Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπον αφου ειδα νεο αιμα στο σαιτ κι ειχα μαθει απο φιλο που την ειχε παρει οτι ειναι 10αρι χωθηκα στα πμ και μετα στα sms αφου μου εστειλε το κινητο της στο inbox με καθυστερηση ομως.στα μηνυματα δεν απαντησε αμεσα και γενικα υπηρχε ενα προβλημα επικοινωνιας.τελος παντων εστω κι ετσι το ραντεβου κλειστηκε.

σκαει μυτη λοιπον και βλεπω ενα παιδαρο γυρω στο 1,70(μπορει να κανω και λαθος γιατι το τακουνι γελαει),20-25 ετων,ξανθια,με πολυ μακρια μαλλια,καταπρασινα ματια,αδυνατη,2αρι-2,5αρι βυζο φυσικοτατο και στητο,ντυμενη με ενα αερινο φορεμα κοντο και μονο μια ζωνη να το συγκρατει.λεω εδω ειμαστε.ειναι ακριβως οτι ονειρευεται να γαμησει καθε αντρας.στη συνομιλια υπηρχε λιγο προβλημα ομως καθως απο ελληνικα ειναι γρι κι απο αγγλικα ουτε τα βασικα που λενε.τελος παντων αυτα τα προσπερναμε ομως.

βγαζοντας το φορεμα της φορουσε απο κατω μονο ενα στριγκακι που τονιζε ιδιαιτερα την κωλαρα της την οποια δυστυχως δε δινει, αν και μου φανηκε δουλεμενη.
και ξεκιναει ο αγωνας αφου τα δεοντα ειχαν ηδη γινει,κλασσικα με φιλια παντου,αρμεγμα βυζου και περασμα αναγνωρισης της μικρης περιοχης.
γουλι,ωραιο μουνακι να χαιρεσαι να το γλυφεις με τις ωρες.σε λιγο σηκωνομαι ορθιος και κατεβαινει χαμηλα κι αρχιζει στοματικο ακαποτο.
καλη πιπα,υγρη αλλα θελει λιγη δουλεια ακομα για να τελειοποιηθει και να αποδωσει τα μεγιστα.περασμα απο τα καλαμπαλικια ειχε μονο μετα απο δικη μου προτροπη και οχι αρκετο γιατι απο οτι καταλαβα μαλλον δε το γουσταρει ή δε θελει να το κανει,γιατι το απεφευγε με τροπο,οπως δε δεχεται και το cim-cif γιατι οπως ημουν ορθιος και πηγα να της τα ριξω ειπε ΝΟΟΟΟ, κι ετσι την εχυσα στους βυζους για πρωτο γυρο.

ο δευτερος γυρος αρχισε περιπου σαν τον πρωτο,με περισσοτερη διαρκεια και ανεση τωρα,αφου ειχα βγαλει τα πρωτα τα χοντρα και ετσι ημουν πιο ανετος.μετα την πιπα περναω λαστιχο κι αρχιζουμε με reverse cow για να βλεπω την κωλαρα της να ανεβοκατεβαινει πανω μου.γυρισμα σε πισωκολλητο κι αντεχει γερο σφυροκοπημα αδιαμαρτυρητα.μετα την πιανω και παμε μπρος στον καθρεπτη στα ορθια και την παιρνω ετσι χουφτωνοντας ταυτοχρονα τα βυζια της και δινοντας της ποτε φιλια στο στομα,ποτε χαστουκια στον κωλο.ειπαμε αντεχει ανετα.
τελος πεφτουμε παλι στο κρεββατι με μενα απο πανω να της εχω σηκωσει τα ποδια και να την πηδαω ετσι. το τελος ηρθε εντονα και βγαζοντας το προφυλακτικο την εχυσα σε κοιλια και βυζους.

ετσι λοιπον εκλεισε η συναντηση μου με τη Βαλερια κι αφου μπανιαριστηκαμε αμφοτεροι γιατι ειχαμε γινει μουσκεμα,πληρωθηκε το αντιτιμο και αναχωρησαμε μαζι απο το ξενοδοχειο.

συμπερασματικα λοιπον θα ελεγα οτι δεν περασα και ασχημα,η κοπελλα συμμετεχει ενεργα,προσπαθει να ευχαριστηθεις,το δυνατο της σημειο ειναι οτι αντεχει σε γερο σφυροκοπημα και οτι ειναι εξαιρετικα εμφανισιμη,αλλα θελει βελτιωση σιγουρα στο στοματικο καθοτι ειναι λιγο ατεχνη,οπως επισης και στο cim-cif που δε δεχεται ενω αυτο ειναι στανταρ στις περισσοτερες κοπελλες του χωρου.
αυτα απο μενα παιδες και να ειστε καλα.

Υ.Γ.οχι οτι με νοιαζει,απλα το αναφερω,αλλα πηγαινοντας προς το αυτοκινητο μου οταν φυγαμε που ηταν παρκαρισμενο 20 μετρα απο την εισοδο του ξενοδοχειου η μικρη τηλεφωνησε καπου κι ωσπου να βαλω μπροστα και να φυγω ηρθε οδηγος και την παρελαβε με ΙΧ.
μηπως τελικα δεν ειναι και τοσο ανεξαρτητη οσο φαινεται και ειναι γραφειατη πλασσαρισμενη ως ανεξαρτητη?Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
ξαναλεω δε με νοιαζει να ειναι οτιδηποτε. να ειστε καλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 03, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
petergsp
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
48.072
Πόντοι:
41.443
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sproxe Garsia, Εκλεκτικός, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού