Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 6 10
Call-Girls 16639
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο. Μόλις άνοιξε την πόρτα του ξενοδοχείου αντίκρισα μια ψηλή γυναίκα με αναλογίες μοντέλων, (αναρωτήθηκα τι θα έβλεπα μέσα απο τα ρούχα ), και με πρόσωπο που έμοιαζε σαν της Νάταλι Θάνου απίστευτο. Αφού συστηθηκαμε πλακωθηκαμε στα γλωσσοφιλα απίστευτα γλωσσοφιλα. Στην συνέχεια μου ζήτησε να την γδησω αποκαλύπτοντας το απίστευτο χρυσαφενιο κορμί της με τα απίστευτα βυζομπαλα της και το νεανικό της νινακι. Επιτα μπηκε για μπανακι όπου βλέποντας την έμεινα μαλακας. Ακολούθησε περιποίηση από μέρους μου σε όλο το κορμί της δίνοντας έμφαση στα βυζομπαλα και στο ξυρισμένο το νινακι της το οποιο ήταν ήδη ερεθισμενο και υγρό κάνοντας το μωρό να καυλωσει περισσότερο με απίστευτες φωνές. Έπειτα την γύρισα σε στάση 69 αποκαλύπτοντας το όμορφο και μυρωδάτο νινακι της το οποιο περιποιηθηκα πολύ καλά ενώ η πίπα που μου πήρε ήταν απίστευτα καυλωτικη. Ακουλουθησαν πολλές εναλλαγές στάσεων με την απίστευτη στάση στα 4 που αναστενει κόσμο. Από την μεριά του μωρού φάνηκε ότι το απόλαυσε ενώ δεν έφερε αντίρρηση καμια. Συνοψηζοντας πρόκειται για ένα απίστευτο μωρό με διάθεση, χιούμορ, και κορμάρα με κόστος των 130 ευρώ για αυτό το μοντέλο σίγουρα να τα αξίζει Και με το παραπάνω, αλλά είναι 130 ευρώ. .....

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
184
Likes:
18.581
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, koumanidas, maniouel και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Αυγούστου, 2014
Ούτε αναλογίες μοντέλου έχει ούτε είναι "ακριβέστατες" οι φωτογραφίες της. Εκτός αν εγώ νομίζω ότι είχα πάει με τη Τζούλια και μου είχαν στείλει κάποια άλλη!... Κατά τα άλλα, ευχάριστη είναι και το κατέχει το άθλημα πολύ καλά - για να μην την αδικήσω κιόλας.
04 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καταρχήν η κριτική μου είναι υποκειμενική άλλοι το βλέπουνε έτσι άλλοι το βλέπουν αλλιώς. Για τα δικά μου στάνταρ είναι μοντέλο Κουλ και οι φωτογραφίες της μοιάζουν πολύ.
Ευχαριστώ για το σχόλιο Χαμόγελο
09 Αυγούστου, 2014
Το τηλ του γραφειου; Χμμμ;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3