Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 203 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Για τη Μαρίνα έχω ξαναγράψει κριτική πριν από κάμποσους μήνες, όταν είχαμε ξανασυναντηθεί - έτσι, αυτή η φορά θα είναι η τελευταία που θα γράψω γι' αυτήν, καθώς το "όριο" είναι...μέχρι δυο κριτικές για κάθε "ιέρεια" του σεξ, εκτός αν συμβεί κάτι πολύ ασυνήθιστο.

Μερικές φορές η δεύτερη εντύπωση δεν είναι ίδια με την πρώτη, όμως, στην περίπτωση της Μαρίνας αυτό δεν ισχύει, δηλαδή είδα...την ίδια Μαρίνα που είχα συναντήσει και την προηγούμενη φορά. Που σημαίνει μια ψηλή κοπέλα, άνω του 1.75΄, στα τριανταφεύγα, με πολύ ωραίο γυναικείο σώμα - λαμπάδα, προς το αδύνατο αλλά όχι skinny και με πρόσωπο ελαφρά σπασμένο, όχι όμως με αντιαισθητικό τρόπο αλλά με τον σέξυ τρόπο της "περπατημένης" γυναίκας, που εμένα όχι μόνο δε με χαλάει αλλά μου αρέσει κιόλας! Η μόνη κριτική, που δεν αφορά μόνο τη Μαρίνα βέβαια, ίσως μπορεί να γίνει για τα στήθη της, που προσωπικά θα προτιμούσα να τα είχε αφήσει...έτσι όπως τη γέννησε η μάνα της και να μην τα είχε ενισχύσει με σιλικόνη, έτσι ώστε να είναι πιο φυσικά στην αφή. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι είναι άσχημα και σίγουρα στους περισσότερους θα αρέσουν.

Και στον αγώνα οι καλές εντυπώσεις της πρώτης φοράς επιβεβαιώθηκαν και ενισχύθηκαν, ενώ προστέθηκαν και κάποια νέα στοιχεία! Μετά τα...καλωσορίσματα, καθώς με θυμήθηκε, γονάτισε και τον εξαφάνισε στο στόμα της, ρίχνοντάς μου καυλωτικές ματιές και κάνοντάς με τούρμπο - και ύστερα έδειξε ότι για εκείνη μετράει...πρώτα η διασκέδαση και μετά η δουλειά, κάτι που για τα δικά μου γούστα είναι μεγάλο συν για τη δουλειά που κάνει! Δηλαδή, με έβαλε κάτω, με καβάλησε, άρχισε να χτυπιέται πάνω μου λυσσασμένα φωνάζοντας στα ρώσικα και...τελείωσε δυο φορές, επάνω μου και στο πρόσωπό μου!!! - που απ' όσο μπορώ να καταλάβω και τα δυο αυτά τελειώματα ήταν απόλυτα πραγματικά! Τελικά, την έβαλα κι εγώ κάτω, στην κλασσική στάση, για να τη βλέπω σε όλο το μεγαλείο της και έτσι, με απόλυτα πετυχημένο τρόπο, τελείωσε ο πρώτος γύρος.

Αφού κουβεντιάσαμε λίγο, κάτι που είναι ευχάριστο μαζί της, γιατί είναι ωραίο τυπάκι, με μια ιδιόμορφη "τρέλα", πήγαμε για δεύτερο γύρο, όπου βέβαια η συμμετοχή της ήταν και πάλι πολύ καλή αλλά πιο επαγγελματική, καθώς η ίδια είχε τελειώσει προηγουμένως, όπως προανέφερα. Μετά λοιπόν από διάφορες εναλλαγές στάσεων, μου συνέβη κάτι που δεν ξέρω σε πόσους έχει συμβεί (σε εμένα σπάνια πάντως), δηλαδή το να ολοκληρώσω δυο φορές κατά..."ταντρικό" τρόπο, με όλα δηλαδή τα στοιχεία ενός κανονικού "τελειώματος" αλλά...άσφαιρου. Παρόλα αυτά, η αίσθηση της πληρότητας που μου δημιουργήθηκε ήταν τέτοια που...δεν ήθελα άλλο και έτσι σταματήσαμε εκεί. Δεν είμαι και είκοσι χρόνων άλλωστε Ντροπή !

Να σημειώσω ότι παρά το ότι είναι ψηλή, είναι αρκετά "μανιτζέβελη" και μπορείς να τη...γυρίζεις, εάν βέβαια δεν έχει αποφασίσει να σε...γυρίζει αυτή! Επίσης ότι προσφέρεται περισσότερο για PSE καταστάσεις (ο ορισμός του PSE αν την αφήσεις!) αλλά δε σου λέει όχι και προσαρμόζεται ως ένα σημείο αν είσαι πιο πολύ του GFE.

Το ξελαμπικάρισμα λοιπόν που αποζητούσα και δεν μπορώ να πω ότι ήρθε έτσι ακριβώς όπως το ήθελα στο...προηγούμενο ματς, για το οποίο έγραψα την προηγούμενη κριτική μου, ήρθε και με το παραπάνω με τη Μαρίνα. Η οποία δεν είναι μόνο best VFM αλλά πάρα πολύ καλή έτσι κι αλλιώς και βάζει κάτω πάρα πολλές νεώτερες, ακριβότερες, πιο διαφημισμένες, πιο, πιο... Με άλλα λόγια ΑΞΙΖΕΙ! Αφού βέβαια τη βρει κανείς στο τηλέφωνο, κάτι για το οποίο πρέπει να προσπαθήσει αρκετά - και η συμβουλή μου γι' αυτό είναι να της στείλετε και κανένα SMS και μπορεί να...ενεργοποιηθεί. Ο λόγος πάντως που δεν απαντάει, είναι ότι δεν δουλεύει κάθε μέρα, όπως μου είπε, αλλά μόνο όταν έχει όρεξη!

Νομίζω ότι με αυτή την κριτική ολοκλήρωσα τα περί Μαρίνας. Καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 02, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Απριλίου, 2014
Τυπε επειδη δεν εισαι και 20 χρονων Μεγάλο χαμόγελο για πες μου αν θελεις σε παρακαλω. Οταν λες στον εξαφανισε στην πιπα εννοεις οτι εκανε ολοκληρωτικο deepthroat? Δηλαδη οταν βρηκες λαρυγγι τον εσπρωξε πιο βαθυα για να στον παρει όλο? Χωρις δοντια και μαλακίες? Ευχαριστω θα εκτιμουσα μια περιγραφη γιατι την εχω στοχο την Μαρινα.
03 Απριλίου, 2014
δουλευει καθε μερα και αρκετα μαλιστα..
04 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δόντια δεν χρησιμοποίησε. Τώρα...δεν την κόλλησα και στον τοίχο! Επειδή η χημεία δυο ανθρώπων δεν είναι ποτέ ίδια, καλύτερα να το διαπιστώσεις μόνος σου!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3