Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αισθάνομαι τυχερός που με το χαμό που γίνεται αυτές τις ημέρες για τη Valeria κατάφερα να τη συναντήσω. Αφού πήρα το τηλέφωνό της μετά από αρκετά pm η τελική συνεννοήση με sms ήταν υπόθεση 3 μυνημάτων. Πήγα μισή ώρα νωρίτερα στο γνωστό χοτέλι του Ωνασείου από την ανυπομονησία μου και της έστειλα το δωμάτιο. Μου απάντησε ότι ήταν στο αυτοκίνητο και ότι θα ερχόταν στην ώρα της. Πλύθηκα παρφουμαρίστηκα και περίμενα με την πετσέτα. Στην ώρα της λοιπόν ακούω ένα γρατσούνισμα στην πόρτα. Ανοίγω και μπαίνει το μωρό με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που έκρυβαν το πρόσωπό της. Μπήκε φουριόζα και κάθεται στο κρεβάτι ψάχνοντας στην τσάντα της τα τσιγάρα της. Μου λέει θέλω να καπνίσω. Την αφήνω να κάνει ότι θέλει και προσπαθώ να ψυχολογήσω την κατάσταση. Λέω μέσα μου ας πάω με τα νερά της ελπίζοντας ότι θα μου βγει σε καλό. Μου ζητάει μουσική στην tv που την είχα κλειστή. Της δίνω το ματζαφλάρι να βάλει ότι θέλει.

Τώρα λέω μέσα μου ''η σειρά μου''. Κάθομαι όρθιος και αρχίζω να την σκανάρω. Μαλί πλατινέ ποστίζ μακρύ πιο άσπρο από τις φωτό που έχει ποστάρει. Πρόσωπο με όμορφα χαρακτηριστικά, μάτια πράσινα, δόντια λευκά. Φοράει το μπλέ φόρεμα με το μεγάλο ντεκολτέ που έχουν περιγράψει στο θρεντ της φίλοι συναγωνιστές. Το στήθος της στητό 2,5 προς 3 και διακρίνεται η ρόγα. Από το ανασηκωμένο φόρεμα στο όριο του στρινγκ βλέπω τα όμορφα πόδια της. Λέω εδώ είμαστε μην χάνεις χρόνο όρμα.

Κάθομαι δίπλα της και ενώ αυτή συνεχίζει να καπνίζει της κατευάζω την ράντα του φορέματος και αποκαλύπτω το καταπληκτικό φυσικό βυζάκι της. Αρχίζω να το γλύφω και από μόνη της μου προτείνει και το άλλο. Τα περιποιούμε και τα δύο δεόντος και πλέον σβήνει το τσιγάρο και σηκώνεται να βγάλει το φόρεμα. Φοράει ένα μπλε στρινκάκι από αυτά που μου αρέσουν. Ειμαι γονατιστός στο κρεβάτι και έρχεται και αυτή μπροστά μου και αρχίζουμε τα γλωσόφιλα. Χουφτώνω συνεχώς μία βυζιά μία κώλο μια μουνί που δεν μπορούσε να κρυφτεί σε αυτό το μικρό εσώρουχο.
Έχω γίνει τούρμπο και σκύβει να τον πάρει στο στόμα. Η πίπα της δεν είναι και το δυνατό της σημείο αλλά παθαίνω το πρώτο εγκεφαλικό όταν κοιτάω στον απέναντι καθρέπτη τον υπέροχο αχλαδωτό κώλο της. Ποιά πίπα λέω μέσα μου το θέαμα κοίτα. Και ενώ έχω χαζέψει κανένα πεντάλεπτο με τη θέα, ξεχνώντας την ανούσια πίπα χωρίς περιποίηση της γύρω περιοχής μου φοράει το λάστιχο. Ξαπλώνω και αρχίζει το καβαλίκεμα. Και στην ιππασία δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζει η κίνηση, αλλά σαφώς ενθουσιάζει η θέα πάλι στον καθρέπτη και το χούφτωμα των βύζων.
Αφού έχω τον έλεγχο του ρυθμού για να μην την πατήσω την γυρνάω στα τέσσερα. Εκεί παθαίνω το 2 εγκεφαλικό. Τι στήσιμο είναι αυτό? Τι τούρλωμα με την κολοτρυπίδα να με κοιτάει? (παρεπιμπτώντος φαίνεται δουλεμένη αλλά δεν ζήτησα αφού είχε πει ότι δεν παρέχεται). Τι σπάσιμο μέσης? Και ενώ είχα σκοπό να αλλάξω αρκετές στάσεις στον πρώτο γύρο, το μετάνιωσα και είπα εδώ θα μείνω. Βέβαια το κράτησα όσο ήθελα και μια την τραβούσα πίσω χουφτώνοντας τα βυζιά, μία έπεφτα επάνω της με το ένα χέρι στην κλειτορίδα της και με το άλλο να της στρίβω το κεφάλι για γλωσσόφιλα. Έτσι έγινε κατάθεση πρώτου γύρου.
Φεύγει κατευθείαν για μπανάκι και ακολουθώ εγώ. Την βρίσκω με τσιγάρο στο κρεβάτι και ανάβω και εγώ. Μόλις βλέπει τα Cohiba σβήνει το δικό της και παίρνει από μένα. Ενθουσιάζεται και αρχίζει να λικνίζεται. Της λέω ότι μπορεί να τα κρατήσει αφού της αρέσουν. Προσπάθεια για κουβεντούλα αλλά πολύ δύσκολα. Μόνο ρώσικα ή ιταλικά από ότι είπε θα μπορέσεις να πεις κάτι. Στα λίγα που είπαμε ενώ χόρευε στο ρυθμό της μουσικής μου είπε ότι τραγουδάει και έχει παίξει σε βίντεοκλιπ. Κάτι με ΄΄καμπριολέ'' δεν μπόρεσε να μου εξηγήσει περισσότερα. Εσείς οι YOUTUBάδες ίσως το βρείτε.
Όπως είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα βλέπω την κωλάρα της και φτιάχνομαι πάλι. Για τον δεύτερο γύρω δεν θα πω πολλά, εναλλαγή στάσεων και τελείωμα ιεραποστολικά όπου πέταξα το σκούφο και την γέμισα σε όλο το σώμα.

