Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 51 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από προτροπή φίλου και συναγωνιστή αποφάσισα να κλείσω ραντεβού με την Δημητρούλα. Η επικοινωνία με το γραφείο εύκολη και φιλική και το ραντεβού κλείστηκε με ένα τηλεφώνημα λίγες ώρες νωρίτερα (πράγμα που δεν περίμενα να κάτσει τόσο εύκολα). Ήξερα ότι είναι το δεύτερο στο καπάκι ραντεβού της ημέρας και μάλιστα στο ίδιο μέρος, και μπορώ να πω ότι με προβλημάτισε λίγο μιας και έχω το βίτσιο να μου αρέσει να βλέπω τις κοπέλες να φτιάχνονται πραγματικά και να τελειώνουν. Η Δήμητρα ήρθε στην ώρα της. Μικρόσωμη γύρω στα 1,65, με μακριά ξανθά μαλλιά, όμορφη και σέξι φατσούλα, μεγάλα εκφραστικά μάτια, αρμονικό κορμί με όμορφη λεκάνη. Στήθος 2,5 φυσικό με χαρακτηριστικό την μεγάλη και σκληρή θηλή που δεν χόρταινα να πιπιλάω. Ευχάριστη και χαμογελαστή μπήκε στο δωμάτιο με επαγγελματική άνεση, φιλάκι για το καλωσόρισμα και λίγο κουβεντούλα. Μετά από τις συστάσεις και τις συστατικές, η Δήμητρα έγινε πιο φιλική, το ρίξαμε στα αστεία και στα πειράγματα και το κλίμα έγινε πολύ φιλικό. Ντουζάκι και στην συνέχεια τα γέλια αντικατέστησαν παθιάρικα φιλιά, χάδια, παιχνίδι με τις τεράστιες καυλωμένες ρώγες της και η σοβαροφάνεια της καύλας. Τότε κατάλαβα ότι το μωράκι είναι τρέλα. Και επειδή όπως λέει και η παροιμία «όπως στρώσεις θα κοιμηθείς» άρχισα να απολαμβάνω το καθαρό και ευωδιαστό καλοσχηματισμένο μουνάκι της με την μεγάλη και σκληρή κλειτορίδα. Η Δήμητρα έδειχνε να το απολαμβάνει πραγματικά, και με προέτρεπε να περιποιούμαι με δακτυλοσκοπήσεις και της δύο τρυπούλες της. Σε λιγότερο από δέκα λεπτά τελείωσε με απίστευτους σπασμούς λες και την διαπερνούσε ρεύμα (μου το είχαν πει αλλά δεν το περίμενα τόσο έντονο). Τελικά έχω την εντύπωση ότι οι γυναίκες με μεγάλη κλειτορίδα έχουν πολύ έντονους οργασμούς (δες Adgelina). Η Δημητρούλα εμφανώς ικανοποιημένη άρχισε να ασχολείται μαζί μου και να ανταποδίδει την ευχαρίστηση που πήρε. Εξαιρετική πίπα ρουμάνικης σχολής, με περιποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής, υγρή, dt, με ταυτόχρονα ωραίες καυλιάρικες ματιές και λόγια. Στο δε αγώνα τα σπάει, πολύ ωραία στησίματα και άψογη εκτέλεση με εναλλαγές στάσεων και τεχνικών (την βοηθάει πολύ ο σωματότυπός της). Συμμετείχε τρελά και έδειχνε να το απολαμβάνει , ενώ δεν έλειπαν τα παθιάρικα φιλιά και τα καυλόλογα. Και προς μεγάλη μου έκπληξη η Δήμητρα τελειώνει για δεύτερη φορά μέσα με ντελίριο σπασμών, πράγμα που εμένα με έφτιαξε αφάνταστα. Σειρά να γευτώ το όμορφο κολαράκι της. Της αρέσει να το κάνει από πίσω και το ευχαριστιέται, η δε τεχνική της και εδώ άψογη. Θαυμάζοντας την κολάρα της Δήμητρας να ανεβοκατεβαίνει και να εξαφανίζει το εργαλείο μου, δεν άντεξα και η κατάθεση ήρθε μέσα της, με την Δημητρούλα να με προτρέπει να χύσω στην κολάρα της.
Ειλικρινά το κορίτσι σε όλο το πακέτο είναι άψογη. Είχα μαζί της μια από τις καλύτερες συνευρέσεις με c.g (μέσα στην πρώτη πεντάδα). Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ μαζί της, αν μπορέσω για περισσότερη ώρα, ελπίζοντας ότι θα ξαναζήσω αυτό το όνειρο. Πιστεύω ότι αξίζει κάποιος να πάει μαζί της είτε του αρέσουν οι GFE καταστάσεις όπως σε εμένα είτε οι PSE μιας και πιστεύω ότι η Δήμητρα μπορεί να ανταπεξέλθει εξίσου καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 04, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
KyklopasPolifimos
Μέλος
Εγγραφή:
1 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
34
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Makis99

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2014
Πάλι γκολ έβαλες; Γερμανία - Βραζιλία το έχεις κάνει ... ρίχνεις 7 εσύ και μεις 1 με το ζόρι!
09 Ιουλίου, 2014
Άντρας που χρησιμοποιεί την λέξη "ευωδιαστό" για το μουνί,
είναι όνειδος για το αντρικό φύλο.
09 Ιουλίου, 2014
Ρε συ φίλε γιατί τον βρίζεις; Δεν εκφράζεται σωστά ... στην Έκθεση είναι μαλάκας ο άντρας από την άλλη δεν έχει αφήσει μουνί και κώλο που κυκλοφορεί στην πιάτσα!
09 Ιουλίου, 2014
Το ανάλ στο έκανε δωράκι?Χμμμ;
09 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να προσέχεις με ποιες συναναστρέφεσαι, μπορεί να έχουν μύκητες.....Χμμμ;Χμμμ;
09 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όχι Εκτός της κλειστής τιμής πακέτου στα 150 (που δεν περιλαμβάνει Anal αλλά AKA+CIM+Extraball) το γραφείο εναλλακτικά έχει και την παλιά τιμολογιακή πολιτική (100 + 20ΑΚΑ + 30Αναλ).
10 Ιουλίου, 2014
Πολύ ειλικρινής και πολύ κατατοπιστική περιγραφή! Και σε άλλα, κ. KyklopasPolifimos !
10 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μπράβο για τη διευκρίνηση! Γιατι στο site δεν φαίνεται...
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8