Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 52 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Οι καλές αναμνήσεις από τις παλιές συναντήσεις μου με την Αναστασία αλλά και η επιδίωξη για μια σίγουρη και οικονομική (γιατί λεφτά δεν...) συνεύρεση, με οδήγησαν στο...ημικασκαντεριλίκι να την ξανασυναντήσω μόλις έμαθα ότι επέστρεψε από τη μακρά απουσία της στην πατρίδα της.

Λέω ημικασκαντεριλίκι, γιατί ναι μεν την ήξερα αλλά δεν ήξερα τι θα αντίκρυζα ύστερα από τόσο καιρό όταν θα την ξαναέβλεπα και όσο νάναι είχα μια μικρή ανησυχία.

Μόλις άνοιξε η πόρτα του δωματίου του ξενοδοχείου όπου είχαμε κανονίσει το ραντεβού μας, είδα τελικά...την ίδια Αναστασία που γνώριζα, κάπως πιο ταλαιπωρημένη στο πρόσωπο βέβαια και με αλλαγμένο μαλλί, καθώς υπέκυψε κι αυτή στην ακατονόητη για μένα μόδα της μετατροπής σε ξανθιά μέχρι ξασπρίσματος, κάτι το οποίο νομίζω ότι δεν το είχε ανάγκη.

Ωστόσο, διατηρεί εκείνη την τσαχπινογαργαλιάρικη αύρα που είχε, κάτι το οποίο αποτελεί και το μεγάλο προσόν της.

Διατηρεί επίσης και με το παραπάνω τις άριστες υπηρεσίες που πρόσφερε! Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσω ότι η κριτική μου θα είναι ως ένα βαθμό υποκειμενική (και ποια κριτική άλλωστε δεν είναι; ), καθώς μεταξύ μας υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει εξαιρετική χημεία, ταιριάζουν τα σώματά μας! Έτσι, καθώς είναι και δεκτική σε όλα, φιλάει τέλεια, δε λέει όχι σε τίποτα και θέλει ολοφάνερα να το ευχαριστιέται και η ίδια, δεν άργησε να με κάνει τούρμπο, κάτι το οποίο της το ανταπέδωσα με τη δική μου γλυφομουνική περιποίηση, με αποτέλεσμα ένα καυλωτικότατο και πραγματικότατο διπλό τελείωμα από μέρους της.

Φυσικό ήταν να μην αντέξω πολύ και να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, αφού πρώτα μου τον έκανε πέτρα εξαφανίζοντάς στον στο στόμα της και ύστερα ανέβηκε πάνω μου.

Αν και δεν πολυπίστευα ότι θα υπήρχε και δεύτερος γύρος, όχι μόνο διαψεύστηκα, αλλά ήταν κι από αυτούς που θα θυμάμαι, με μεγάλη διάρκεια, με εναλλαγές (μια έμπαινα, μια έβγαινα, μια την έγλειφα, μια τον έπαιρνε αυτή στο στόμα της, χαμός!), με δυνατό και καυτό ίσως και διπλό και τριπλό τελείωμα της Αναστασίας και με ιδιαίτερα "δυνατή" κατάθεση κι από μένα! Και αυτό συνέβη γιατί αυτή η γυναίκα έχει την ικανότητα να με καυλώνει μόλις με ακουμπάει, κάτι που δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι μπορεί να συμβεί με όλες!... Φυσικά και πάλι αυτό είναι μια υποκειμενική κατάσταση, δε σημαίνει ότι όλοι θα ταιριάζουν το ίδιο μαζί της.

Αυτό όμως που έχω εγώ να πω, είναι ότι κατόρθωσε να με ξεζουμίσει μέσα σε πενήντα λεπτά, όπως δεν έχουν κατορθώσει άλλες νεώτερες, ομορφότερες κλπ. και να με κάνει να νοιώσω ιδιαίτερα ικανοποιημένος και...με κερδισμένο με το παραπάνω το "στοίχημα" της συνάντησής μας. Δεν το συζητάμε ότι αν μπορούσα να της βάλω 20 αντί 10 στη "διάθεση στο σεξ/συμμετοχή", θα της το έβαζα.

Φυσικά, η Αναστασία ενδείκνυται μόνο για συνειδητοποιημένους μιλφολάτρες, καθώς κοντεύει τα 50. Για όσους θέλουνε μοντέλα και πιπίνια, δεν κάνει! Για να σας δώσω καλύτερα να καταλάβετε, ανήκει περίπου στην κατηγορία της Νάντιας, αλλά με δυο "σκάλες" παραπάνω στην εμφάνιση για τα γούστα τα δικά μου.

Εξακολουθεί λοιπόν να αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω και να αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για όποιον ταιριάζει μαζί της! Εγώ είμαι ένας από αυτούς και έτσι...της εύχομαι καλή τύχη στην "επανεκκίνηση" που κάνει και θα την ξαναδώ.

Όπως λέω πάντα, για να δείτε αν κι εσείς μπορείτε να περάσετε το ίδιο καλά μαζί της, διαβάστε το σύνολο της κριτικής και αποφασίστε αν σας κάνει και μην κολλήσετε στη βαθμολογία.

Δε λέω "γαμάτε γιατί χανόμαστε", αλλά "γαμάτε για να ξεχνάτε ότι έχουμε χαθεί ήδη"...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2014
Αν είναι όπως στην φωτογραφία που βλέπω κ δεν εχ αλλάξει πολυ τότε αξίζει να την παρω για να δω τι ψάρια πιάνει ..
S
sohoviz
19 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

...
να μη σχολιασω...
19 Ιουνίου, 2014
Η φωτογραφία την κολακεύει. Έχει περάσει καιρός από τότε που βγήκε...
19 Ιουνίου, 2014
Φίλε geigi, δεν έχω να φοβηθώ κάτι, μπορείς να σχολιάσεις...
19 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μα πολυς ομως...η Αναστασια ειναι πλεον gilf
20 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ό,τι και νάναι, ακόμα τόχει.

Βέβαια, αν ήθελα να πάρω...θετικές ψήφους, στο στυλ "45 στους 45 τους βοήθησε αυτή η κριτική", εύκολο θα ήταν: θα έγραφα "πώς τολμάει αυτή η θείτσα να βγαίνει ακόμα στο κλαρί, μακρυά κι αλάργα!" - και θα ήμουνα...κύριος. Το θάψιμο πουλάει πάντα, σίγουρη επένδυση!
20 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Από τις πιό τίμιες παρουσίες. Παραμένει δυνατή στο κρεβάτι.
24 Ιουνίου, 2014
δεν διαφωνω για την ποιοτητα των υπηρεσιών της που είναι εξαιρετική
αλλά κατα την ταπεινη μου αποψη 55ρα ειναι οχι 50 η πολύ κοντα στα 55.... με τόσο μικρο βιζί σχεδόν σανίδα και 50 ευρω ελεοςσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
26 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όλα κρίνονται με βάση και την τιμή. Στα λεφτά της λοιπόν είναι πολύ καλή. Δεν λέω ότι είναι και η πιο όμορφη στον κόσμο - αν πληρώσεις παραπάνω, θα βρεις και ωραιότερες (σίγουρα) και ισάξιες σε υπηρεσίες (όχι σίγουρα)! Επίσης δεν έχει βυζιά σανίδα, υπερβάλλεις.
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9