Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Houston we have a problem... Γλώσσα

Λοιπόν, να τα πάρω από την αρχή. Και δώστε βάση. Της κοπέλας της στέλνεις PM από το thread της και σου στέλνει απάντηση μαζί με το κινητό της. Συνεννόηση εύκολη μόνο με sms... από τα πιο εύκολα κλεισίματα που έχω κάνει ποτέ. Η κοπέλα μιλάει Ρώσσικα (είναι Ρωσσίδα), λίγο Ιταλικά, ακόμα πιο λίγα Αγγλικά και σχεδόν καθόλου Ελληνικά. Άρα συννενόηση με ολίγον τι από Αγγλικά.

The story:
Χτυπάει η πόρτα ανοίγω και μένω μαλάκας... Είχα ακούσει από 2 συναγωνιστές που είχαν δοκιμάσει ότι είναι όμορφη αλλά κράταγα "μικρό καλάθι". Λοιπόν, σημειώστε: 20-22 χρονών (αυτή λέει 20), πάνω από 1,65 ύψος χωρίς τις γόβες (φόραγε κάτι γόβες γαμμάτες και είμασταν σχεδόν στο ίδιο ύψος), περιποιημένο πλατίνα μαλλί ίσιο, φοβερό γαλάζιο φορεματάκι, πράσινο μάτι, δέρμα μαυρισμένο (νόμιζα από τα μπάνια αλλά τελικά κάνει solarium). Με λιγα λόγια η κοπέλα στέκεται άνετα για μοντέλο.

Attitude:
Μπαίνει μέσα λοιπόν με βλέπει, σκάει ένα φαρδύ χαμόγελο και όλο νάζι και σκέρτσο αρχίζει να λέει ότι ζεσταίνεται και άρχισε να τα πετάει. Δε φόραγε και πολλά μέσα από το φόρεμα μόνο το στρίνγκ της. Λοιπόν, με το που γδύνεται αξίζει για λίγο να τη χαζέψεις. Ο σωματότυπός της για εμένα είναι ο ιδανικός. Το στήθος? Τι να λέμε τώρα? Κώλος? Ποίημα... Επιδερμίδα?... Ξέρει πολύ καλά πόσο όμορφη είναι και είναι αυτάρεσκη. Της αρέσεις πολύ να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Sex:
Η κοπέλα έχει πολύ διάθεση. Είναι πεντακάθαρη παντού. Παίρνει φοβερές στάσεις. Στα 4 υπάρχει κίνδυνος εγκεφαλικού. Cowgirl βλέποντας αυτές τις βυζάρες και αυτή να χτυπιέται δεν ξέρω πόσο μπορεί να αντέξει κανείς. Πίπα πολύ καλή (δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες της Ρουμανίας σχολές).

Social:
Προβληματικό μεν, αν το προσπαθήσεις κάτι γίνεται δε... αλλα πραγματικά αυτό δεν είναι και τόσο μειονέκτημα για αυτή την κοπέλα καθώς περνάς γρήγορα στο παρασύνθημα..

Φωτογραφίες:
Εγώ τις το είπα ότι οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει δεν την κολακεύουν καθόλου. Τη ρώτησα κι όλας αν είναι όντως δικές της. Τη δείχνουν σίγουρα μεγαλύτερη. Αν και χαλάστηκε λίγο είπε πως καλύτερα να έρχεται ο άλλος με χαμηλότερες προσδοκίες παρά να φτιαχνεις καλές φωτογραφίες με photoshop και τελικά να βλέπεις μια κοπέλα που να μην έχει σχέση με τις φωτό. Η κοπέλα είναι πολύ ανώτερη από τις φωτογραφίες...

Ελπίζω με αυτή την κριτική να μη μας κάνω κακό. Κάθησα και σκέφτηκα πολύ για το αν θα έπρεπε να γράψω ή όχι. Αλλά όταν μου είπε και η ίδια ότι θέλει να της γράψω και επειδή καθόμαστε πολλοί από εμάς και τα "σκάμε" σε μέτριες με τουπέ (μη αρχίσω τώρα), θα ήταν πολύ εγωιστικό να μη γράψω αυτό που είδα. Είναι η πρώτη φορά που γράφω και ξέρω ότι δεν υπερβάλλω καθόλου στην κριτική μου. Από την άλλη φοβάμαι ότι θα το χάσουμε το κορμί.. είναι αναπόφευκτο...

Προσοχή στους αγαπούληδες και στους παντρεμένους.. είναι άκρως ερωτεύσιμη..

В Прощай Валерии..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 06, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Noah_1
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
570
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostasm2005

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουνίου, 2014
Καλη αναλυτικη περιγραφή-κριτικη...
Οτιτλος βεβαια ασχετος,εντελως....
10 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ο τίτλος είναι συνειρμικός... Η κοπέλα είναι "πύραυλος".. και όταν τη δεις από κοντά υπάρχει άμεση επικοινωνία με το κέντρο ελέγχου του κάτω κεφαλιού... Το πρόβλημα έγκειται στο ότι θα κλείσει σπίτια η συγκεκριμένη.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2