Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 4 10
Call-Girls 14240
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γύρισα με πολλές καύλες από την κραιπάλη του Πάσχα και είπα να επικοινωνήσω με το φίλο Κώστα για να μας στείλει κανένα πιπίνι να ξεμπουκώσουμε. Μιας και η εν λόγω νεαρά φαινότανε ερασιτέχνις, είπα να τη δοκιμάσω. Το ραντεβού κλείστηκε γρήγορα σε γνωστό ξενοδοχείο κοντά στο καρδιολογικό κέντρο, έφτασα και περίμενα. Ήρθε λίγο καθυστερημένη: ανοίγω και βλέπω μια νεαρή ξανθιά, ψηλή, γύρω στα 21, όχι παραπάνω, της διπλανής πόρτας. Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ που τόνιζε τα 3άρια βυζιά της (φυσικά). Αντίθετα με τις προηγούμενες κριτικές, σε μένα ήταν ομιλητική και ευγενική. ξεντύθηκε γρήγορα, πετώντας έξω τα κανόνια της που μόνο λόγω νεότητας άξιζαν το γλείψιμο που έφαγαν: η ρόγα δεν ήταν σχηματισμένη, το χούφτωμα καλό και η αντίδραση ήπια. [Τα γράφω αυτά για τους βυζολάγνους: είναι 20άρα, έχει βυζιά ωραία, αλλά σύντομα θα κρεμάσουν... Money Mouth] Ο κώλος της ελληνικός: αχλαδωτός, μεγάλος, αλλά επειδή είμαι κουλοροπνίχτης, δεν κώλωσα (Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο) Εκείνο που δεν μου άρεσε είναι ότι έχει ένα ελαφρύ χνούδι σε όλο της το σώμα, χέρια πόδια, κ.λπ. Επίσης, πήγε μεν για ντουζάκι, αλλά ήταν πολύ σύντομο. Επιστρέφοντας στο δωμάτιο, άρχισε τα φιλιά τα βαθιά, έχει και ένα πίρσινγκ στη γλώσσα ενδιαφέρον. Η πίπα της ρουμάνικη, καλή, ξεσκούφωτη αλλά με χέρια (μάλλον έχει μάθει από τα προηγούμενα αρνητικά που άκουσε...) δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά ένα νεαρό κορίτσι να σου γλείφει τη μαλαπέρδα και να σε κοιτάει στα μάτια (ωραία τα μάτια της, παρεμπιπτόντως) είναι αρκετά καυλωτικό, όπως και να το κάνουμε. Πρότεινα να τη γλείψω κι εγώ και γύρισε στο 69 αλλά εδώ ... 2η απογοήτευση: είχε ελαφρά μυρωδιά το νιμού της, όχι κάτι να σε ανακατεύει για να ξεράσεις, αλλά μύριζε. Έτσι μου έφυγε η επιθυμία και περιορίστηκε στο δαχτυλέτο (πήρε δύο άνετα).

Λόγω κάβλας, δεν περίμενα και πολύ: της ζήτησα να με καβαλήσει, όπερ και εγένετο. Το γουστάρει και δεν είναι ψεύτικο, ανεβοκατέβαινε με ρυθμό ενώ μάλαζα τα σάρκινα μπαλόνια της (ο ποιητής!!) και σε κανένα 5λεπτο, τελείωσα αργά και όμορφα ενώ με τα νύχια της χάιδευε απαλά τα αρ@@ια μου ! Καλό το πρώτο, είπα, σειρά να πάρει και το κουλουράκι (όπως είπα και πριν, το γουστάρω το θεσσαλονικιώτικο, ειδικά σε νεαρά κοράσια Γαμήσου ) Μιλήσαμε για κανένα τέταρτο περί ανέμων και υδάτων, σπουδάζει 2ο έτος οικονομικά στην πατρίδα της (αλήθεια είναι, το τσέκαρα με ερωτήσεις Μεγάλο χαμόγελο ) και μου λέει σε μια στιγμή "θέλω να ξαναπαίξω μαζί σου" ! Ξανά πίπα, δακτυλέτο, και στο κωλαράκι της τώρα, δεν είχε αντίρρηση, μου βάζει όμως γρήγορα προφυλακτικό. Λόγω "εμπειρίας" (λέγε με ηλικία) μ'αρέσει να κάνω ένα διάλειμμα μεταξύ των ημιχρονίων, ώστε να φχαριστιέμαι το φινάλε, αλλά είπα, αφού το μικρό το θέλει αμέσως, ας μην την αφήσουμε ανικανοποίητη (αγάμητη). Στα 4 λοιπόν, και βουρ στο νιμού της και πάλι: τώρα λοιπόν που είχα την ηρεμία να το εξερευνήσω με τη φρέζα, είναι στενό και υγρό αλλά όχι πολύ, οπότε δε γλιστράς αμέσως μέσα έξω. Επίσης άρχισε και πάλι, το χάδι με τα νύχια στα δαρδανέλια μου και αυτό έκανε τα πράματα καλύτερα. Ε λοιπόν, φίλοι συναγωνιστές, η 40άρα φρέζα δεν χρειάστηκε πολύ ώρα να κάψει λάδια και να της χαρίσει ένα ωραίο μπολ κρεμίτσα και μάλιστα χωρίς να επισκεφθεί το κουλουράκι της ! Αυτό είναι από μόνο του θετικό, διότι με πολύ λίγες τουρίστριες μου έχει τύχει: συνήθως τους σκίζω το βαρδουλέτο τη 2η φορά για να τινάξω την κρεμίτσα μου ! Εδώ δε χρειάστηκε και σε αυτό παίρνει καλό βαθμό η νεαρά εκ Καρπαθίων.

Στα υπόλοιπα όμως, είναι ερασιτέχνης, πρέπει να προσέχει περισσότερο την καθαριότητά της στα σωστά σημεία, έχει και ένα ασουλούπωτο κωλί με 2-3 μπιμπίκια (πιθανώς από το ξύρισμα), δεν αξίζει τα 120 ευρώπουλα. Η Βαλεντίνα του ίδιου γραφείου είναι μουνάρα, μοσχομυριστή, κάβλα σκέτη, κάνει 30 παραπάνω και δε δίνει κουλουράκι αλλά είναι καλύτερο value for money. Να το προσέξει αυτό ο Κώστας ώστε να κρατήσει πελατεία. Όσοι όμως πιπινολάτρες και βυζολάτρες, για μια επίσκεψη καλή είναι Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
97
Likes:
850
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού