Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 13 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με την Κατερίνα έχω συναντηθεί συνολικά 3 φορές. Η συγκεκριμένη κριτική αφορά την τελευταία μας συνάντηση.

Η αλήθεια είναι ότι την Κατερίνα την βρίσκεις δύσκολα στο τηλέφωνο, μιας και δεν κάνει πολλά ραντεβού. Πάντως νιώθω ότι πιο έυκολα απαντάει σε μηνύματα παρά σε κλήση τηλεφώνου. 40άρα, σωματότυπος λεπτός, γυμνασμένος, petite, με μικρό στήθος και καλό, μικρό κωλαράκι. Πρόσωπο μέτριο με ωραία μάτια.

Το πρωινό ραντεβού κανονίστηκε για παραλιακό ξενοδοχείο. Ήταν ευδιάθετη και στην ώρα της. Γενικά είναι λίγο του μπλα μπλα, οπότε δεν χρειάζεται να ανοίξεις μεγάλα θέματα συζήτησης μαζί της, εκτός εάν θες να φας τέταρτο-εικοσάλεπτο στο έτσι, καθώς έχει μια τάση να ξεφεύγει. Παρόλα αυτά δεν το κάνει για να σου φάει χρόνο, και είναι στο χέρι σου να την κόψεις. Έχει πολύ καλό social time πάντως, καθώς είναι ελληνίδα και γενικά είναι καλό κορίτσι/κυρία! Προσωπικά τα πάμε αρκετά καλά στο social, οπότε δεν με χαλάει που είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να πω 2 κουβέντες εκτός από το να την πετάξω πάνω σε ένα κρεβάτι.

Στα του κρεβατιού, θέλει πάντα να το μασαζάκι της πρώτα για να χαλαρώσει. Η Κατερίνα (καλώς ή κακώς) θέλει αυτό που κάνει να το απολαμβάνει κιόλας, οπότε για λάτρεις του μπείτε, πηδάτε, χύστε, φύγατε δεν κάνει. Από την άλλη, αμα την προσέξεις και την κάνεις να περάσει καλά, θα στο ανταποδώσει εις διπλούν. Προσωπικά, εγώ προτιμώ αυτού του είδους το ραντεβού από το κλασσικό "ψυχρό" επαγγελματικό. Αυτό ειναι προσωπική προτίμηση του καθενός όμως.

Μετά το μασαζάκι της έβγαλα τα στρινγκάκι και επιδόθηκα σε ένα 15λεπτο στοματικό κατά το οποίο τέλειωσε. Η ανταμοιβή μου ήταν ένα ωραίο τσιμπούκι από μεριάς της και ένα ακόμα πιο ωραίο γλύψιμο στις μπάλες. Ειδικά στις μπάλες ήταν κάνα 10λεπτο και τις περιποιόταν (το καραμέλωμα της μ'αρεσει περισσότερο και από την πίπα προσωπικά). Στα του σεξ, είχε ανάψει αρκετά από το προηγούμενο στοματικό που της έκανα οπότε μου ζήταγε επίμονα να της πηδήξω δυνατά. Φιλιά δέχεται και κάποιες φορές τα ζητάει και μόνη της, αν και η ανάσα της έχει μια ελαφριά τσιγαρίλα κάποιες φορές.

Το τέλος ήρθε στο στοματάκι της. Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε δεν με άφησε να τελειώσω στο στόμα της, αλλά στα επόμενα 2 ραντεβού τα δέχτηκε όλα κανονικά, αν και μετά τα αφήνει να πέσουν πάνω στο πέος σου και δεν τα κρατάει στο στόμα της για να φτύσει στον νιπτήρα. Από την άλλη μεριά, επιδόθηκε σε ένα ωραίο καθάρισμα του εναπομείναντος σπέρματος από το πέος με την γλωσίτσα της πριν πάει για μπανάκι.

