Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 20 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αν και δεν είμαι πολύ των cg, έχω συναντήσει ως τώρα μόνο 2, αποφάσισα να κάνω την 3η απόπειρά μου με την Κλέλια. Εύκολη συνεννόηση από το τηλέφωνο στις 12.30 και το ρ/β κανονίστηκε για τις 3.30. με περίμενε στο σαλόνι του ξενοδοχείου και ανεβήκαμε μαζί στο δωμάτιο. Είδα μια όμορφη κοπέλα, καθημερινή με στενό παντελόνι να διαγράφεται ο κώλος της και ωραίο στήθος, 3άρι φυσικό όπως αποδείχθηκε αργότερα.

Λόγω του ότι έφτασα με την ψυχή στο στόμα λόγω δουλειάς, μου είπε να πάρω τον χρόνο μου και να χαλαρώσω πρώτα. Κάτσαμε στο κρεββάτι, γνωριστήκαμε και τα είπαμε πριν ξεκινήσω να κάνω ένα ντουζάκι. Μόλις τελείωσα με περίμενε μόνο με τα εσώρουχα. Ντουζάκι και εκείνη πριν τον αγώνα.

Μόλις ήρθε, αρχίσαμε τα φιλιά και τα χάδια εκατέρωθεν. Περιποιητική, σε όλο το σώμα μου και δεκτική σε ότι της έκανα. Στοματικό αρκετά καλό, έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά για την ηλικίας της και την εμπειρία της πολύ καλό. Ασχολήθηκε και με τα @@. Ισπανική πολυ καλή και μετά της ζήτησα να την περιποιηθώ και εγώ και δεν το αρνήθηκε. Ωραία και η συμμετοχή της στο 69 που κράτησε αρκετή ώρα.

Έτοιμος από ώρα μου πέρασε προφυλακτικό και ξεκινήσαμε το σεξ. Ιεραποστολικά για αρχή με ωραία συμμετοχή από μέρους της. Όλα τα λεφτά ήταν όταν στήθηκε στα 4. Ωραίος κώλος και σωστό στήσιμο για βαθειά διείσδηση. Κάπου εκεί στα 4 τελείωσε ο πρώτος γύρος.
Ακολούθησε 2ο ντουζάκι και από τους 2. Και μετά από λίγο ξεκίνησε τα παιχνίδια. Δε πίστευα ότι μέσα σε 15 λεπτά θα ήμουν πάλι έτοιμος. Το κορίτσι με απογείωσε εκ νέου με το στοματικό της το οποίο της υπέδειξα πως το θέλω. Ξανά πέρασμα προφυλακτικού και σειρά της αυτή τη φορά να έρθει από πάνω. Πολύ καλή και σε αυτή την στάση, ωραία κουνήματα με το στήθος της να πηγαίνει πάνω κάτω. Γύρισμα πάλι στα 4 και πριν έρθει το τέλος, την γύρισα μπροστά για ισπανική και τελείωμα στο στήθος. (με ότι είχε απομείνει).

Η εμπειρία μου με την Κλέλια κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα και σε gfe κλίμα. Είναι μια κοπέλα πολύ ευγενική, με υπομονή χωρίς να κοιτάει ρολόϊ. Ο χρόνος που κάτσαμε μαζί ξεπέρασε την 1 ώρα. Προς τιμήν της δεν ζήτησε τίποτε παραπάνω. Σε όλη την συνεύρεση μας έκανε τα πάντα για να είμαι χαλαρός και να περάσω καλά. Δείχνει ότι απολαμβάνει αυτό που κάνει, και γιαυτό το κάνει και καλά. Συστήνεται σε αυτούς που θέλουν να περάσουν καλά με μια όμορφη κοπέλα. Δε συστήνεται σε αυτούς που θέλουν σεξ με πορνοσταρ, και πορνοσταριλίκια.

Εννοείται πως θα την ξανασυναντήσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 11, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.824
Πόντοι:
5.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού