Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 6 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Λολιτα – Ανιτα και γλυφιτζουρι. Κακες κακιστες οι κριτικες για το κοριτσι τουτο και σαν περιεργος που ειμαι ειπα να περασω μια βολτα για να δω τι στο διαλο είναι τελικα αυτό το μικρο που εχει βαλει σε καυγαδες νεους γερους και παιδια, (τροπος του λεγειν δηλαδη), αντε να αναψουν τα σχολια τωρα του τυπου γιατι πηγες δεν διαβασες κλπ, απαντω κατευθειαν, κουμαντο στο πουλι και στην τσεπη μου κανω μονο εγω, (εντελως φιλικα).

Πρωτα πρωτα να κανω μια σημειωση για το γραφειο που τοσα μπινελικια του εχουν ριξει. Πως αραγε αξιολογουμε ένα γραφειο; Εγω προσωπικα το αξιολογώ αν αυτό που δειχνει είναι πραγματικο δηλαδη, είναι οι φωτο πραγματικες ή τουλαχιστον παρα πολύ κοντα στην πραγματικοτητα; Είναι το σερβις που γραφουν το σωστο; Είναι το κοστος αυτό και όχι με κρυμμενα εξτρα; Είναι ευκολη και άμεση η συνενοηση; Είναι ακριβης στο ραντεβου η κοπελα; Μου κανονιζει ραντεβου και μετα το ακυρωνει με διαφορες δικαιολογιες; Αυτά λοιπον στο συγκεκριμενο γραφειο 2 φορες που εχω παρει τα τηρεί στο επαρκο αρα από γραφειο ειμαι οκ !!!

Παμε στην Λολιτα, ότι ειδα στις φωτο αυτό ηρθε στο δωματιο και εξηγουμαι. Ανοιγοντας την πορτα ειδα ένα παιδακι να περιμενει να μπει, όπως τα λεω, ένα παιδακι που ενώ είναι γυρω στα 20-22 μοιαζει για πιο μικρη,(18 λεει αυτή). Αδυνατουλι, ξανθουλι με τα κοτσιδακια του και το τζινακι του λες και ειχε σχολασει από το σχολειο και τελευταια ωρα ειχαν γυμναστικη. Ασχημο σπατουλαρισμα στη φατσα, που δεν την λες και ομορφη, γυρω στο 1.68, με αδυνατα ποδαρακια και 3,5 + στηθος που ξεχωριζε από το υπολοιπο κορμι της.

Μετα τις συστασεις με ρωτησε ποιο προγραμμα θελω και της ειπα το NOVA SPOR αν το εχει γιατι από αγωνα μαλλον προς την ληξη παμε. Τελος παντων της ειπα το προσφερομενο από το προφιλ της και μου εξηγησε ότι κανει αυτό ακριβως που λεει δηλαδη όχι φιλια με γλωσσα αλλα με τα χειλη και αυτά λιγοστα, μην παιρνουμε και θαρρος ετσι, όχι ακα πιπα, όχι cim, όχι cif, όχι cob, αλλα ναι σε anal με +30.

Δευτερη φορα της λεω ποσα θελεις γιατι ειμαι καυλιαρης και δεν κρατειμαι να σε απολαυσω. Δεν εχει εξτρα για δευτερη φορα μου ειπε και ησυχασα γιατι αντε τωρα να εμπαινα σε επιλεον εξοδα!!!

Την ρωτησα από πού εισαι εσυ μανταμ και μου ειπε από Spain, οσο και εγω από Γιαπωνία μερια ειμαι !!!

Παει μπανιο και ερχεται να ξεκινησουμε το gfe που υποσχεται αλλα δεν….. Κουτσουρο, πιπα με καποτα καλη θα ελεγα αλλα μεχρι εκει. Πρωτοβουλιες δεν παιρνει να πεις ότι , ρε παιδι μου δεν κανεις όλα αυτά που λες, τουλαχιστον φτιαξεμε να πω ότι περασα μια ωρα καλουτσικα, τιποτα απαθης και μαλλον σκεφτοταν αν ξανανοιξε τον θερμοσιφωνα!!!!

