Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 17 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επ' αόριστον αποχή μου από το άθλημα έληξε με...επ' αόριστον επιστροφή, η οποία ελπίζω να κρατήσει όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο όμως κρατήσει, θα ενημερώνω τους συναγωνιστές για τις εμπειρίες μου.

Λοιπόν, ύστερα από μια άγονη αναζήτηση δυο ημερών, όπου άλλες δε σήκωναν το τηλέφωνο, άλλες είχαν ψεύτικες φωτογραφίες και για άλλες δεν το αποφάσιζα, σήμερα είδα εδώ την κριτική του συναγωνιστή Mar_ant για τη Jessy και κυρίως είδα τις φωτογραφίες της. Δεν το σκέφτηκα πολύ και σχημάτισα τον αριθμό του τηλεφώνου της, γιατί ήταν από πλευράς εμφάνισης, ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν σε αυτή τη φάση: μια εκρηκτική μιλφάρα που να τα έχει όλα "πολύ", χωρίς όμως να είναι χοντρή και πλαδαρή και να με...ξελαμπικάρει.

Το αν αυτό επιτεύχθηκε, είναι ένα άλλο θέμα και σηκώνει συζήτηση.

Από πλευράς λοιπόν εμφάνισης, οι προσδοκίες μου εκπληρώθηκαν και με το παραπάνω. Μπορώ να πω μάλιστα ότι στην πραγματικότητα η Jessy είναι καλύτερη από τις φωτογραφίες της, οι οποίες την "αγριεύουν" λίγο. Βέβαια, αυτό επιτυγχάνεται...με τη βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας, ειδικά ως προς τα στήθη της, τα οποία είναι εμφανέστατα ψεύτικα, τόσο ώστε να μη σου κάνει και πολλή όρεξη να ασχοληθείς μαζί τους μήπως και...σπάσεις τίποτα! Το overall πακέτο όμως είναι πολύ ελκυστικό και σε κάνει να φαντασιώνεσαι ότι πας με μια...Αμερικανίδα bimbo έστω και...ρουμάνικης προέλευσης.

Στον αγώνα τώρα, οι εντυπώσεις είναι ανάμικτες. Δε λες σε καμιά περίπτωση ότι κάνει αγγαρεία και δε βγάζει κάτι το "στραβωμένο"! Αντίθετα, είναι ευχάριστη, ξηγημένη και χαμογελαστή. Επίσης, δείχνει ότι έχει διάθεση να συμμετέχει κι αυτή και να καθήσει να τη "φτιάξεις", ιδιαίτερα αν την περιποιηθείς στοματικά.

Έχει όμως και κάποιες ιδιοτροπίες: Κατ' αρχάς είχε ένα άγχος για το χρόνο, όχι γιατί ήθελε να με ξεπετάξει ή να μου φάει ώρα, αλλά μάλλον...επειδή την έβγαλα από τη μανιέρα της και από αυτά που είχε προγραμματίσει να κάνει και δεν το περίμενε! Επίσης, δε θέλει να της πιάνεις τα μαλλιά και το πρόσωπο και απ' ό,τι κατάλαβα και να τη ζουλάς στο στήθος (αν και δεν πολυπροσπάθησα). Φιλάει μεν όμορφα αλλά δεν το επιζητάει κιόλας, καλλιεργεί περισσότερο ένα κλίμα PSE - όμως αυτό "υπονομεύεται" από το ότι...δύσκολα βολεύεται σε οποιαδήποτε στάση και όλο κάνει παρατηρήσεις του τύπου "κάτσε αλλιώς", "δε θέλω έτσι" προσπαθώντας συνεχώς να σε "διορθώσει". Τουλάχιστον εμένα, γιατί ίσως με άλλους να έχει εξαρχής περισσότερη χημεία.

Πρέπει βέβαια να πω ότι όλα αυτά έγιναν με ευγένεια και ότι αυτές οι ιδιοτροπίες θυμίζουν περισσότερο...τη βασιλοπούλα που την ενοχλούσε το μπιζέλι κάτω από το στρώμα της και δεν εκπέμπουν άλλου είδους δυσφορία ή έλλειψη σεβασμού στον πελάτη, αντίθετα, θέλει να περάσεις καλά, αλλά το θέλει με το δικό της τρόπο - κάτι όμως που μπορεί να ενοχλήσει κάποιους και να θεωρήσουν ότι το παρακάνει.

Για να μην τα πολυλογώ, αφού...αλληλοπεριποιηθήκαμε στοματικά (όπου πρέπει να πω ότι είναι πολύ καλή, με άριστη τεχνική και δύσκολα θα έχει κάποιος παράπονο σε αυτό το θέμα!), αλλάξαμε τρεις στάσεις καταλήγοντας στο πισωκολλητό, όπου και πάλι άρχισε κάπως να μη βολεύεται. Επειδή όμως με όλα αυτά είδα ότι θα κινδύνευε η συνεύρεση να αποτύχει και να μη μπορώ να ολοκληρώσω, τελικά...την αγνόησα και της έδωσα να καταλάβει "καταθέτοντας" μέσα της με αυτό τον τρόπο - και η "κατάθεση" ήταν επιτυχημένη, καθώς σου βγάζει γούστα και είναι αξιογάμητη χωρίς αμφιβολία.

Δε με ενέπνευσε πάντως για δεύτερο γύρο και η υπόλοιπη ώρα πέρασε με κουβεντούλα, η οποία ήταν ευχάριστη και πρέπει να πω ότι τη συμπάθησα.

Τελικά...δεν μπορώ να βγάλω μια οριστική κρίση γι' αυτήν. Αν σκεφτούμε τα χρήματα που ζητάει, σίγουρα δεν είναι υπερβολικά για την εμφάνισή της. Υπάρχουν όμως και άλλες που με λιγότερα ή τα ίδια χρήματα αφήνονται περισσότερο στο σεξ. Από την άλλη μεριά βέβαια, υπάρχουν κι εκείνες που ζητάνε τα ίδια ή περισσότερα και είναι κομοδίνα - ενώ η Jessy δεν είναι κομοδίνο, παρά τις ιδιαιτερότητες που περιέγραψα.

Ίσως αν συναντηθούμε δεύτερη φορά να είναι πιο "λυμένη", καθώς πια...γνωριστήκαμε αρκετά.

Σε κάθε περίπτωση, έστω και μια συνεύρεση μαζί της αξίζει τον κόπο - και μόνο για την εκρηκτική εμφάνισή της. Δε μετανοιώνεις. Ούτε εγώ μετάνοιωσα.

Καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 27, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2014
αμα θυμαμε καλα οι κοπελα δουλευε σε στουντιο παλιοτερα και της εχουν μεινει καποιες κακες συνηθειες.
28 Μαρτίου, 2014
..πολυ αβαντα,η κυρια τελευταιως,ναουμ..Χμμμ;
29 Μαρτίου, 2014
Αν εσύ αυτό που έγραψα το βλέπεις για "αβάντα"...η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3