Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 11 10
Call-Girls 42399
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από πολλές προσπάθειες κατόρθωσα επιτέλους να κλείσω κι εγώ μια συνάντηση με την τόσο πολυσυζητημένη Βερόνικα.

Είναι ένα αρκετά ψηλό (στο 1.70κάτι την υπολόγισα), μελαχροινό, πολύ όμορφο κορίτσι, σίγουρα με το πιο γλυκό πρόσωπο από όλες τις κοπέλες της δουλειάς (και όχι μόνο!...) που έχω συναντήσει, με μεγάλες, υπέροχες ματάρες και με ένα ελαφίσιο, αδύνατο αλλά όχι κοκκαλιάρικο, θηλυκότατο σώμα! Το μόνο που δεν έχει, είναι μεγάλο στήθος, γιατί δεν θεώρησε ως τώρα σκόπιμο να...προσθέσει λίγο. Κατά τη γνώμη μου καλά κάνει και το αφήνει...όπως το δημιούργησε ο Θεός.

Είναι επίσης ένα κορίτσι που γουστάρει το άθλημα, είναι υψηλού επιπέδου επαγγελματίας και ταυτόχρονα συμμετοχική, δηλαδή το απολαμβάνει όταν την περιποιείσαι, παίρνει και δίνει με τη σειρά της καύλα. Με ήρεμο τρόπο, χωρίς ουρλιαχτά και ψεύτικες φωνές.

Αυτά βέβαια που έγραψα ως τώρα, δεν αποτυπώνουν τη διαφορά που έχει από τις άλλες, καθώς δεν είναι ούτε η μοναδική όμορφη ούτε η μοναδική καλή στη δουλειά της. Σε επί μέρους μάλιστα σημεία, κάποιες άλλες μπορεί να είναι πιο "εντυπωσιακές", δηλαδή να τελειώνουν (;) πιο "κραυγαλέα" ή να έχουν μεγάλα βυζιά για όσους...δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτά κλπ.

Αλλά η Βερόνικα έχει κάτι που ίσως καμιά άλλη δεν το έχει σε αυτό το βαθμό: Αυτό είναι η ερωτική της αύρα, που είναι πραγματικά πολύ έντονη και με την οποία σε "τυλίγει" και θα μπορούσε να σε κάνει να ξεχάσεις ότι είσαι με μια κοπέλα της δουλειάς και να φαντασιώνεσαι διάφορα, ότι π.χ. βρέθηκες με μια ντίβα του σινεμά ή κάτι παρόμοιο.

Εδώ, όμως, υπάρχει το πρόβλημα που ανέφερε ένας άλλος συναγωνιστής σε μια κριτική του γι' αυτήν: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. Μπορεί το γραφείο αυτό να είναι σωστό στη δουλειά του, όμως, δεν αποφεύγει όλα τα...ενοχλητικά ενός γραφείου, όπως ότι χτυπάει "προειδοποιητικά" το τηλέφωνο κανά τέταρτο πριν τελειώσει ο χρόνος και μόλις περάσει αυτό το τέταρτο, ξαναχτυπάει υποχρεώνοντάς την να ακολουθεί πιστά το "πρόγραμμα" - άλλωστε με τόση δουλειά που έχει, δε γίνεται να μην το ακολουθεί... Και εδώ να σημειώσω ότι είναι αξιοθαύμαστη για το ότι δεν βγάζει το παραμικρό άγχος και προσπαθεί να σε κάνει να νοιώσεις, αυτή τη λίγη ώρα, ότι είναι εκεί μόνο για σένα.

Σε συνδυασμό, ωστόσο, με το ότι το στυλ της σε υποχρεώνει (τουλάχιστον εμένα...) να τη "χειριστείς" αργά και αισθησιακά...ούτε καταλαβαίνεις πότε περνάει η ώρα και τελικά αντιλαμβάνεσαι ότι το ραντεβού της μιας ώρας δεν είναι αρκετό, μένεις δηλαδή με μια αίσθηση ανολοκλήρωτου.