Για να μην μακρυγορω, την πηρα από το μουνι θεοστεγνη παρολο που την επαιξα μπας και ψιλοκαυλωσει, αλλα Νιετ μηδεν εις το πηλικον, την γυρισα διαφορες στασεις με μισος την χτυπουσα αλλα μουγκη ρε παιδια, εκφραση ,‘’Τωρα τα επλυνα τα πιατα ή τα ξεχασα’’. Τελικα την παιρνω κωλο στεγνα και με δυναμη και εκει ακουσα ένα βογγητο. ‘’Πονας ‘’, την ρωταω, ‘’όχι ‘’ μου λεει αρνουμενη τα παραδεχτει το προφανες. Τη πηδηξα ασχημα από τον κωλο για να βγαλω το αχτι μου, είναι αληθεια, αλλα δεν την ενοιαξε. Στα σοβαρα το χαρηκα να πηδαω με λυσσα αυτό το σφιχτο μικρο κωλαρακι και ηταν ισως το μονο σημειο που με κρατησε ορθιο,.... ανωμαλια και αυτή ε;

Σε ολη την διαρκει δεν λαδωσε λιγο το μουνακι της και όταν την ρωτησα αν φτιαχνεται, αν εχει χυσει καποια φορα με πελατη, κατηγορηματικα μου απαντησε ΠΟΤΕ!!!! Αχαχαχαχα.

Λοιπον το ολο σκηνικο κρατησε περιπου 35 λεπτα μουνι – κωλο περισσοτερο κωλο, ωσπου εχυσα στην καποτα. Αφου τελειωσα της ειπα ότι τωρα αν θελεις μπορεις να φυγεις αλλα μου ειπε ότι ηρθε για μια ωρα και τοσο θα κατσει.

Της εκανα νυξη παλι για δευτερη φορα και ποσα θελει, παι μου ειπε ότι μεσα στην ωρα είναι και το δευτερο χωρις εξτρα. Μεχρι να φυγει ειπαμε μερικα πραγματακια και την ρωτησα αν εχει δουλεια. ‘’όχι ΄΄ μου λεει με παραπονο, ΄΄εχουν γραφτει κακες κριτικες για μενα παρολο που ολοι μετα το τελος μου λενε ευχαριστω και περασα καλα, ενώ εγω από την αρχη αλλά και στο προφιλ μου λεω τι κανω , αμα δεν τους αρεσει γιατι ερχονται΄΄ !!! Αυτά λετε ρε αλανια ;;;

Συμπερασμα. Ένας που θελει να παρει μια μικρη, αδυνατη, αμετοχη στο σεξ, με παιδικη εμφανιση και κωλαρακι μικρο στενο, με το σερβις που προσφερει τοτε οκ θα κανει το κεφι του. Οι υπολοιποι ας κοιταξουν αλλου. Η γενικη εντυπωση είναι ότι δεν της αρεσει αυτό που κανει και αυτό ισως αποτελεσει προβλημα για το γραφειο καποια στιγμη.

Δεν μου ζητησε λεφτα στην αρχη, δεν ζητησε εξτρα για δευτερη φορα, ηταν ακριβης στο ραντεβου, εκατσε για οση ωρα πληρωθηκε, οποτε στα γενικα ηταν σωστη.

Πρεπει να ομολογησω ότι τα λεει αυτά που προσφερει και εχουν γραφτει από συναδελφους οποτε οποιος παει δεν δικαιολογειται να βριζει, όπως δεν θα κανω και εγω.

Η Βαθμολογια ειναι επιεικης λογο του στενου κωλαρακιου και το νεαρον της ηλικιας που μου εβγαλε την φαντασιωση οτι πηδαγα την κορη του γειτονα.

Για το γραφειο τα ειπαμε στην αρχη, αυτά που εχει αυτά δειχνει, μακαρι και αλλα γραφεια να κανουν ετσι.

Υ.Γ. 1. Ξεχασα να πω ότι παρολο το ντουζ οι μασχαλες της μυρισαν ιδρωτιλα …..

Υ.Γ.2. Την ειδα ότι, (από τις κριτικες που διαβασα), προσπαθησε να είναι λιγο πιο ζεστη στην συνατηση μας, αλλα δεν το εχει, το υφος της είναι σαν να μας κανει χαρη που την πηδαμε.

Υ.Γ.3. Τουτη την κριτικη την εβαλα με νηφαλιοτητα και οση το δυνατον αντικειμενικοτητα μπορει να εχει ενας πελατης που εχει δει αρκετα σε αυτό τον χωρο, προσπαθοντας να αποτυπωσω την πραγματικη εικονα της κοπελας την σημερον ημεραν !!!!

Ταδε εφη rebetis ………. Και την αληθεια λεγω όπως την αντιλαμβανομαι!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 15, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
rebetis
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
263
Πόντοι:
3.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαρτίου, 2014
απολύτως κατατοπιστικός. +1
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1