Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Και ενώ έχω κλείσει ραντεβού με την νεαρά με πολύ δυσκολία εξαιτίας της επικοινωνιακής της στειρότητας και σε αγγλικά και σε ελληνικά, φτάνω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ιδρωμένος από τον μεσημεριανό καύσωνα και εξουθενωμένος από τον φόρτο εργασίας..Τώρα ήρθε η ώρα για το δώρο μου σκεφτόμουν ξαπλώνοντας μετά το ντούς στα άσπρα κρύα από το κλιματιστικό σεντόνια του ξενοδοχείου. Τι καλύτερο από μια μπύρα( είχα και μια ώρα μπροστά μου αναμονής)? Τα καλά λόγια όσον αφορά την εμφάνιση της κοπέλας επέτειναν την ανυπομονησία μου και η περιέργεια να την δω είχε φουντώσει. Όταν ξαφνικά...και ενώ περίμενα να ακούσω τον ήχο της πόρτας( μιας και ήταν η συμφωνημένη ώρα συνάντησης) ακούω τον ψυχρό ήχο του μνματος ...ο οποίος έγινε πιο ψυχρός όταν διάβασα το περιέχομενό του...όχι οι καταθέσεις στην τράπεζα δεν είχαν πειραχτεί...το μόνο που άλλαζε ήταν η κατάθεση η δικιά μουΓλώσσα αφού η κοπέλα μου ακύρωσε αιφνιδίως το ραντεβού.
Όσοι το έχουν νιώσει με καταλαβαίνουν..όσοι πάλι όχι τους εύχομαι να μην το ζήσουν σαν εμπειρία ποτέ. Τα νεύρα μου κόντευαν να σπάσουν..τα όποια έγιναν ακόμη περισσότερα όταν δεν έβρισκα την μια μου κάλτσα..καλά πως θα βγώ έξω;; και αγάμητος και ακάλτσωτός; ε..όχι αυτό πήγαινε πολύ!!
Αφού μάζεψα τα κομμάτια μου, βγήκα έδωσα τον οβολό μου στο ξενοδοχείο και κατευθύνθηκα προς το αμάξι με μια αίσθηση αηδίας ώς προς την κατάντια μου..δυστυχώς παιδιά η κοπέλα είναι αρκετά ανώριμη..όποιος θέλει ρισκάρει βέβαια..η ζωή θέλει ρίσκο ένα ρίσκο το οποίο παίρνεις πιο εύκολα αν είσαι παλιός στο site ( γιατί αυτό είναι το κύριο κριτήριο της κοπέλας). Για τον απλό χομπίστα του αθλήματος δεν αξίζει το ρίσκο ούτε από σύσταση όπως αποδείχθηκε.
Η επιλογή δική σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2014
Εισαι απειρος,με το συμπαθειο...
Οποτε πας ξενοδοχειο,Π Α Ν Τ Α εχεις ενναλακτικη λυση,δλδ και αλλα τηλ.....

Δευτερο δεν μας ειπες,την βρηκες τη καλτσα????
11 Ιουλίου, 2014
όλοι τα χουμε πάθει. Να έπαιρνες καμμία άλλη αδελφέ. Οι κάλτσες μέσα στα παπούτσια...
12 Ιουλίου, 2014
Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά. Και εγώ την έχω πάθει και μάλιστα οι εναλλακτικές μου ήταν πιασμένες. Επίσης μπορεί να μην υπάρχει και ο απαραίτητος χρόνος για να κανονιστεί. Αλλά δεν σου είπε το λόγο της ακύρωσης?
12 Ιουλίου, 2014
Γιατί είναι ανώριμη η κοπέλα? Ακυρωσε το ραντεβού και σου έστειλε μνμ. Η πλειοψηφία των επαγγελματιών το συνηθίζουν. Ιατροί, δικηγόροι, καθηγητές. Σιγά το δράμα!
Θα μπορούσες να περιμένεις στο σαλόνι του ξενοδοχείου για να σιγουρευτείς ότι θα έρθει.
12 Ιουλίου, 2014
Δυστυχώς είναι μέσα στους {κακούς) κανόνες του παιχνιδιού...σου εύχομαι να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που σου συνέβη...Money Mouth
12 Ιουλίου, 2014
Για μενα παντως τρωει μαυρο...δεν μπορει να του το λεει αφου εχει περασει η ωρα συναντησης. Αν του το ελεγε μιση ωρα πριν οκ. Τωρα μαυρο Γαμήσου
12 Ιουλίου, 2014
το ραντεβού ήταν για τις 7:00...7:00 ακριβώς στέλνει το μνμ της ακύρωσης επειδή τράκαρε με το αμάξι..πως σας φάνηκε?? αλλά η πλάκα είναι ότι προφανώς της έτυχε καλύτερο οικονομικό πακέτο ραντεβού( παλιός πελάτης που δεν ήθελε να δυσαρεστήσει) και αυτό μμπορείτε να το διαπιστώσετε από τις αναφορές στο forum της κοπέλας. Επίσης , παρόλο που της είπα εντάξει μπορώ να περιμένω( άσχετα αν δεν μπορούσα) για να τσεκάρω αν έχει φιλότιμο να έρθει και με περιθώριο καθυστέρησης μιας ώρας..αυτή συνέχιζε στο ίδιο τροπάριο κάνοντας φυσικά τα ραντεβού της. Συμπέρασμα..αν δε γράψεις χιλιόμετρα στο site δεν την πηδάς..δείτε σε ποιόύς απαντάει και σε ποιούς όχι στα p.m...Aλλά κάποια στιγμή θα την βαρέθουν και οι παλαίουρες και τότε να δώ τι θα κάνει.Γλώσσα
12 Ιουλίου, 2014
Αν εισαι επαγγελματιας πληρώνεις τουλάχιστον το ξενοδοχείο του πελάτη.
Q
Quasimodo
12 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν ισχύει αυτό που λες. Είμαι παλιός πελάτης της και μιλάμε αρκετά. Όταν έχει κλεισμένο ραντεβού θα μου πει δεν μπορώ και θα προτείνει άλλη ώρα. Κάτι άλλο συνέβει σίγουρα. Το δύσκολο όταν δεν έχεις χιλιόμετρα όπως λες είναι να κλεισεις, αν κλείσεις δεν το αλλάζει.
12 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εαν ειναι πραγματι σοβαρη, την επομενη φορα που θα τα πουνε θα του δωσει την πειστικη της δικαιολογια..
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2