Επίσης, μαζί της πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα, δηλαδή να μην πας στο ραντεβού αγχωμένος, κουρασμένος κλπ. Θα αδικήσεις και τον εαυτό σου και εκείνη και δεν θα πάρεις όσα μπορεί να σου δώσει. Αυτό...το έπαθα εγώ σήμερα, με δική μου αποκλειστικά ευθύνη. Πήγα δηλαδή και αγχωμένος και κουρασμένος από άλλα πράγματα, με αποτέλεσμα να μην είμαι για πολλά - πολλά. Και όταν ο "αγώνας" κατέληξε σε ένα 69, το οποίο ήταν από τα καλύτερα που έχω κάνει ποτέ, υποψιάστηκα ότι αν τελείωνα με αυτόν τον τρόπο, ίσως και να μη μπορούσα να...κάνω κάτι περισσότερο στο χρόνο που θα απέμενε, όμως, ήταν τόσο γλυκιά και αισθησιακή η φάση, που αφέθηκα και έγινε...ακριβώς αυτό.

Η Βερόνικα βέβαια προσπάθησε με όλη της την τέχνη και το φιλότιμο να με...ξανασηκώσει, όμως, χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο από όσο διαθέταμε.

Φυσικά, δε λέω ότι ήταν μια αποτυχημένη συνάντηση, κάθε άλλο. Αλλά ήταν σα να πηγαίνεις σε ένα από αυτά τα ακριβά εστιατόρια, όπου σου φέρνουν ένα μεγάλο πιάτο με περίτεχνο φαγητό, το οποίο όμως σε ποσότητα είναι...μια μπουκιά! Και μόνο ένα δείγμα της Βερόνικας μπορώ να πω ότι πήρα.

Την επόμενη φορά λοιπόν θα φροντίσω να την έχω στη διάθεσή μου για μιάμιση ώρα και να είμαι ξεκούραστος - και συνιστώ σε όποιον θέλει να τη συναντήσει να κάνει το ίδιο.

Σίγουρα πάντως δεν "εξαντλείται" το θέμα Βερόνικα στη μια φορά. Για να την απολαύσεις όπως πρέπει, είναι μπορώ να πω must να την ξαναδείς...

Και όταν αυτό συμβεί, θα ξαναγράψω κριτική, ώστε να δούμε αν θα έχω πέσει μέσα στις εκτιμήσεις μου.

Ως τότε...καλά να περνάμε, σε πείσμα των καιρών.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 11, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2014
Ειναι σε ολους γνωστο οτι η Βερονικα ΔΕΝ κανει cim. Οποτε φαινεται οτι σε ερωτευτηκε για να σ αφησει. Εκτος αν υπαρχει αλλος λογος
11 Ιουλίου, 2014
Εξαιρετικη κριτικη! +1
11 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

υπάρχουν πολλές πηγές που ισχυρίζονται ότι κάνει...
11 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δείτε κ. Χορχεκαβλιάρη.

Είναι γεγονός, ότι CIM δεν αναγράφεται στον πίνακα με τις παρεχόμενες, από τη Veronica, υπηρεσίες. Τώρα, αν εκτελεί αυτήν τη συγκεκριμένη υπηρεσία επιλεκτικά, ως "δώρο", ή από συμπάθεια, καλό θα ήταν (για πολλούς και διάφορους λόγους, που ως εμπειροπόλεμος που είστε τους αντιλαμβάνεσθε απόλυτα) να μην την "δίνουμε στεγνά". Χαμόγελο
(Updated: 12 Ιουλίου, 2014) 11 Ιουλίου, 2014
Η αλήθεια είναι ότι δεν με άφησε, μάλλον...εγώ την άφησα! Έτσι εξελίχτηκε η φάση, όχι βέβαια επειδή με...ερωτεύτηκε, απλά έτσι μας βγήκε. Και για να γίνω πιο κατανοητός...μόνο αυτό το 69 που περιέγραψα έγινε, δεν πρόλαβα να κάνω περισσότερα... Άλλωστε, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο να την ερωτευτείς ή να σε ερωτευτεί, γιατί δε μιλάμε για κάποια τυχαία γυναίκα, έστω κι αν κάνει τη δουλειά που κάνει. Έχει ένα δικό της, ιδιαίτερο χάρισμα και...καταλαβαίνετε τι θα μπορούσε να συμβεί.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5