Σε γενικές γραμμές, η Κατερίνα είναι μία value for money περίπτωση 40αρας milf που άμα την προσέξεις λίγο, θα περάσεις πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι με το μασαζάκι και το μπλα μπλα της, ίσως να μην προλάβεις να χύσεις 2 φορές μέσα σε μία ώρα, αλλά το συνολικό πακέτο με συνδυασμό με τα 50 ευρώ τιμή είναι πολύ καλή περίπτωση κατά την γνώμη μου. Βγάζει μία πολύ amateur αύρα, η οποία και βοηθάει στο να περάσεις καλά χωρίς να νιώθεις τον ψυχρό επαγγελματισμό μιας ιερόδουλης. Στο κάτω κάτω, άμα θες να χύσεις πάνω από μία φορά, στο δίωρο (στα 100 ευρώ) θα προλάβεις και παραπάνω από 2. Από την άλλη, άμα απλά της πεις ότι θες να περάσετε κατευθείαν στο ψητό ώστε να προλάβεις σε 1 ώρα 2 φορές, λογικά δεν θα έχει καμία αντίρρηση. Τέλος, νιώθω ότι όσο περισσότερο σε ξέρει, τόσο καλύτερα θα περάσεις μαζί της (θα ξέρει τι σε φτιάχνει καλύτερα, θα σε αφήσεις να χύσεις στο στόμα της κτλ). Μπορεί να μην είναι για όλα τα γούστα, αλλά στα 50 ευρώ, τα τιμάει τα λεφτά της και με το παραπάνω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.400
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2014
ρε τυπε αυτη δεν εγκαταλειψε το αθλημα ??? θα μας τρελλανεις Χμμμ;
12 Μαΐου, 2014
...εχεις καλη..μνημη!!!
12 Μαΐου, 2014
Καλησπέρα,
Είναι εύκολο να μου στείλεις το τηλ.
Ευχαριστώ
12 Μαΐου, 2014
Ναι, το εγκατέλειψε για κανα τρίμηνο αλλά τώρα επανήλθε.
12 Μαΐου, 2014
Μπορει να μας ειδοποιει εμμεσα ότι ξαναρχισε το σπορ.
13 Μαΐου, 2014
Συνολικά θα συμφωνήσω με τα σχόλιά σου φίλε golden (το 21 τα παραγράφω, δεν πιστεύω ότι είσαι 21!). Θα διαφωνήσω μόνον με το κολαράκι της (φυσικά αυτό είναι και προσωπικό γούστο) που είναι μεν μικρό αλλά για μένα είναι πολύ flat, του στυλ άκολη (μεγαλο)κοπέλα.
Highlight της συγκεκριμένης είναι η ευκολία που παραγγέλνει τηλεφωνικά από την reception: "Ένα φραπέ χψζ και 2 προφυλακτικά στο 204 παρακαλώ" λέει στην κοπέλα! Πολύ γέλιο, και το κάνει συστηματικά και σχεδόν με όλους... Έχει "κόψει" πολύ στο πρόσωπο όμως το Κατερινάκι...
13 Μαΐου, 2014
Πριν πόσους μηνες ειπαμε η τελευταία συνάντηση?
S
Sc0rpi0s
13 Μαΐου, 2014
Η τελευταία συνάντηση είναι πριν 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, όχι μήνες! ;)
(Updated: 13 Μαΐου, 2014) 13 Μαΐου, 2014
Όσο για τηλέφωνο που με spammarete με PMs, η ίδια νομίζω έχει ζητήσει να γίνεται μια πρώτη επικοινωνία μέσω mail, οπότε κάντε την mail στο "trellokaterinaki@yahoo.gr" και αν απαντήσει απάντησε!
13 Μαΐου, 2014
Αν βάλετε το μειλ που αναφέρεται παρακάτω στο φατσοβιβλίο θα εμφανιστεί ένας κύριος! Γερο-μύστηςΓερο-μύστης Κουλ
24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3