Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 7 10
Call-Girls 43862
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Δυστυχως θα ειμαι λιγο αρνητικος με την Κατερινα Νο ..... ( πηξαμε απο Κατερινες). Το κοριτσι πραγματι ειναι φρεσκο, πολυ ωραιο λαμπαδα-σωμα, ελαφρα αβυζο και πισινακι πεταχτο και ανεκμεταλλευτο. Ειναι βεβαια στην αρχη της καριερας του και μεχρι να στανιαρει θελει υπομονη και επιμονη. Προσπαθει να ευχαριστησει τον πελατη αλλα εχοντας κακο μανατζερ βγαζει μια ανεπιτρεπτη επαγγελματικοτητα. Σε καμια περιπτωση δεν αισθανεσαι με ενα πιπινι αβγαλτο. ( Ωρα Kατερινα GDE, Βαλεντινα και τοσες αλλες). Ομως στα θετικα να πω οτι το παλευει. Αλλα κυρια διυθυντρια του γραφειου 180 + ξενοδοχειο ειναι πολλα παρα πολλα για κατηχηση νεανιδος. Που αν προσθεσεις οτι δεν κανει cim , δεν αφηνει ουτε χαιδεμα στο πισινακι του, κανουν την συνεδρια ... μαλακια. Συγνωμη αλλα με τοσα χρηματα ειμαι απαιτητικος. Για σκεφτειτε κατι αλλα μανουλια που περασαν τι επρεπε να ζηταν ? Βεβαια ολοι τρεξαν - οπως κι εγω αλλωστε - στο νεο , το αλλοιωτικο κοριτσακι. Δεν θα απορησω αν μια ημερα την δουμε μοντελλο. Μαλλον προς τα εκει πρεπει να στραφει. Εδω ......

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 08, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
erikos_E
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
6.927
Πόντοι:
2.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2014
"ανεπιτρεπτη επαγγελματικοτητα"
τι ακριβως εννοεις?
14 Απριλίου, 2014
Τελικα δεν καταλαβα, τι δεν σου αρεσε, το κοριτσι ή η τιμη;
15 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μάλλον η τιμή δεν του άρεσε σε σχέση με αυτό του πρόσφερε. Κι εγώ δεν κατάλαβα τελικά. Αν τα πιπίνια είναι άβγαλτα, θα μας άρεσε; Βέβαια κι εγώ αν έπαιρνα πιπίνι, θα ήθελα να είναι λίγο άβγαλτο..
15 Απριλίου, 2014
Δεν αφήνει χάιδεμα στο πισινάκι???Όχι μόνο αφήνει,αλλά το δίνει κιόλας!!Τουλάχιστον σε εμένα!!!
15 Απριλίου, 2014
δεν κανει cim , δεν αφηνει ουτε χαιδεμα στο πισινακι του...

αυτά αληθεύουν?
15 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Την εδεσες και το πηρες το ειπες και μονος σου, δεν σε αφηνε.
15 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το πισινάκι της το δίνει (σε κανονικά μεγέθη)
Τώρα αφού οι προηγούμενες κριτικές αναφέρουν ξεκάθαρα για την απειρία της, τις υπηρεσίες που προσφέρει και το κόστος και εφόσον τις διάβασες γιατί διάλεξες να πας μαζί της και στην συνέχεια διαμαρτήρεσαι και λες ότι δεν σου άρεσε?
15 Απριλίου, 2014
Τι καθοσαστε και σχολιαζετε ρε σεις, οσοι περασαμε, ξαναπερασαμε, και παλι θα περασουμε. Μακαρι να ληφθει τουτη η κριτικη ως η ποιο αξιοπιστη για να βρουμε την κοπελα ελευθερη καποια στιγμη.
Τι να κανουμε, ειναι και μερικοι που πληρωνουν για να ριξουν την βαθμολογια των εκαστοτε κοριτσιων ή που δεν μπορουν να ικανοποιηθουν με τιποτα.
Μην πατε στην συγκεκρτιμενη, δεν δινει κωλο, ασχετα αν της τον εκανα σαν φεγγαρι σε πανσεληνο τη 2η φορα που την πηρα, δεν αφηνει να την αγγιζεις, γαμας απο μακρυα γι' αυτο μονο οσοι εχουν πουτσα 60 cm επιτρεπετε. Θα τρελαθουμε τελειως με μερικους που νομιζουν οτι ετσι θα ξεχωρισουν. Αει σιχτιρ πια.
01 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οχι και αει σιχτιρ φιλαρακο. Το οτι ξημερωβραδιαζεσαι εδω μεσα δεν σου δινει το δικαιωμα να βριζεις εκτος αν ετσι εμαθες απο το σπιτι σου. Δεν γραφουν ολοι προμοκατορικες κριτικες. Δεν την ξαναπαιρνω. Τελεια και παυλα. Ειτε σας αρεσει ειτε οχι. Μ' αυτα τα χρηματα υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες.
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9