Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 2 10
Call-Girls 16067
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ετυμολογία του τίτλου:
"Ο διάττων αστέρας είναι ένα φωτεινό σημείο σαν αστέρας που εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά στο νυχτερινό ουρανό, κινείται με ταχύτητα ανιχνεύσιμη με γυμνό μάτι επί λίγα δευτερόλεπτα και μετά εξαφανίζεται."

Γράφω αυτή την κριτική μόνο και μόνο επειδή κάτι πήρε το αφτί μου ότι ίσως επιστρέψει...

Συνάντηση πριν 2 μήνες περίπου όταν και πρωτοεμφανίστηκε το μωρό στην Αθήνα. Κλείσιμο ραντεβού με μερικές δυσκολίες καθότι το κορίτσι είχε πολύ κίνηση εκείνο το διάστημα. Ραντεβού αυστηρά μετά τις 18:00 κάτι που μου προξένησε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Το καλό βέβαια ήταν ότι ήμουν το πρώτο ραντεβού από τα πολλά που είχε κάθε μέρα και την πέτυχα σχετικά ξεκούραστη.

Συνάντηση:
Άφιξη στο δωμάτιο με μικρή καθυστέρηση. Η κοπέλα είναι ότι βλέπετε στις φωτογραφίες αλλά με ακόμα μια δόση γλυκύτητας. Ωραίο και πολύ απαλό βάψιμο. Ηλικιακά έδειχνε κάτω των 20 (18, 19 εκεί). Το όλο παρουσιαστικό της απέπνεε έναν ρομαντισμό. Σε καμία περίπτωση δηλαδή με το που την έβλεπες δεν σου έρχονταν στο μυαλό PSE καταστάσεις.

Ντουζάκι και σκάει μύτη στο κρεβάτι με τα εσώρουχα. Σώμα νεανικό, υπέροχο (ούτε αδύνατο αλλά ούτε και τροφαντό). Το στήθος της φυσικό από τα καλύτερα που έχω αγγίξει. Τα φιλία της ήταν για να ταξιδεύεις. Ήθελες να κλείνεις τα μάτια για να απολαμβάνεις και ταυτόχρονα ήθελες και να τα έχεις ανοιχτά για να μη χάσεις στιγμή από την υπέροχη ομορφιά της. Το στοματικό της ήταν καλό (αργό και βασανιστικό) με αρκετή χρήση χεριού. Στο σεξ είχε ωραία στησίματα αν και συνεχώς ήθελα να την έχω σε στάση που να βλέπω το πρόσωπό της.

Φοβερή ήταν και η τακτική του γραφείου που σε αρκετά προσιτή τιμή είχε σαν standard επιλογή τη 1:30 ώρα. Άνετα τελείωνες και δεύτερο γύρο χωρίς άγχος. Αν το εφάρμοζαν αυτό και άλλα γραφεία ή ανεξάρτητες νομίζω θα τράβαγαν όλο το χρήμα. Κατόπιν, βέβαια όπως διαπίστωσα το γραφείο σε σύντομο χρόνο ανέβασε την τιμή.

Συμπέρασμα:
Έχω συναντήσει μερικά από τα ομορφότερα CG. Η Μικαέλα μπορεί να μην είναι η ομορφότερη με αναλογίες μοντέλου αλλά σίγουρα ήταν η πιο γλυκιά και σίγουρα είχε ένα από τα ομορφότερα χαμόγελα. Δεν ξέρω το λόγο για τον οποίο έφυγε αλλά από τη μικρή συζήτηση που κάναμε είχε πιεστεί αρκετά λόγο των πολλών συνεχόμενων ραντεβού. Επίσης θεωρώ σίγουρο πως αν έμενε και πάλι θα είχε σύντομη διάρκεια στο χώρο γιατί ήταν άκρως ερωτεύσιμη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Noah_1
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
570
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostasm2005

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουλίου, 2014
Δλδ πάει πέταξε τὸ πουλάκι;;;ὅποιος πρόλαβε πρόλαβε;;;;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1