Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 228769
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πως συμβιβάζονται αυτά τα δύο δεν ξέρω. Από τη μια να τα δίνει όλα στην πίπα, από την άλλη να έχει μόνιμα ένα ψυχρό, αδιαπέραστο βλέμμα αδιαφορίας. Όσο τον έχει στο στόμα δίνει ρέστα (άνετα μπαίνει στο top5) και όσο τον έχει έξω από το στόμα απλά λειτουργεί διεκπεραιωτικά. Στο σεξ λειτουργεί μηχανικά, με ελάχιστη ουσιαστική συμμετοχή. Έχει ωραία στησίματα αλλά σε καμία περίπτωση δεν σου δίνει την αίσθηση ότι ασχολείται πραγματικά μαζί σου. Περίεργα πράγματα! Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι απλά γουστάρει τις πίπες! Μάλιστα, όταν σχολίασα το βλέμμα της (ε, δεν άντεξα και της είπα ότι "είσαι ψυχρή βρε κορίτσι μου") μου έδωσε την εξής εκπληκτική απάντηση: "Ναι, ισχύει. Η μαμά μου μού έλεγε ότι θα ήμουν καλή αστυνόμος!"

Κατά τα άλλα, για την εμφάνισή της ισχύουν όσα αναφέρονται παρακάτω από τους λοιπούς συναγωνιστές. Όχι ιδιαίτερα όμορφη, αλλά θα αρέσει σε όσους τη βρίσκουν με το πλατινέ μαλλί. Καλοφτιαγμένο στήθος (ωστόσο σκληρό στη αφή) με ρόγες που αντεπεξέρχονται άμεσα. Ο κώλος της δεν με ενθουσίασε. Λιγνός, λιγάκι κατηφορικός. Από τις λίγες φορές που δεν επεδίωξα το doggy style.

Συνολικά δεν είναι καθόλου άσχημη λύση, δεδομένου ότι στα 80ευρώ παίζουν τρελά μπάζα ως εναλλακτικές. Αλλά πρέπει να βγάλει λίγη θερμότητα αν θέλει να ξεκολλήσει από τα 6αρια και τα 7αρια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
36
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουνίου, 2014
εχει πραγματι την συμμετοχη φουσκωτης κουκλας..
16 Ιουνίου, 2014
Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω πολυ ψυχρη ρε παιδι μου ενω απο υπηρεσιες ειναι πολυ καλη αυτη η ψυχροτητα σκοτωνει
17 Ιουνίου, 2014
Εγώ στο Δεύτερο ραντεβού γέλασα πολύ με μια ιστορία που μου είπε με κάτι Γερμανούς, που έκλαναν μπροστά της σε τραπέζι, λες και ήταν κάτι απόλυτα φυσικό και δεν ήταν ψυχρή αλλά μια χαρά γελάσαμε πολύ και με 80 ευρώ και λωκό είναι και γαμώ τις προτάσεις πάντα...
17 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ισως σε ..γουσταρει! γιατι και με αλλους τεσσερεις που εχω συζητησει ενοιωθαν οτι πηγαν με παγοκολωνα τριων οπων..
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4