Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 2 10
Call-Girls 13508
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κλείνοντας τη συνάντηση με τη Lori είχα το προαίσθημα ότι έκανα κασκαντεριλίκι. Όπως αποδείχθηκε, ως ένα σημείο είχα δίκιο!...

Αρχίζοντας λοιπόν από αυτό που βλέπει κανείς όταν τη συναντάει, έχω να πω ξεκάθαρα ότι οι φωτογραφίες που την απεικονίζουν εδώ, μπορεί να είναι δικές της, αλλά είναι έτσι τραβηγμένες, ώστε να αγγίζουν τα όρια του παραπλανητικού και σε καμιά περίπτωση δεν σε προδιαθέτουν για την πραγματικότητα Χμμμ;

Ποια είναι η πραγματικότητα; Είναι ότι η Lori είναι μια κοπέλα γύρω στα 25, με ύψος περίπου 1.70΄, με σφιχτό και βαρύ σωματότυπο (όχι χοντρή πάντως, αλλά σίγουρα "μπαμπάτσικη"), με φυσικά δυομισάρια στήθη και έντονα ασιατικό πρόσωπο - κάτι λογικό, καθώς ο πατέρας της κατάγεται από τη Μογγολία, όπως μου είπε!

Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν ήταν όπως φανταζόμουν και επίσης σε καμιά περίπτωση δεν είναι ο τύπος μου. Μπορώ μάλιστα να πω ότι φέρνει σε...ασιατική έκδοση της παλιάς Βαρβάρας, η οποία είχε γίνει διάσημη δουλεύοντας στα στούντιο της Βούρβαχη και της Ηλία Ηλιού! - στο πιο φρέσκο, περιποιημένο και νεανικό βέβαια. Ωστόσο, το χαμόγελό της και η απλή και ήρεμη συμπεριφορά της, η οποία έδειχνε ότι είχε καλή διάθεση, με έκαναν και την κράτησα.

Λόγω αυτής της καλής διάθεσης, ο πάγος έσπασε γρήγορα και άρχισε ο αγώνας, ο οποίος μπορώ να πω ότι χωρίζεται σε δυο μέρη!

Το ένα μέρος είναι τα προκαταρκτικά, στα οποία είναι εξαιρετική, καθώς της αρέσει...και να παίρνει και να δίνει! Απολαμβάνει το γλείψιμο και το "παίξιμο" με το κάτω σύστημά της (αν και δεν αφήνει να της βάλεις δάχτυλο) και κατά δήλωσή της τουλάχιστον, φτάνει να τελειώνει με αυτά (μάλλον πραγματικά πιστεύω). Την ευχαρίστηση αυτή την ανταποδίδει με ένα πολύ καλό στοματικό σεξ, του οποίου την τέχνη κατέχει θαυμάσια, μπορεί δηλαδή να πει κανείς ότι σε "μετράει" και προσαρμόζεται αναλόγως - εμένα με πήγε...αργά και βαθειά, όπως ακριβώς θέλω!

Το φιλί της βέβαια είναι "με γλώσσα" αλλά σε καμιά περίπτωση "βαθύ με γλώσσα" (χωρίς να σε αποδιώχνει πάντως) και όπως η ίδια μου είπε χαμογελώντας "δεν ξέρει να φιλάει, ξέρει να κάνει καλή πίπα"! Σε κάθε περίπτωση πάντως, στο foreplay παίρνει πολύ καλό βαθμό.

Στο κυρίως μέρος του αγώνα τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά, γιατί έτσι όπως έχει βαρύ σωματότυπο που προανέφερα, δεν είναι αρκετά "μανιτζέβελη" για να τη...χειρίζεσαι άνετα - τουλάχιστον όχι για μένα! Κάνει περισσότερο για τύπους άνω του 1.85΄, με ανάλογο "εκτόπισμα"! Έτσι δεν προσφέρεται για πολλές εναλλαγές στάσεων και προτίμησα τον κλασσικό τρόπο, ο οποίος, καθώς με είχε φτιάξει, έληξε με μια καλή και πετυχημένη κατάθεση. Εκεί πάντως η συμμετοχή της, χωρίς να είναι κακή ή ξενερωτική, δεν ήταν η ίδια με το πρώτο μέρος που προανέφερα (ίσως γιατί κι εγώ δεν είμαι ο τύπος της!) και δεν απέφυγε κάποιες "επαγγελματικές" λεκτικές υπερβολές και κάποια βογγητά όχι και εντελώς αληθοφανή.

Αφού κάναμε ντουσάκι, πιάσαμε την κουβέντα - στα ελληνικά, τα οποία τα μιλάει αρκετά καλά. Εκεί έδειξε ότι είναι ευχάριστη και γενικά πρόσχαρη. Στη συνέχεια έδειξε κάτι ακόμα πιο σημαντικό: ότι θέλει να αξιοποιήσει κάθε λεπτό του χρονου που έχει συμφωνηθεί και δεν κάνει κόλπα για να σου τον φάει!

Βέβαια, αυτό το εκμεταλλεύεται ώστε να τσιμπήσει και το έξτρα εικοσάρι του δεύτερου γύρου, το οποίο δεν είχα σκοπό να της το δώσω, αλλά λίγο επειδή γούσταρε λίγο με την πονηριά της, κατάφερε να μου το πάρει. Δηλαδή μου ζήτησε να τη χαϊδέψω όπως και στον πρώτο γύρο και έδειξε να το ευχαριστιέται και πάλι ξανατελειώνοντας (πάντα κατά δήλωσή της) - και δεν ήθελε πολύ βέβαια να με ξαναφτιάξει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για δεύτερη φορά! Η οποία, στο κυρίως μέρος της, ήταν περίπου όπως η πρώτη, με τη διαφορά ότι και πάλι τελείωσα κατά τον ίδιο "ταντρικό" τρόπο όπως και με τη Μαρίνα60 πριν από λίγες μέρες Χμμμ;. Σε κάθε περίπτωση...δεν ήθελα άλλο και έτσι, ύστερα από λίγη κουβεντούλα ακόμα, το ματς έληξε. Σε γενικές γραμμές καλά ήταν αλλά δε θα μου μείνει κι αξέχαστο.

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Είναι ότι η Lori είναι τίμια και καλή στη δουλειά της, το ευχαριστιέται κι εκείνη αν την περιποιηθείς και την ιδρώνει τη φανέλα. Αλλά...για μένα δεν κάνει, καθώς μου αρέσουν πιο αδύνατες, μινιόν και...αιθέριες υπάρξεις και έτσι δε νομίζω ότι θα την ξαναπάρω. Συνιστάται πάντως, όπως προανέφερα σε...δίμετρους που τους αρέσει αυτού του είδους ο σωματότυπος και πιστεύω ότι μαζί τους θα βγάλει περισσότερα γούστα και θα "δικαιώσει" την αλμυρή τιμή της. Εγώ...πάω για άλλα!

Καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 09, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού