Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.0 1 10
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καύλες και αναζήτηση τεμαχίου για διεκπεραίωση των ορμών.Άκυρο από Αντζελίνα,Μαρίνα 60,Κλειώ και Ντανιέλα όπου ήταν η μοναδική που επικοινώνησε μαζί μου,ασχέτως αν αδιαθέτησε,αλλά την τιμά και μπράβο της.Κάπου εκεί μίλησα με παναγιώτη για Βερονικά.Την ώρα που με βόλευε δεν υπήρχε διαθεσιμότητα και έτσι ψήθηκα για παρτούζα "οικονομική" από το γραφείο Golden Diamond Escort.

Αμεσσότατη απάντηση και έτσι μου δόθηκε η εικόνα του επαγγελματισμού.Ο χρόνος που είχα με το μέρος μου περιορισμένος και η συννενόηση ήθελα να είναι ακριβέστατη.Έτσι και έγινε δλδ.Τα καλά με το γραφείο σταμάτησαν ακριβώς εδώ.Από μέρους μου ζήτησα "την κοπέλα με το σκουλαρίκι στη γλώσσα με μία φίλη της".

Φτάνω στο μετάξι χοτέλ Πριβέ,δωματιάκι,τηλέφωνο να δώσω στίγμα και μετά από 10 λεπτά χτυπάει η πόρτα.Εκεί έμεινα μαλάκας.Βλέπω την Έλενα με κιλά και δεν ενθουσιάζομαι.Λόγω 2 επαφής με call girl κατάσταση,ντράπηκα να πω κάτι άλλο και ανέμενα να δώ το επόμενο τεμάχιο όπου σκάει μια κοπελίτσα,1.40 μέτρα και ίσως 25 με 30 κιλά.Κυριολεκτικά δυστυχώς.Δεν έδωσα μπάλα γιατί είμαι μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ και μου λέει η ΈΛΕΝΑ τα λεφτά σε παρακαλώ.Στο τραπεζάκι της λέω.220 το κοντέρ.

Η αμηχανία επικρατούσε σε ολόκληρη την περιοχή.Εγώ δεν ήξερα τι μου συμβαίνει.Μου λέει θα μπούμε για μπάνιο!Και εγώ μαζί της λέω.-Ναι μωρό και συ και συ.Ξεντύθηκε ο καθ ένας χώρια και μπήκαμε στο ντούζ.Μου λέει η Έλενα,-λεσβιακό δεν κάνουμε!-και τι κάνετε;-Τίποτα μου λέει πρώτη φορά την βλέπω την κοπέλα Κεφάλι σε τοίχο! Παίδες η χειρότερη στιγμή της ζωής μου(νόμιζα) Βλέπουμε και οι δύο σημάδια στα χέρια της κοντής,της λέει τι είναι αυτά;-τίποτα! Ειλικρινά φοβήθηκα αν θα έλεγα ντυθείτε-φύγετε και πάρτε έστω τα μισά λεφτά,να μην με κάναν με κάνα σπρέυ πιπεριού μάγγα.

Μου λέει η Έλενα -είσαι και πολύ ωραίος,αφέσου πάνω μου όμως,οκ της λέω.Ούτε φιλιά με άφησε,γιατί είχε φάει κρεμμύδι μου πε,ούτε να την γλύψω,-γιατί είχε βάλει λιπαντικό.Πίπα άκυρη μια φορά χωρίς και μετά με καπότα.Παρότρυνση από μέρους της να ασχοληθώ με την άλλη,-σιχανόμουνα.Με στέλνει στο μπάνιο γιατί στην πίπα κόλησε τρίχες μου,επιστροφή μου,ιππασία της κοντής όπου εκεί ξενέρωσα μου έπεσε μόλις της τον έβαλα,η Έλενα μου λεγε είμαι πολύ ωραία και όλοι εμένα παίρνουνε απ το γραφείο και της λεν οι συναδέλφισες τι κάνει στους άντρες!Μετά βγαίνει η κοντή με ξαναστέλνει για μπάνιο,καπότα και πίπα από Έλενα,βγάλτην και πάρε με χωρίς της λέω-ε δεν έχω άλλη καπότα,χύσε μέσα στην καπότα γιατί τελειώνει ο χρόνος σου.-αστο της λέω έχω μια δουλειά είμαι και κουρασμένος,-ε,μια μαλακία θα στην παίξω μου λέει να ευχαριστηθείς Κεφάλι σε τοίχο!

Εν κατακλείδι:το γραφείο έστειλε ότι ήθελε,η Έλενα υπερόπτης-πρήχτρια χωρίς διάθεση,η Άννα προβλήματα ανορεξίας προφανώς και άλλου είδους αν κρίνω απ τα χέρια της,ειδικά το αριστερό.

Το μόνο καλό;Σιχάθηκα τον εαυτό μου και το ίδιο βράδυ χώθηκα σε μη εκδιδόμενη κοπέλα και μου κατσε.Κάτι που δεν μου συνέβη ποτέ!Αν έχετε προβλήματα με τη γυναίκα-γκόμενά σας,πάτε μ αυτές τις δυο και θα γυρίσετε γονυπετής στο έταιρον ήμιση γιατί θα σιχαθείται τις ιερόδουλες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 04, 2014
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
220€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Ιουν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
7.313
Πόντοι:
2.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sproxe Garsia

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Απριλίου, 2014
Πολύ καλή κριτική. Και με έκανε να σκεφτώ πώς καμια φορά υποτιμώ τις πραγματικές σχέσεις προς όφελος των "επαγγελματικών" συνευρέσεων.
06 Απριλίου, 2014
΄΄να μην με κάναν με κάνα σπρέυ πιπεριού μάγγα.΄΄ωραιος...
κριμα πολλα λεφτα για το τιποτα
06 Απριλίου, 2014
Αν δεν σου κανει καποια της δειχνεις την πορτα για την εξοδο Γερο-μύστης Και το πρακτορειο που διαλεξες δεν ειναι απο τα αξιοπιστα .
N
novas98
07 Απριλίου, 2014
Αδερφε συγνωμη...ΑΝ καταλαβα καλα ειδες πρεζοσημαδια και συνεχισες επειδη ντραπηκες;;Μαλακία Γιατι φοβηθηκες μην σε ψεκασουν; Ρε μεγαλε ας τα εδινες και ολα τα λεφτα αν φοβηθηκες (περα οτι ετσι και αλλιως δεν θα σου καναν τπτ) Αλλα να δινεις και λεφτα για να παει η ψυχη σου στην κουλουρη; Η κοντη ονομα δεν εχει να σωσεις κανεναν ανθρωπο;
07 Απριλίου, 2014
η Οδύσσεια ενος ξεριζωμένου ηταν αυτο ρε τυπε...
A
artemismatsas
07 Απριλίου, 2014
φιλε αμα σου κατσει τετοια στραβη με τανα ειναι να πας να βουτηξεις απο το παραθυρο.
Παντα, ομως παντα πρεπει να τις διωχνουμε ΧΩΡΙΣ δευτερη σκεψη.. και ποτε δε δινεις λεφτα αν δεν νοιωσεις τη καβλα
Δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να περασεις καλα αν σου ξινισει απο την αρχη.
08 Απριλίου, 2014
χίλια δίκια αλλά στην πράξη δεν έκανα τίποτα απ αυτά.σαν παρθένος στα κωλ γκερλ
μόλις δεύτερη φορά και λέω πουτάνες είναι κάτι θα κάνουν.άλλη φορά κλείσιμο πόρτας
στα μούτρα.αλλά πιο πρίν σιγουριά από τους εδώ συναγωνιστές.
08 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

το πρακτορειο ειναι πολυ αξιοπιστο τωρα ο λογος που το λες λογικα τον ξερεις μονο εσυ. οι φωτο ειναι αληθινες εκτος αν εδω μεσα βγαλουμε και τον φωτογραφο αχρηστο.Λυπαμαι για το συμβαν αν και η Ελενη τονισα οτι δεν κανει για couple. Ελπιζω να εξυπηρετησω με Μαρινα και ΜΙΣΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΤΟΥΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.....
08 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Η κοπελα ειχε τροχαιο. Θα την κρινουμε και για αυτο???
08 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εκει μαλλον θα εγινε το λαθος. Εμεις δεν εχουμε πουτανες. εμεις εχουμε κοριτσια και τα σεβομαστε. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2