Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική.Συνάντηση με την εν λόγω κυρία στο γνωστο ξενοδοχείο πίσω απο το Ωνασειο!
Αργοπορία ενος τετάρτου.Χτυπαει η πόρτα,ανοίγω κ βλέπω μια πολυ ομορφη κοπέλα στο πρόσωπο ,η οποια ειναι αρκέτα μικροκαμωμενη.
Μελαχρινή με υπέροχα χείλη ,κοντο καρε μαλλί κ γενικότερα με μια εξωτικη ομορφία στο πρόσωπο(το τονίζω)Μιλάει απταιστα Ελληνικα αν κ η ιδια δηλώνει απο Βενεζουέλα με πολλά χρόνια στην Ελλάδα.Η ηλικία της γύρω στα 25. Σωμα τώρα...στήθος φυσικο δυάρι με μικρή ρωγα ,αδυνατουλα κ ύψος γυρω στο 1.60-65. Δεν την λες σε καμμια περιπτωση ασχημη αλλα για όσους θελουν μπαμπατσικη γκομενα,δεν θα γουστάρουν.Ακρα περιποιημένα στο φουλ κ πεντακαθαρη.Πολυ φιλικη ,πολυ ανετη κ πολυ ωραιο ατομο.Μπορεις ΟΝΤΩΣ να πεις κ καμμια κουβεντα μαζι της χωρις να σου σπαει τα αρχιδια με την πολυλογια κ χωρις να πεταει την μια μαλακια πισω απο την αλλη.Στον αγώνα πολυ καλο στοματικο χωρις χερια,σαλιο αρκετο κ περιποιηση της γύρω περιοχης.Στο κομματι του sex δεν ειναι η γκομενα που θα ουρλιαζει κ θα νομιζουν απο τα γυρω δωματια οτι την σπας στο ξυλο..Πολυ ερωτικη κ καυλιαρα ,με γωσσοφιλο κ γλειψιμο γενικοτερο κατα την διαρκεια.Εγω μετα απο λιγο νομιζα οτι γαμαω γκομενα που εχουμε γνωριστει εξω πριν κανα δυωρο.Δυο γύροι,τελειωσα κ τις δυο πανω στο γαμησι κ αληθεια σας λεω το καταευχαριστηθηκα.Κ εγω κ ο πουτσος μου.Για μένα (κ το τονίζω αυτό) ηταν απο τα καλυτερα cg που εχω παρει αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα.Ελπιζω να βοήθησα κ οχι να μπέρδεψα.Καλη συνεχεια σε όλους σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 06, 2014
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
originalred
Μέλος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
17
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2014
Χμμμ;1μιση ωρα 120 ευρα η 2 χυσιδια 120 ευρα ?!
04 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

2 φορες 1 ωρα.κατα λαθος το 1.5 ωρα..
08 Ιουνίου, 2014
Πολυ καλη η περιγραφη σου αλλα δυο σχολια για το μωρο. Το 1.60 -1.65 μονο σε αναταση το φτανει, λιγο γεματουλα με καμπυλες θα ελεγα αλλα οχι χοντρη, και ελαφρα κυτταριτιδα γυρω στα κωλομερια. Ξεχασες και τα τατοο που δεν ειναι μεγαλες ζωγραφιες αλλα μπορει να τα βρησκουν αποκρουστικα μερικοι παιχτες. Εχει ενα μικρο στο δεξι κωλομερι και ενα ξεφθυσμενο στο αριστερο ποδι που δεν τα λες καθολου αντιαισθητικα.

Τωρα ομως ας παμε στον κωλο που υποτιθεται οτι δινει. Δεν θα παρετε παιχτες εκτος και αν εισαστε Ιαπωνικης καταγωγης και το "αιθανεται να σας τον δωσει"
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3