Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 2 10
Call-Girls 16074
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η απάντηση στην ερώτηση του τίτλου είναι τελικά και αυτή που θα καθορίσει τα πράγματα.....Και εξηγούμαι...
Καταρχήν κατ΄εμέ οι πληροφορίες που παρέχονται για τις υπηρεσίες τις κοπέλας απο το site του γραφείου είναι ελλιπής...
Δέν γίνεται καθόλου αναφορά στα extraball-cim-cif που ενδιαφέρουν και τους πιό πολλούς... Και δέν ρωτάς θα μου πείς...Σωστά.Και ρώτησα διακριτικά Cim κάνει η κοπέλα?Ναι ναι ναι η απάντηση, διέκρινα όμως καθαρά ότι η αγαπητή δέν είχε ιδέα τί ακριβώς την είχα ρωτήσει...Και όντως έτσι αποδείχτηκε...Anyway αυτά καλύτερα να διευκρινιζονται καθαρά γιατί άλλος το έχει έτσι άλλως αλλιώς...Χρέωση για extraball δέν αναφέρεται πουθενά και όμως ισχύει...Στο δια τάυτα τώρα..
Οι φωτό ακριβέστατες και το κορίτσι εξαιρετικά για τα δικά μου γούστα όμορφο... Πιπινάκι που πάει πρός τα 20...Ψηλό και με κορμί πρός το λεπτό όχι όμως και ιδιαίτερα σφριγηλό για την ηλικία της... Άν δέν παίξει πρόσοχή - και γυμναστική- τα πράγματα σε 3-4 χρονάκια θα πάρουν την κατιούσα... Πρός το παρόν βέβαια είναι η χαρά του πιπινολάτρη και.... του αγαπούλη..... Χειλάκι πετροκέρασο πραγματικά , σφιχτό σαν πέτρα και ψιλοκλειστό βέβαια καθώς η γλωσσίτσα είναι πολύ διστακτική... Ξεκαθαρίζω ότι γενικά ήμουν πολύ ήπιος και δέν το πίεσα το κοριτσάκι παραπάνω απο ότι τράβαγε αλλά προσπάθησα κάπως να το καθοδηγήσω...Όπως σωστά αναφέρθηκε πολύ χέρι στο στοματικό - ακόμα και στις καημένες τις μπάλες.....Συνεχής προσπάθειες για απομάκρυνση του χεριού ανεπιτυχής , λές και είχε ελατήριο το ρημάδι ξαναγύρναγε πίσω , αλλά είπαμε δέν ήθελα να το κακοκαρδίσω το κουκλάκι....Στα ζόρια δέν διαμαρτυρήθηκε αλλά ήταν και ελάχιστη η συμμετοχή της , pse? ξεχάστε το , καμιά σχέση. Για gfe ναι μάλιστα και τρομερό μάλιστα αφου αυτό είναι το στοιχείο της και με τέτοια ομορφιά την πατάς εύκολα...
Συμπερασματικά άν ήρθε για να μείνει έχει εξαιρετικές δυνατότητες γιατί μιλάμε για μια πανέμορφη κοπέλα και με κορμάρα άν θελήσει - υπό προυποθέσεις είπαμε - αλλά όπως τα είδα τα πράγματα μάλλον πρόκειται για διάττοντα ....ημιαστέρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2014
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιουλ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
30
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού