Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η ημερομηνια ειναι στο περιπου γιατι δεν θυμαμαι το ποτε ακριβως εγινε το ραντεβου. Για την Βερονικα πηγαινα ακομα μια φορα και παλι ομως δεν μπορεσα να την βρω ελευθερη οποτε ο Παναης μου προτεινε να δοκιμασω μια καινουργια συνεργασια του που ακομα δεν την ειχε μοστραρει στο site.

Οκ , λεω θα ειμαι και πρωτος που θα την δει, θα ειναι ξεκουραστη και θα περασουμε καλα. Μετα την πανευκολη συνεννοηση με το γραφειο και ακριβως την ωρα που ειχαμε πει, βρονατει η πορτα και εμφανιζεται η λεγαμενη.

Γυναικα νταρντανα 1.80 υψος και ωραιο κορμι. Δεν την πηρα γραμμη ποια ηταν, (αυτος ειναι και ο λογος που επανερχομαι), αφου απο τις αρχες του Αυγουστου που την ειχα παρει σαν Ολγα, (http://www.bourdela.com/call-girls/girls/olga-izabellaonline/) , ειχε λιγες αλλα καθοριστικες αλλαγες στην εμφανιση της και εξηγουμαι.

Η γκομενα εχει κανει πλαστικη στη μυτη και το πηγουνι και εχει, κατα την αποψη μου, παει προς το καλυτερο, η πλαστικη στους βυζους εχει ερθει εκει που ηθελε ο γιατρος και πραγματι ειναι πολυ καλη δουλεια, δεν εξεχουν σαν βουναλακια και σε σχεση με το σωματοτυπο της ταιριαζουν σχεδον απολυτα!!!

Καθαρη και φιλικη με γλωσσοφιλα πλεον, αρχισε το παιχνιδι με πρωτοβουλιες απο μερους της, πολυ καλυτερη πιπα αλλα εκεινο που εχει βελτιωσει σε σχεση με την προηγουμενη φορα ειναι η συμμετοχη. Εχει παρει καποια κιλακια που της ταιριαζουν και πλεον δειχνει γυναικαρα μπαμπατσικη και επιθετικη!!! Τα εκανε ολα μονη της στην αρχη τοσο που με εφτιαξε κανονικα και οταν αρχισα να την περιποιουμαι τα εδωσε ολα.

Με λιγα λογια η κοπελλα ξερει να γαμιεται και τωρα το κανει με χαρα, εξαλλου ειναι μια γυναικα 30+ και οχι κοριτσακι, το εχει και τωρα το δειχνει. !!!! Αν εδινε κωλο και εκανε cim θα ηταν σε υψηλη κλιμακα προτημησης, αλλα και ετσι αποτελει μια επιλογη για ενα καλο γαμησι !!!

Και ναι τωρα μπορω να πω οτι με ξεκλειδωσε Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο ..... Ειναι μια συντομη περιγραφη περισσοτερο της κοπελας και τις αλλαγες που εχει πλεον σαν Τζουλια και οχι το τι εγινε στο κρεβατι καθως το σημαντικοτερο ειναι αν αξιζει κατι περισσοτερο απο παλια ή αν εμεινε στην ιδια ταξη. Οπως θε δειτε στη βαθμολογια ανεβηκε περιπου 2 ποντους, σημαντικο ...... νομιζω;

Ταδε εφη rebetis και επαναληψη μητηρ πασης μαθησης.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 18, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
rebetis
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
263
Πόντοι:
3.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Απριλίου, 2014
Το μόνο που έμεινε τώρα είναι να την γράψει κάνα ύμνο και ο μουνογιατρός. Με το μαλακό ρε παίκτες γελά ο κόσμος!Ντροπή
N
nickos99
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1