι fake φωνούλες της με εκνεύρισαν λιγάκι (η ηθοποιία είναι ταλέντο: ή το 'χεις και ανάβεις τον παρτενέρ ή δεν το 'χεις και δεν μπαίνεις καν στον κόπο να προσποιηθείς). Στα 4 σάλταρα από την θέα και έχυσα μέσα της.

Μεγάλο πρόβλημα η επικοινωνία. Μιλάει 5 λέξεις όλες κι όλες στα Αγγλικά. Πρόβλημα και το κλείσιμο του ραντεβού μαζί της. Εγώ το προσπάθησα στην αρχή, όταν γινόταν ακόμα πανικός και έπρεπε να περιμένω κοντά 1 μήνα (μετά από κάτι διακοπές που πήγε). Ίσως πλέον το πρόγραμμά της να έχει εξομαλυνθεί. Οφείλω από την άλλη πάντως να δηλώσω την εξαιρετική ευγένεια και την όλη θερμή συμπεριφορά της. Είναι άψογη επαγγελματίας.

Η εμφάνισή της είναι τέτοια που τα 100ευρώ τα δίνεις για πλάκα. Χρίζει βελτίωσης σε πολλούς τομείς βέβαια. Αν δεν είχε γίνει ο ντόρος γύρω από το όνομά της θα είχε λάβει μια πολύ πιο ενθουσιώδης κριτική.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
36
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Αυγούστου, 2014
Κύριε,

Ήμουν έτοιμος να γράψω κριτική, αλλά δεν θα το πράξω, δίοτι θεωρώ ότι λίγο-πολύ με έχετε καλύψει. Και γράφω : "λίγο-πολύ" γιατί σε ένα σημείο θέλω να διαφοροποιηθώ, όπως επίσης να εκφέρω και μια προσωπική μου εκτίμηση.

Αλλά ας ξεκινήσουμε από την διαφοροποίηση, που αφορά την φυσιογνωμία της, η οποία φρονώ ότι είναι περισσότερο εντυπωσιακή παρά όμορφη. Η ελαφρώς κυρτή μύτη της, τα έντονα ζυγωματικά της καθώς και τα κάπως υπερβολικά σαρκώδη χείλη της, ομού με το έντονο μακιγίαζ της, οποσδήποτε προξενούν εντύπωση στα περισσότερα αρσενικά. Πλήν όμως υποπτεύομαι, ότι η θέα του προσώπου της άνευ ψιμυθιώσεως, δεν θα είναι το ίδιο εντυπωσιακή. Βέβαια αυτό αποτελεί μια εντελώς υποκειμενική μου κρίση, και είναι απόλυτα φυσικό να βρεθούν πολλοί που να έχουν εντελώς διαφορετική άποψη.

Όσον αφορά τη εκτίμηση που έχω να κάνω, έγκειται στο ότι διαπίστωσα κάποια (έστω και απειροελάχιστα) δείγματα υπεροψίας από μέρους της, η οποία εικάζω πως οφείλεται στην μαζική ζήτηση που έχει.

Γνωρίζω βέβαια ότι με τα παραπάνω εξαντλώ την αυστηροτητά μου.



Τέλος, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την κριτική σας, και να σας διαβεβαιώσω ότι στα υπόλοιπα συμφωνούμε.
04 Αυγούστου, 2014
Την υπεροψία την διαπίστωσα κι εγώ. Χαρακτηριστική στιγμή του ραντεβού: Όταν μπήκε στο δωμάτιο, κυρίως για να σπάσω τον πάγο, της λέω "τώρα κατάλαβα γιατί έγινε τέτοιος χαμός με εσένα. Είσαι πράγματι εντυπωσιακή γυναίκα". Απάντηση "I know that!"...
04 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φυσικά και το ξέρει, γι αυτό έγινε και πουτάνα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3