Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 8 10
Γενική βαθμολογία
 
1.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
1.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Λοιπον δε θα μακρυλογησω. Ενω εκλεισα ραντεβου με την κοπελα.. Εχω ανεβει στο δωματιο μου ηρεμος και ωραιος, εστειλα αριθμο δωματιου(δωματιο το οποιο σημειωτεον ειχα πληρωσει εκ των προτερων). Την ωρα που ηταν να ανεβει η κοπελα με παιρνει τηλ η κοπελα απτο γραφειο και μου λεει οτι πηγε νανεβει η κοπελα πανω και ρωτησε στη ρεσεψιον αν με ξερουν και δεν της απαντησαν. ( λες και αφηνω ονοματεπωνυμο στη ρεσεψιον η' αφηνω πραγματικο ονομα στο φραφειο πριν κλεισω ραντεβου ). Αφου με πηραν κανα 2-3 τηλεφωνα και προσπαθουσαν να τους πεισω νανεβει. (φοβοτανε η Patricia οτι ειμαι και μπατσος) Τι αλλο θακουσουμε!!! Τους ειπα αν θελουν να κατεβω να παρω εγω την κοπελα πανω.. τιποτα. Μου λενε αν πηγαινα σε καποιο αλλο ξενοδοχειο.. (ο,τι ναναι. ενω ειχα ηδη πληρωσει αυτο και ειχα υποστει ολη την ταλαιπωρια..) Και εκει που περιμενω τι θα γινει τελικα μου στελνουν ενα μηνυμα οτι η κοπελα εφυγε..

Λοιπον, συμπερασματικα. Το γραφειο, αν ειναι γραφειο, δε ξερω τι ακριβως ειναι τρωει οριστικο ακυρο και μαζι και η κοπελα. Αν καποιος θελησει να την συναντησει ας αναλογιστει καλα την εμπειρια μου. Τελος, να αναφερω οτι το γραφειο δεν εδειξε καμια διαθεση να επανορθωσει με καποιο τροπο, οπως θα εκανε ενα σοβαρο γραφειο.. Αυτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 25, 2014
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
asdor
Σπουδαίος
Εγγραφή:
27 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
375
Πόντοι:
2.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2014
Καλημερα σας..
Ειμαι η Αλεξανδρα απο το AthensHotGirls..
Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι σας εξαπατησαν οπου πηρατε τηλεφωνο, διοτι εμεις εχουμε σταματησει την συνεργασια με την εν λογω κυρια εδω και περιπου ενα χρονο, δεν υπαρχει στην ιστοσελιδα μας, και εχουμε αλλαξει και τηλεφωνο..
Ολα αυτα τα λεω για να σας ενημερωσω οτι μαζι δεν μιλησαμε ποτε και δεν κανονισαμε καμια συναντηση και να εισαστε σιγουρος οτι οσοι εχουν εξυπηρετηθει απο εμενα ανεξαρτητου κοπελας γνωριζουν ποσο σωστη συμπεριφορα εχω..
Ευχαριστω πολυ..
Αλεξανδρα..
26 Μαρτίου, 2014
Σε ποιό ξενοδοχείο πήγες, αν επιτρέπεται; Γιατί αν ήταν πχ Πρίαμο ξέρω ότι ακόμα έχει πρόβλημα εκεί
26 Μαρτίου, 2014
Φίλε μου νομίζω είναι λάθος να βαθμολογείς απ' τη στιγμή που το ραντεβού απλά δεν έγινε.
Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου αλλά αυτό συμβαίνει που και που στο σπορ, αφού δεν ήρθες σε επαφή με την κοπέλα ποιός ο λόγος να παραπληροφορείς τους άλλους.
Δεν έχεις αρνητική άποψη, δεν έχεις καθόλου άποψη είναι διαφορετικό.
Ι
Ιεραπόστολος
26 Μαρτίου, 2014
Ποιο τηλ. πηρες ? Καποιος σε δουλεψε γιατι η κοπελα εχει φυγει από Ελλαδα τα Χριστούγεννα. Αυτό μπορει να συμβει σε ολους μας. Εχασες μονο τα 20-25 Ευρω. Σκεψου να ανεβαινε , να σου ζηταγε τα λεφτα μπροστα και μετα να στασπαγε μη το ένα, μη το άλλο ,όχι ποναω , όχι δεν κανω.
26 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Απαντηση στο γραφείο:Έχετε δίκιο, η κοπέλα είναι ανεξάρτητη και διαφημίζεται στο σαιτ που είναι και η Daniella. Απλά αντί να διορθωθεί η καταχώρηση της κοπέλας ως ανεξάρτητη πλέον είναι ακομα καταχωρημένη σε σας.

Απαντηση σε darksoul:Ούτε καν παίχτη. Πήγα σε ήρεμο ξενοδοχείο στα βόρεια.

Απαντηση σε ierapostolo:Φίλε δε μπορείς να καταλάβεις τον εκνευρισμό μου αφού δεν το βιωσες εσύ. Προσωπικά σε όσες έχω πάρει και δεν είναι και λιγες δε μου έχει συμβεί ξανά τίποτα τέτοιο. Τέλος, εφόσον το συστημα με υποχρεώνει να βαθμολόγηση την κοπέλα και κρίνοντας τη συμπεριφορά της και οποιου/ας την εκπροσωπεί ως επιεικώς απαράδεκτη και αντιεπαγγελματικη, δεν μπορώ παρα να την βαθμολογησω σε όλους τους τομείς με την χαμηλότερη βαθμολογία. Ελπίζω να σε κάλυψα.
26 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

για μενα καλα εκανε και τη μαυρισε,η συμπεριφορα της ειναι απαραδεκτη!
27 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Asdor από ποια των μπάτσων σχολή είσαι Γλώσσα
27 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε σεξοδασκαλε, αν μπεις στο διπλα σαιτ μπορείς να δεις ότι η κοπέλα παίζει σαν ανεξάρτητη τώρα και υπαρχει και καταχώρηση με κριτική. Οπότε δεν ισχύουν αυτά που λες
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8