Συνοψίζοντας θα έλεγα ότι στα λεφτά αυτά δεν πρέπει να κυκλοφορεί ανάλογο παιδί αυτή την εποχή.

ΥΓ. Ξέχασα να πω ότι μου έβγαλε και ένα τσαμπουκά στο ημίχρονο που το πήρα όμως αστεία. Ι WANT COLD WATER μου λέει και της δίνω το μπουκάλι μου να πει. Με τόση ανταλλαγή υγρών δεν περίμενα να συχένεται. ΘΕΛΩ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ μου λέει στα Ελληνικά. Αν και 2 μήνες μόλις Ελλάδα καταλαβαίνει αρκετά.

Αυτά εύχομαι να βοήθησα και καλό βόλι. ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
NICK TRIVE
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
9.254
Πόντοι:
25.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rodriguez65, PSAXTIRI, wired77 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουνίου, 2014
Ελπίζω να μην έχει θέμα με τα δικά μου Partagas. Εξαιρετική περιγραφή. +1 [ 7/9 ].
12 Ιουνίου, 2014
Ωραια περασες τυπε μου...αλλα μονο κωλο ακουο δεν σου εκανε το κλικ κατι αλλο επανο της Χμμμ;
12 Ιουνίου, 2014
Ωραίος και εσύ και η Valeria .... Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο +1
12 Ιουνίου, 2014
Αγαπούλες αναρωτιέστε ποιος χαλάει την πιατσα μετα....εξτραδακι πακετο 50€ cohiba Μαλακία
12 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τα καπνίζει όλα. Μεγάλο χαμόγελο
12 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μεγάλε υπερβάλλεις. Τζάμπα μου ήρθαν δωρο 2 κούτες. Έδωσα ένα πακέτο με 10 τσιγάρα μέσα. Αν αυτό με κάνει αγαπούλη τότε πάω πάσο. Ναι το αγαπάω το μουνί ο βλάκας.
12 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το πιο δυνατό της σημείο τόνισα. Γλώσσα
13 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οκ διευκρινησες ότι ηταν τα τσιγάρα οχι τα πουρακιαΣπασίκλας
Ευτυχώς γιατι αλλιως ηθελες παραδειγματική τιμωρία Γλώσσα
14 Ιουνίου, 2014
Nick το μωρο κανει μαθηματα Ελληνικων γι'αυτο καταλαβαινει
16 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

το κοριτσι είναι τουμπανακι φιλε -
ωραιο στηθος- ματι - χειλη - επιδερμιδα εχει πολλα κλικ Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10