Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 7 10
Call-Girls 43862
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βλέποντας τις φωτογραφίες και διαβάζοντας τα λεγόμενα των συναδέλφων στο φόρουμ αποφάσισα να συναντηθώ με το Κατερινάκι (αν και η τιμή αρκετά υψηλή για το βαλάντιό μου). Τηλέφωνο στο γραφείο στην ευγενική κυρία και αμέσως κλείστηκε το ραντεβού για το απόγευμα. Αν και είχα προετοιμαστεί γι αυτό που θα συναντούσα με το που ανοίγει η πόρτα και βλέπω αυτόν τον κορίτσαρο με την όμορφη φατσούλα και τις εκφραστικές ματάρες έπαθα σόκ. Η αμηχανία έκδηλη και από τις δύο μεριές. Αμέσως κουβεντούλα και αστειάκια και το Κατερινάκι δεν άργησε να με πλησιάσει και αυτά τα υπέροχα χειλάκια να με φιλούν στο στόμα και τον λαιμό. Μη χορταίνοντάς την να την φιλάω και να την χαϊδεύω, την βοήθησα να ξεντυθεί (ήρθε εντελώς απλά και όμορφα ντυμένη με παπουτσάκι τύπου All-Star και υφασμάτινο στενό παντελόνι) και χάζευα το ψηλόλιγνο, νεανικό πανέμορφο κορμί της με το μικρό και πεταχτό κωλαράκι και τα μικρά στητά βυζάκια της με τις ωραίες φουσκωτές ρωγίτσες. Αποσύρθηκε για μπανάκι και πολύ σύντομα επέστρεψε φορώντας το κομψό και σέξι μαύρο ποιοτικό εσώρουχό της.
Το Κατερινάκι ήρθε δίπλα μου και σαν γατούλα άρχισε τα χαδάκια και τα φιλάκια. Δεν χόρταινα να χαϊδεύω το βελούδινο κορμάκι της. Δεν μπορούσα να κρατηθώ, ανυπομονούσα να ασχοληθώ με το μικρό, μοσχομυριστό, πεντακάθαρο καλοσχηματισμένο μουνάκι της. Το Κατερινάκι το απολαύανε βγάζοντας αληθινές, διακριτικές, καυλιάρικες κραυγούλες ενώ ταυτόχρονα χάιδευε τα βυζάκια της. Αυτό το μωράκι δεν χορταίνεται με τίποτα. Αλλαγή σε 69 όπου συνέχισα να ασχολούμαι με το μουνάκι και κωλαράκι της, και το Κατερινάκι να ασχολείται με μένα. Τελικά φαίνεται ότι έπιασαν τόπο οι διδασκαλίες των συναδέλφων (paras, rebetis, marios2007, kontos) και η Κατερίνα σαν καλή μαθήτρια εξασκούσε με ωραίο τρόπο ότι της μάθανε, κάνοντας μια αρκετά καλή πίπα χωρίς χέρια, υγρή, ερεθιστική, με προσπάθεια περιποίησης της γύρω περιοχής και πολλές προσπάθειες για να τον εξαφανίσει στο όμορφο στοματάκι της. Η αλήθεια είναι ότι και τέλεια να μην ήταν η εκτέλεση, βλέποντας αυτό το πανέμορφο πλάσμα να στο κάνει και να σε κοιτάζει με αυτές τις ματάρες το αποτέλεσμα ήταν άκρως ερεθιστικό.
Της πρότεινα να έρθει από πάνω μου και να τρίψει το νινάκι της στο διεγερμένο όργανό μου, το δέχτηκε λέγοντας ότι την τρελαίνει αυτό και θα την κάνει να χύσει. Άρχισε να λικνίζεται και να τρίβεται και έβλεπες την καύλα στο πρόσωπό της σε σημείο που διεγέρθηκα και εγώ πολύ και ήθελα να μπω μέσα της αλλά η Κατερίνα στον κόσμο της συνέχιζε κάνοντας με μούσκεμα από τα υγρά της έχοντας ένα άκρως διεγερτικό οργασμό. Είχαμε γίνει μούσκεμα, το μουνάκι της έσταζε κυριολεκτικά. Σκουφάκι και επί το έργον με την Κατερίνα από πάνω μιας και είναι η αγαπημένη της στάση να λικνίζεται ασταμάτητα με νεανική όρεξη και καύλα, βγάζοντας ωραίες φωνούλες, χαϊδεύοντας τα βυζάκια της , παίρνοντας σέξι μορφασμούς και κάθε τόσο δίνοντας μου παθιάρικα φιλιά. Αλλαγές διαφόρων στάσεων, δεκτική σε όλες με χαρά, πολύ καλά στησίματα και εκτέλεση από μέρους της.
Ήρθε η ώρα και για το κωλαράκι της. Όμως η έλλειψη λιπαντικού (δεν το έβρισκε στη τσάντα της) είχε σαν αποτέλεσμα μη θέλοντας να με δυσαρεστήσει να δοκιμάσουμε με σάλιο. Με τις οδηγίες μου έγινε η δουλειά αλλά βλέποντας τον πόνο σε αυτό το όμορφο μουτράκι δεν το συνέχισα για πολύ ώρα αν και η αίσθηση από το κωλαράκι της ήταν υπέροχη.
Η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να λάβει τέλος αυτό το όνειρο. Μιας και δεν μπορούσα να τελειώσω στο στόμα της προτίμησα το μουνάκι της με την Κατερίνα να με ξεζουμίζει με αργές απολαυστικές και βαθιές διεισδύσεις ενώ ταυτόχρονα απολάμβανα τα φιλάκια της.
Ο χρόνος είχε περάσει ο οδηγός περίμενε και βιαστικά με άφησε να βγάλω μια φωτογραφία της για το φόρουμ. Η Κατερίνα είναι ένας κορίτσαρος αγγελικά πλασμένος. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία αλλά τόσο όμορφη και δροσερή ύπαρξη δεν έχω ξανασυναντήσει στο χώρο αυτό. Πολύ θα ήθελα να την ξανασυναντήσω και θα τα προσπαθήσω αν και η τιμή είναι λίγο απαγορευτική για τις οικονομικές μου δυνατότητες. Το κορίτσι όμως το αξίζει και όσο θα περνά ο καιρός και θα μαθαίνει και θα γίνεται καλύτερη (μιας και φαίνεται ότι έχει την διάθεση) θα είναι όλο και περισσότερο μια τέλεια επιλογή. Κατερινάκι μου έδωσες έστω και για μία ώρα ένα κομμάτι από την δροσιά σου και την ομορφιά σου και σε ευχαριστώ.
ΥΓ. Θα ήθελα να επισημάνω ότι λόγω του ότι δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στο Anal όσο θα ήθελα δεν ήθελε να το χρεώσει, πράξη που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και φυσικά δεν το δέχτηκα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 26, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
KyklopasPolifimos
Μέλος
Εγγραφή:
1 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
34
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαρτίου, 2014
η φωτο για το φορουμ που ειναι?
30 Μαρτίου, 2014
Έυγε φίλε μου. Ωραία κριτική.
31 Μαρτίου, 2014
Οντως μια φωτο θα βοηθουσε. Χαμόγελο
16 Απριλίου, 2014
Κυκλωπα copy paste ειναι η κριτική σου?αναφερεσαι σε Νικς απο απεναντιΚουλ
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4